comunicat important pentru foum

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Gica Chioru
senior member

Mesaj de Gica Chioru » 09 Iun 2004 12:06

Nu mai zic nimic..........fie ca voi. Ma duc din nou, dumineca, la Pantelimon si va dau de stire despre monstrii de pe acolo, toti bat campii pe balta si nu-i blameaza nimeni.

ps. ce v-o fi deranjat atat faptul ca am avut doua-trei replici cu omul ala despre salau, nu stiu.

nick h.
senior member

Mesaj de nick h. » 09 Iun 2004 12:12

tot ce se discuta acum in acest topic e o falsa problema.
dar ce sa faci asa-i romanul se leaga la cap si daca nu-l doare, sau mai sugestiv ar fi exemplul cu vaca care se pishe in lapte.
parerea mea e ca forumul e mishto asa cum e.
nu stiu de ce sar moderatorii ca arsi la mistoul de multe ori fin care se practica pe site.
lasati-i pe cei ofuscati sa se apere singuri daca nu le convine ceva.
referitor la suparari sunt si acestea trecatoare, se mai supara unul doi dar le trece.
chiar si tu iliuta ai mai sarit si l-ai mai tras de urechi pe cel care o merita.
asa ca lasa-ti fratilor forumul asa cum e si nu-l stricati.

danr
Site Admin

Mesaj de danr » 09 Iun 2004 12:54

am mai spus si a mai spus-o si Iliuta, nu are nimeni nimic cu glumele atunci cand se raspunde la obiect si se mai si glumeste

nu cred ca acest forum este un forum de mistouri
in general, mistoul il faci cu cine iti permite, daca iti permite si atunci cand este cazul
nu cred ca este cazul de exemplu sa fie luat cineva in bascalie atunci cand posteaza pe forum intr-o sectiune tehnica, intr-o discutie despre pescuit

daca voi asta credeti ca este scopul forumului, un loc unde sa vina baietii sa se distreze si faca misto unii de altii va inselati
nu pentru asta fost creeat forumul acesta
sa nu uitam ca este un forum unde se schimba informatii despre pescuit

SF
senior member

Mesaj de SF » 09 Iun 2004 16:11

Eu zic ca ideea lui Mugurel ii buna.Dane,tu care ai dat dovada de atita spirit democratic in alte cazuri nu ai putea convoca niste alegeri generale.Vedem ce si cum pentru ca eu cred ca intre vizitatori(aici nu pot sa nu ma gindesc la extraterestri :D ) si noi astia care postam pe aici nu ii mare diferenta(in afara de faptul ca se aleg si ei cu ceva.......gratuit).Ma gindesc ca ce le place lor ne place si noua.

Fir Intins!!!

danr
Site Admin

Mesaj de danr » 09 Iun 2004 16:34

bai fratilor,

discutia asta a ajuns ceva gen odioasa dictatura vs. poporul proletar !

am cerut respectarea unor reguli de bun simt, hai sa vedem despre ce este vorba;

- sa se respecte subiectul discutiei ( altfel nu poti purta o discutie coerenta nici in viata si nici pe forum )
- in sectiunile tehnice sa se discute despre subiecte tehnice, pentru a se putea produce un schimb valabil de informatii si pentru a se putea acumula informatii pe acest forum, informatii care sa fie utile tuturor
- glumele pot fi facute in context, fara sa se devieze de la subiectul discutiei si fara ca discutia sa degenereze; fara discutii invrajbite, atacuri la persoana si mistouri fata de persoane pe care nu le cunosti

hai sa presupunem ca maine ne strangem 5 insi la terasa la bere sa discutam despre plantatul ca TEHNICA, si in loc sa discutam asta vine unul si spune ca lui nu i se pare sportiv, altu ca el da la salau cu pestisor, altu face misto de toata lumea ca lui asa i se pare distractiv si el a venit sa se distreze
la modul asta nu s epoate purta o discutie coerenta....

deci, ce sa supunem la vot ca nu pricep ?

SF
senior member

Mesaj de SF » 09 Iun 2004 17:06

Dane,eu zic sa ne dam toti parerea,un sondaj de opinie.Eu nu cred ca or fi atitea pareri si opinii cit participanti la forum,cred ca au sa reiasa citeva ideei .Daca sint de acord cu o idee o sustin.o votez.

Fir Intins!!!

danr
Site Admin

Mesaj de danr » 09 Iun 2004 18:03

dar CE sa se supuna la vot ?
ca sa supui la vot cu dau sau nu trebuie sa intrebi ceva anume, ce anume sa supui la vot concret ?

paul_m
junior member

Mesaj de paul_m » 09 Iun 2004 19:25

Chestia cu votul mie cel putin mi s-ar parea... distractiva si atat. Da... e dragut cand citesti prin forum si mai si razi... sincer mi se intampla sa recitesc aceleasi postari numai pentru ca .. vreau sa rad. S-ar putea ca cei de care s-a facut putin misto( din cauza lipsei de documentatie, a limbajului..)sa fi fost putin atinsi. Eu zic ca le trece... la un moment dat am zis si eu o "mica" prostie... auzisem de caseina si ma gandeam ca se poate folosi in mamaliga. Am fost luat la misto si a fost K.. era chiar culmea sa ma supar. In schimb nu mi-a placut cand cineva s-a luat de domnul Cezar Bibu numai ca nu-i zicea BA Cezare, care, din articolele publicate si nu din povestile altora mi s-a parut a fi si un mare pescar si un mare om. La randul ei acea persoana a fost luata la "bascau" sa-i zic asa din cate tin minte, de toti care au postat pe forum la subiectul respectiv.
Daca am inteles bine, cred, moderatorii acestui forum nu-si doresc ASTFEL de discutii. Se poate spune omului si cu alt ton "tata n-ai dreptate, vreau sa te contrazic" nu cred ca nu se poate.
Si cu domnu' Gica sa n-aveti nik :lol: dc nu dadea o gramada de sfaturi folositoare pentru multi dintre forumisti era altceva.. si chiar mi se pare cum mai spunea cineva, ca dansul are "rolul" lui pe acest forum... parerea mea!
Multa sanatate![/img]
Cand pestele se hotareste sa ia momeala... onoreaza pescarul, cand pescarul pescuieste sportiv... onoreaza pestele

Gigi Duru
junior member

Mesaj de Gigi Duru » 10 Iun 2004 02:32

Ca urmare a anuntului trimis am simtit si io nevoia a vedea despre ce/ cu ce... :))) Asa ca iata-ma-s! Dac' nu primeam ravasul nici nu accesam pagina forumului! :))
Am si io o mica nedumerire : de ce credeti ca doi-trei insi au mai multa inspiratie de a lamuri un aspect, ori altu' , decat toti participanti la dezbateri ?
Pana in prezen totalitatea postarilor cu deviatii de la traseu au fost sanctionate ca atare! (Aceasta cred ca a fost regula de baza a succesului acestui forum ! )
Cei ce-au pus buza pe momeala s-au autointepat! O parte dintre ei au simtit intepatura continund sa pape cu atentie. O alta categ. a renuntat la "pa-pa" . Unii chiar au ramas spanzurati de propia buza. Ei, ceea ce-mi place, este ca o mare categ. au fost mai ageri si au scuipat momeala chiar inainte de a o atinge ! Da' , toti au continuat sa fie prezenti la dezbateri, chiar daca unii s-au multumit sa participe din culise, ori chiar ascunsi dapa perdele, sau ascultand pur si simplu dezbaterile din exteriorul "lacului" !! In concluzie partida de pescuit a fost benefica pt toti. Si pana in prezent cei care au tulburat apele, dand cu batu' in apa, au fost eliminati !!

Pe mine tot nu m-ati convins de necersitatea unui nou statut.
Poate va faceti mila si de noi acestia mai putin inzestrati sa ne luminati, cu unele explicatii pe intelesul nostru.

carpkiller
veteran

Mesaj de carpkiller » 10 Iun 2004 04:15

Eu vreau sa va spun ca in cele din urma orice forum degenereaza!
Si inca aici treaba nu sta f rau.Degeaba faci sectiuni private etc, etc ptr. ca in cele din urma cineva tot se supara si scrie ceva aiurea si dc stergeti userul posibil sa-l schimbe si sa faca mai rau.
Cand am deschis ,,La Dunare " imediat m-au luat baietii la misto si atunci m-am conformat.
Eu va propun sa mai stergeti din topicuril neinteresante ce nu contin informatie utila si sa propuneti discutii noi si interesante in loc sa faceti reguli ce oricum nu vor fi respectate de toata lumea.
Sunt convins ca nu s-a spus aici tot ce se putea spune despre pescuitul crapului. Oricum tehnica avanseaza, nr pescarilor creste, deci subiectul nu va fi niciodata incheiat!

Scrie răspuns