Nu este oare fluoro pop-up?carprom scrie:Bravo Razvane,
de ce este bila de jos asa rosiatica, ce ai experimentat ???
Belgia 2008
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Totul pentru crap
www.crap.com.ro
www.crap.com.ro
sal florioroflorioro scrie:Nu este oare fluoro pop-up?carprom scrie:Bravo Razvane,
de ce este bila de jos asa rosiatica, ce ai experimentat ???
seamana puternic cu ceea ce zici dar nu e ,mi-am facut pop-up-urile singur si le pot adauga ce culoare vreau ,la urmatoarea partida am sa incerc sa pescuiesc cu cele fara culoarea asta adica normale sa vad ce rezultat am,vreau sa ma conving daca culoarea are totusi un rol important pe apa tulbure sau nu ,mirosul e acelasi

Ma gandeam ca ai gasit in Belgia ultimul numar din "Aventuri la pescuit" si ai vrut sa testezi spusele lui Frank Warwick din acel articol.
Chiar are o teorie foarte interesanta chiar vis a vis de boiliesurile viu colorate si fluorescente(cu toate ca se simte acea doza de reclama, intre noi fie spus nu ma deranjeaza
).
Chiar are o teorie foarte interesanta chiar vis a vis de boiliesurile viu colorate si fluorescente(cu toate ca se simte acea doza de reclama, intre noi fie spus nu ma deranjeaza

Totul pentru crap
www.crap.com.ro
www.crap.com.ro
aventuri la pescuit nu citesc ,dar ai dreptate flo ,citesc una alta pe la engleziflorioro scrie:Ma gandeam ca ai gasit in Belgia ultimul numar din "Aventuri la pescuit" si ai vrut sa testezi spusele lui Frank Warwick din acel articol.
Chiar are o teorie foarte interesanta chiar vis a vis de boiliesurile viu colorate si fluorescente(cu toate ca se simte acea doza de reclama, intre noi fie spus nu ma deranjeaza).

- apetrea adrian
- senior member
- boosterman
- veteran
- boosterman
- veteran