belgia 2007

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Închis
BogdanPopa
member

Mesaj de BogdanPopa » 24 Oct 2007 18:11

Laure la anu cu totii la oradea :lol: ..facem una maraton :lol: ..pacat ca se intimpla furaciunile astea,stai linistit ca se intimpla si la noi si peste tot cred..si ce ii mai dureros ca nu duc acasa numai pescarii ``de dumineca``ci si pescari de crap cu mijloace moderne care mai si fac gura mare cu c&r si ei baga la portbagaj de rup(stiu eu citiva la Oradea)..asta e..mentalitate de roman flamind care crede ca stomacu-i totul.Ne meritam soarta! ;-)
Crap daca nu prind un crap:)))

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 24 Oct 2007 18:56

@Bogdan
bine spus treaba cu bagatul la portbagaj ,ma uitam aici pe forum la albume foto si am vazut cateva pe acolo ce m-au dezgustat total :evil: dar ce sa-i faci e greu sa convingi romanul sa ia peste acasa :D

teacher64
veteran

Mesaj de teacher64 » 24 Oct 2007 18:57

Ok, deci ramane sa ne vedem ... cand ne-om intalni!!! :D Cat mai curand, sper!
Si...Razvane!!! iarta-ne ca ti-am facut topicul varza, ca Bihoru' nu-i taman la Belgia, da' asta e! :D Noroc ca nu suntem canadieni, sa debarcam la tine ca aia la Dunkerque, de i-au trimis nemtii cu suturi inapoi :mrgreen:
Multi chemati, putini alesi...(Pestii!!!) :))

flycarp
senior member

Mesaj de flycarp » 24 Oct 2007 19:39

asta cam asa e...ne-am bagat noi sa vorbim de livada la belgia :D .....

BogdanPopa
member

Mesaj de BogdanPopa » 24 Oct 2007 20:41

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ..asa-s romanii..ca microbii..invadam tot :lol: :lol: :lol: fir intins tuturor!
Crap daca nu prind un crap:)))

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 05 Noi 2007 21:47

BogdanPopa scrie::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ..asa-s romanii..ca microbii..invadam tot :lol: :lol: :lol: fir intins tuturor!
nu-i bai Bogdane ;-) se termina anu indata si deschid unu nou pe 2008 :mrgreen: :mrgreen:

boosterman
veteran

Mesaj de boosterman » 05 Noi 2007 23:17

Esti un fericit al sortii daca ai posibilitatea sa pescuiesti in locuri cu pesti asa de 'mititei'. Felicitari si la mai mare!
Nimeni nu moare virgin. Viata i-o trage fiecaruia cel putin o data.

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 06 Noi 2007 11:07

@boosterman
sigur ca sant fericit ,in belgia sant cu totul altfel de pescari fata de tarile din est (din pacate) aici se ia acasa doar salaul,bibanul si fff rar stiuca dar in ultima vreme ne confruntam cu o invazie de polonezi care vin la pescuit cu cate 7-8 lansete si fac prapad luand tot acasa ,din fericire inca nu au ajuns pe balta unde merg eu dar sigur daca ii voi vedea acolo nu vor pescui prea mult ,chem armata(amicii) :mrgreen: ,politia si garda de pescuit :mrgreen: ,in alta ordine de idei ne pazim bine balta contra esticilor :mrgreen: facem fiecare cate o tura,doua pe la balta saptamanal

sebas
member

belgia 2007

Mesaj de sebas » 06 Noi 2007 16:44

Salut Razvan
daca chemi garda vine?
aici la noi ii dor fix in pistoale :D si nu vin cand e vorba de asa ceva, dar apar imediat daca dai la peste noaptea sau pui bivvy. :oops:

salutari :D

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 06 Noi 2007 19:04

@sebas
sigur vin daca ii suni
mai pun un filmulet cu un gras :mrgreen:
Imagine

Închis