pentru pescarii pe prut

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
sorin ungureanu
junior member

salut

Mesaj de sorin ungureanu » 17 Oct 2005 09:14

salut
azi vreau sa ma duc la prut dar cu ploaia asta nu cred ca ma mai duc nicaieri,
am intrebat in masajul anterior despre pescuitul la somn si la rapitor dar vad ca nu mi-ati raspuns nici unul sau nu avety nici voi experinta in asa ceva,mar interesa in ce perioada ar trage somnul si la ce,
mersi mult :wink:

carpriver
senior member

Mesaj de carpriver » 17 Oct 2005 09:35

@tudorgabriel a scris :as fi curios sa vin la o partida de pescuit in zona :lol:
Si eu :lol:

Ioan S.
member

Re: salut

Mesaj de Ioan S. » 17 Oct 2005 10:30

Mindru Viorel scrie: ........din cite ai descris locul de pe malul opus este bun, numai ca este si dificil de pescuit. Conteaza foarte mult si starea Prutului sa fie scazut si sa nu incarce firul cu tot felul de frunze, crengute etc. Multi crapi am vazut prinzindu-se in malul celalalt chiar si eu am prins numai ca nu se poate pescui tot timpul asa. Ideal ar fi sa ai si in malul nostru loc bun. Cu locurile virgine mai greu din cauza ca fiecare loc bun se vede si cu ochiul liber si este imposibil sa nu fie batut si de pescari sau de asa zis pescari......
Stiu ca e dificil ... si tocmai de aia ma tenteaza. Cu cit e mai dificil cu atit e mai probabil sa-l gasesc liber ori de cite ori am timp sa ma duc.
Nu numai frunzele vor fi o problema (la fel ca si puful de plop) cit si ciotele care mai vin pe Prut si ... barcile cu motor ale Politiei de Frontiera.

sorin ungureanu scrie:salut
azi vreau sa ma duc la prut dar cu ploaia asta nu cred ca ma mai duc nicaieri,
am intrebat in mesajul anterior despre pescuitul la somn si la rapitor dar vad ca nu mi-ati raspuns nici unul sau nu avety nici voi experinta in asa ceva,mar interesa in ce perioada ar trage somnul si la ce,
mersi mult :wink:
Eu iti spun ce voi face eu (la asta ma pricep cit de cit):
In acesta perioada, de fapt incepind imediat ce se mai imbunatateste vremea, se poate incerca aproape la orice specie folosind ca momeala vetrica.
Sanse mai mari vei avea la mreana si la platica, insa nici alte specii (somn, crap, avat, clean etc.) nu o refuza.
Iar dupa ce se va mai raci putin si se va limpezi apa se poate incerca la avat. Asta pina ingheta Prutul.

Mindru Viorel
member

Mesaj de Mindru Viorel » 17 Oct 2005 12:13

Cu cea mai mare placere o partida sau chiar mai multe la vara cu ocazia asta ne-am cunoaste mai bine dar vreau sa nu va asteptati la regaluri. Prutul nu este Peris. Ultimile 6 partide pe riu nu am avut nici o trasatura de crap. La asa ceva nu stiu cui i-ar mai place pescuitul. Mentionez ca pescuiesc numai la crap sau cteno si in general imi place sa dau la exemplare mai rasarite chiar daca nu le prind.

Mindru Viorel
member

Mesaj de Mindru Viorel » 17 Oct 2005 12:18

Spun asta mai ales ca sinteti pecari ce veniti din zone mai roz in privinta pescuitului Galati,Braila.

carpriver
senior member

Mesaj de carpriver » 17 Oct 2005 12:30

Ai spus bine ....ROZ....cateodata este si mai rau :lol: din pacate aici nu prea mai sunt balti bune pentru crap, ma refer la zona noastra...am fost nevoiti sa ne orientam spre PRUT, DUNARE...unde este mai dificil de pescuit dar nu avem ce face trebuie sa mergem undeva :lol:

sorin ungureanu
junior member

salut

Mesaj de sorin ungureanu » 18 Oct 2005 15:41

pentru mandru viorel am o intyrebare,
auzi viorel ai auzit tu sa practice cineva C&R pe prut :?:

carpriver
senior member

Mesaj de carpriver » 18 Oct 2005 15:50

Nu raspund eu in locul lui...dar stiu cel putin doi care practica C@R pe Prut....si ne-am luat niste injuraturi...romania noastra...cu r mic :lol:

Mindru Viorel
member

Mesaj de Mindru Viorel » 18 Oct 2005 16:34

@sorin ungurean
Da, am si vazut.

sorin ungureanu
junior member

hmm

Mesaj de sorin ungureanu » 18 Oct 2005 19:07

tu practici asa ceva???????????????????????? :roll:

Scrie răspuns