AM TRAIT SA OVAD SI PE ASTA...

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Cristian Stancu
member

Mesaj de Cristian Stancu » 13 Oct 2006 15:03

Cu parere de rau, observ ca exista romani carora le este rusine cu natia lor...va recomand sa vedeti ce zic altii despre noi

http://www.bolt.com/jjayjjay/video/Ursu ... ia/1082885
Da-i romanului un deget si ....ti-l bea.

tudor oprescu
Moderator

Mesaj de tudor oprescu » 15 Oct 2006 18:06

M-am intors de pe Ebro.
Faptul ca romanii aia dadeau cu halaul mai mult ne-a amuzat. Asta si din cauza ca instrumentul era asa de grosolan facut incat nu era vreun risc ca aia sa prinda ceva. Insa asta nu-i scuza cu nimic pentru faptul ca braconau, sau incercau sa braconeze fara rusine. Exista niste legi si pe Ebro care trebuiesc respectate chiar si de romani. Cred ca faptul ca ceilalti le respecta este la originea bogatiei piscicole de acolo. Si daca aceasta bogatie nu exista nu m-as fi dus de doua ori anul asta in regiune, si nici multi altii. Pestele viu are mult mai multa valoare decat cel mort, si asta o poate confirma oricine se ocupa de turism pe acolo.
Si daca in Romania e legal sa dai cu halaul in apele de frontiera, amatorii aceia de halau n-aveau decat sa dea o fuga repede pana in Ro si isi faceau damblaua.
Cand am fost cu Chiqui cu barca era duminica, a doua zi era sarbatoare, deci cam toti pescarii de pe malul Ebrului erau romani cu cortul. Marti nu mai era nimeni pe maluri, insa cam toti lasasera gunoiele. :evil: Si am avut si eu pentru prima oara in viata ocazia sa aud vestitele manele date la maximum. :D Imi lipsea aceasta experienta, asi vrea totusi sa fie ultima.

Tudor

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 15 Oct 2006 18:36

Cristian Stancu scrie:Cu parere de rau, observ ca exista romani carora le este rusine cu natia lor...va recomand sa vedeti ce zic altii despre noi

tu vb din prisma faptului ca traiesti inca in Romania , iti doresc si tie 15 ani de occident ca multi altii dintre noi plecati afara si ai sa vezi cum ai sa gandesti, daca ma apuc sa-ti spun ce fac romanii in occident ar fi o lista interminabila asa ca te rog nu mai cauta sa ne intepi pe noi romanii din afara Romaniei , ia zi-mi ROMANUL e cel mai din cei mai de pe acest pamant????

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 15 Oct 2006 18:59

Cristian Stancu scrie:Cu parere de rau, observ ca exista romani carora le este rusine cu natia lor...va recomand sa vedeti ce zic altii despre noi

scz , dar nu ma pot abtine , cand vad ceea ce zici pe topicul celalalt (http://www.crap.ro/forum/phpBB2/mytopic3324-0.html)atunci mi-e clar sa pot zice ca mi-e rusine cu unii romani ;-)

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 15 Oct 2006 19:01

si cu asta am incheiat pt ca o sa ajungem la altele si nu vreau sa stric fatada forumului pt niste nationalisti :lol:

freecarp
veteran

Mesaj de freecarp » 15 Oct 2006 23:06

Razvane
stai sa mai pun ceva bezina pe foc!
dar ce fac occidentalii in est???
isi fac damblaua cu minori si chiar copii :evil:
asa ia invatat occidentul??

istoria ne-a ivatat ca: imperiile mari au cam cazut toate!!
sa nu vina vremea sa trebuiasca sa ne intoarcem acasa!!

Dan Pop-Coman
veteran

Mesaj de Dan Pop-Coman » 16 Oct 2006 05:25

Bine zici Freecarp !

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 16 Oct 2006 10:02

nu iau apararea la occidentali sub nici o forma Dane au si ei problemele lor sigur cand eu sint aratat cu degetul de catre astia le dau si eu peste nas ce fac ei cu copii etc etc eu nu am zis ca nu-s mandru ca-s roman dar tot la fel pot sa si spun ca mi-e rusine ca sant roman numai cand vad ce prostii fac unii romani in alte tari iar noi romanii de rand santem aratati cu degetul din cauza altora, oricum qua civilizatie mai au de muncit sa ajunga unde au ajuns astia ;-)

freecarp
veteran

Mesaj de freecarp » 16 Oct 2006 10:45

pai asta e gresala voastra!!
de ce sa-mi fie rusine de faptele altora??
ca eu nu sant ca ei!!
PENTRU O OAIE PROASTA NU SE TAIE TOATA TURMA!!

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 16 Oct 2006 10:53

:lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns