Polemica !!!

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
Gica Chioru
senior member

Mesaj de Gica Chioru » 31 Mai 2004 12:04

nick h. scrie:e buna capsunica
Nevasta-mea devine brusc cooperanta :wink: dupa doua-trei paharele.

Gigi Duru
junior member

Mesaj de Gigi Duru » 31 Mai 2004 13:02

Asa-i 'nea Gica mai ales daca-i din acelea "buburoase" !

Gica Chioru
senior member

Mesaj de Gica Chioru » 31 Mai 2004 13:13

Gigi Duru scrie:mai ales daca-i din acelea "buburoase" !
:D nevasta sau capsunica?

Gigi Duru
junior member

Mesaj de Gigi Duru » 31 Mai 2004 14:05

Dupa doua-trei paharele nici nu mai conteaza !! (Scopul scuza mijloacele !)

Cezar Bibu
member

Mesaj de Cezar Bibu » 31 Mai 2004 18:21

Aveti mincarimi la limba,sau,ma rog,la tastatura…
1.Killere,nici pe departe sa fiu o persoana publica,n-am nevoie de asa ceva.Poate ne spui si noua,totusi, ce legatura are capsunica pe canicula si mersul la Dunare in perioada asta.Departe de mine sa desconsider o aroma care este clasica,si asta de multi ani,in pescuitul crapului.Numai ca aroma este,din punctul meu de vedere,cam pe ultimele locuri in ceea ce priveste pescuitul ,si inca unul de succes.
2.Mai nick,vad ca esti senior,nu stiu daca asta se refera la priceperea in pescuit,sau in a scrie la calculator.Daca e vorba de prima,inseamna ca n-ai tu nevoie de sfaturi,de “capsunici”,ca s-ar presupune ca esti beton armat .Daca ne referim la butonat,inseamna ca ai mai citit si unele postari de-ale mele anterioare,in care am incercat sa confirm,sau dimpotriva,sa combat,parerile unora dintre cei care scriu pe acest forum,in special legat de tehnica si tactica in pescuitul crapului.Asta cu “experienta” este,zau,rasuflata!N-am decit 38 de ani si pescuiesc de vreo 15!Important este in cazul crapului(pescuit care nu e simplu,si ..nici ieftin!)sa intelegem felul lui de hranire si cum facem sa-i prezentam momeala cit mai aproape de ceea ce EL vrea.Sper ca te-am mai linistit!
3Andrei,ce tratament urmezi,ca nici eu nu ma simt prea bine?

carpkiller
veteran

Mesaj de carpkiller » 01 Iun 2004 04:10

Nu pierdeti vremea oameni buni pe Branesti 4 ca Gica!!!!!
ACOLO NU ESTE PESTE !!!!
:D :D :D :D :D :D :D
Degeaba crede Gica ca a prins ciortanica pe Branesti 4 ca eu nu-l cred!!!
Am vazut cu ochii mei balta secata (adica nu mai era fir de apa) acum un an.Greu de crezut ca balta aia a fost populata cu altceva in afara de OBLETE care musca de rupe la rama bagata cu capul in jos :D :D :D
Putea sa dea gica si cu capsunica ca tot nu prindea nimic acolo decat dc are scule f begoase sa lanseze pana in bazinul 3 unde mai sunt vagi urme de peste.
Draga Cezar, nu este aroma cea mai importanta, dar, din cate stiu eu este recomandat sa bagi ceva cu fructe vara si ceva mai carnivor cand se raceste apa. Corect ?
Cat despre ce am postat eu legat de Dunare sa stii ca vroiam sa subliniez faptul ca m-am pregatit zdravan.... ca unul care se duce prima data acolo....2 feluri de nada: cu sange(si am auzit ca-i buna) si capsuni (asta a fost inspiratia mea ,,divina")!
Oricum nu era cazul sa sara gica cu mistoul si...altele !

Andrei Tianu
member

Mesaj de Andrei Tianu » 01 Iun 2004 08:34

Tratamentul de care vorbeam se poate aplica la foarte multe afectiuni :
ex. pe mine m-a mancat in c.r sa vorbesc de gramatica asa ca pastile de viermisori imi trebuie :D
Era si un banc pe tema asta :
In satul X vine un doctor nou care prescria tuturor pacientilor acelasi tratament.Primul pacient usor congestionat, febra usoara - tratament pastile contra viermisorilor.Al doilea , tuse uscata, paloare etc- tratament - pastile contra viermisorilor si tot asa. Deja in camera de asteptare ceilalti pacienti erau nelinistiti - prea dadea acelasi tratament tuturor.Intr-un final intra unu' cu mana rupta.Doctorul nici macar nu se uita bine la el si incepe sa-i scrie tratamentul - bineinteles pastile contra viermisorilor.Respectivul incepe sa vocifereze asa ca doctorul il intreaba :Cum ti-ai rupt mana ?
Pai, am cazut din pom ... Bun, asta inseamna ca tratamentul este corect, ce te-a mancat in cur sa te sui in pom ? :lol:

Radu Sima
member

Mesaj de Radu Sima » 01 Iun 2004 08:58

deschidem un topic nou cu bancuri?Poate chiar un concurs?

Sanepidu ' era in control pe la sate si ajungind la nea Ion care crestea niste porci il intreaba:
-Nea Ioane ce le dai la porcii astia sa manince?
- Pai ce sa le dau taica griu.....porumb
_Aaaa griu ,porumb ....1000$ amenda
A doua oara aceeasi poveste
-Nea ioane ce le dai sa manince porcilor?
-Pai ce sa le dau.....paie
-Aaaa paie...1000$ amenda
A treia oara
_Nea Ioane ce le dai la porci sa manince?
-Pai taica... le am dat la fiecare 1000 $ sa isi cumpere ei ce vor :D
Radu Sima aka Dolphin
www.drcrap.ro

Musaro Adriano
veteran

Mesaj de Musaro Adriano » 01 Iun 2004 09:02

:lol: :lol: Mai bine bancuri de polemiche.Cel putin ne distram si nimen se 'intepa'. numai bine
Ps. iertatima nu prea stiu bancuri dar i astept cu nerabdare.

Andrei Tianu
member

Mesaj de Andrei Tianu » 01 Iun 2004 09:10

Parca mai era un topic pe teme de divertisment dar lasa ca niciodata nu strica o portie de ras.
Mai incerc unul putin mai deochiat:
Un inginer, un ginecolog si un marinar se duc la bordel.Intra inginerul primul, iese dupa juma' de ora suparat foc:bai fratilor nu am reusit nimic, nu i-am gasit gaura.
Ginecologul: Lasa-ma pe mine mah ca de 20 de ani sunt in domeniu.Intra si asta iese dupa 2 ore , transirat, varza .Le spune celorlalti:In atatia ani de cand practic meseria nu am mai vazut asa ceva, n-are domne gaura si basta.
Marinarul intra si el.Iese dupa o ora fresh, cu un zambet de la o ureche la alta,satisfacut.Ceilalti il intreaba cum a fost .A, excelent .Pai cum ai rezolvat problema cu gaura ?
Simplu, am pus-o sa se pise si am luat-o pe firul apei in sus ! :)

Scrie răspuns