Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
Dan Cotelici
- veteran
-
adigogo scrie:Atunci sa se stabileasca de catre AGVPS antrenorul nationalei, respectivul isi alege echipa de 6 pescari si asta e! Ce nevoie mai e de calificari???
...si daca antrenorul, seful delegatiei si echipa nu ajung campioni mondiali la anu' sa nu mai auzim de ei 3 ani de zile!Fara a invoca justificari.
E bine.Economisesc bani si nu-mi mai consum nervii.
Unde am ajuns cu triumviratul Piturca-Sandu-Dragomir? Sa propunem mita finlandezilor.Astea-s modele/exemplele noastre......
Numiti, incompetenti si inamovibili.
Parerea mea este ca se doreste eliminarea cu desavarsire a competitiei si instaurarea unei dictaturi bazate pe interese de grup.Sloganul''Pe balta tata!!!!!!!!'' a devenit perimat.
Au aparut idei periculos de democratice care incurca multe aranjamente.
Second BEST is FIRST loser
-
Musaro Adriano
- veteran
vALPI RASPUNDI CU RESPECT INAINTE DE TOATE PENTRU CA NICIUN TA ATACAT, AL DOILA RAND ERA O SIMPA INTREBARE LA CARE PUTEI SA RASPUNDI EDUCAT, AL TREILA RAND DACA AI CEVA CU STRAINI VINO PERSONAL CA RESOLVAM SI PE ASTA, SI AL PATRULA CHESTIA SE SUPUE CA AM CATEVA ECHIPE CARE RAPRESENTAZA STRAINO ACEST, ASA CA ARE RELEVANTA SI PENTRU MINE...PS. CINE TE A ZIS CA NU SUNT CETATEN ROMAN?

-
Dan Cotelici
- veteran
-
Val Pangica jr scrie:@Adriano
Dat fiind ca nu esti cetatean roman are mai putina relevanta pentru tine .
Ba are, ca poate fi antrenor sau consilier, in fine, cum vreti sa-i ziceti.
Second BEST is FIRST loser
-
adigogo
- member
Uite Val, eu sunt cetatean roman, nu voi participa la Calificari, si asta nu din impedimente financiare sau temporale, slava Domnului, ci pentru ca stiu ca stacheta este prea sus pentru mine! Dar sunt interesat ca orice cetatean roman ca lucrurile astea sa iasa bine!
Cat despre Adriano, imi place sa-l consider prietenul meu, m-a ajutat cand nu stiam ce sa fac, si-a pierdut timpul cu mine, sper ca si el ma considera prieten, nu-i frumos ce faci, iar replica asta nu-ti face cinste!!!!
Nu stiu situatia lui cu privire la cetatenie! dar cred ca este la fel de roman ca noi!, cel putin din comportament!
-
Vizitator
Reamintesc celor care posteaza , ca de 2 ani , ne aflam pe podiumul mondial , cu aproximativ aceeasi echipa . Chiar nu conteaza aceasta experienta ? Sa inlocuim experienta internationala dovedita prin rezultate , printr-o democratie de grup de interese ? Nimeni nu garanteza componenta viitoare a lotului , dar asigura conditii dure de selectie . Asta pentru cei care chiar vizeaza calificarea . Restul se pot distra pe la concursuri particulare . Aici e cheia - toata lumea s-a invatat sa mearga la calificari fara ca macar ei sa considere ca au sanse . Pentru asta e plin calendarul de concursuri , unele cu taxe chiar mai mari decit cele de la calificari !
-
Vizitator
Adriano , ti-am raspuns cit de poate de succint si de politicos . Ce te-a suparat ?
Daca esti cetatean roman poti participa la calificari , fara probleme . Nu incerca sa faci probleme acolo unde nu sunt . Sunt respectuoas si nici macar nu mai adresez personal cuiva , tocmai pentru a nu fi acuzat de atac la persoana . Dezbat idei .
-
Vizitator
@Adigogo
comportamentul nu iti asigura buletin de cetatean roman. Vorbim concret , daca Adriano e cetatean roman are tot dreptul de amestec in calificarile nationale . Altfel , nu cred ca tu postezi pe Forumurile din Italia cu privire la calificarile lor . Nu e sovinism ci doare o tentativa de a tine discutia pe fagasul concret , axat pe calificari
-
Musaro Adriano
- veteran
@adigogo: normal ca esti un super prieten frate, si merci ca ma consideri roman, in plus multumim pe Dumnezeu ca cel putin pe forum acest EXISTE UN MODERATOR!!!!!1 NUMAI BINE.
-
Musaro Adriano
- veteran
DA , SI ADIGOGO POATE SA POSTEZE IN ITALIA DACA ACOLO TRIMITE CATEVA ECHIPE DE A LE LUI. CARE ESTE PROBLEMA TOU MAI CONCRET??
-
Musaro Adriano
- veteran
"NU INCERCA SA FACI PROBLEME ACOLO UNDE NU SUNT????" DA, ATUNCI INSEAMNA CA CHIAR NU STII SA CITESTI: PE SCRISOARE MEA DACA TE UITI INCA O DATA PRIMU LUCRU PE CARE LAM SCRIS ESTE :"PARERE PERSONALA". EU MA INTREB ATUNCI: ESTE POSIBILE DOMNUL MODERATOR CA O PERSOANA NU POATE SA EXPRIMA O PARERE PERSONAL FARA SA VINA CINEVA SA I INCHIDA GURA?? NICI MACAR ATAT? UN SIMPLU PARERE PERSONAL...PANA LA URMA.