mansa 3 selectii portugal.
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Musaro Adriano
- veteran
Uitam sa multumesc pe d.le PASAT om intradevar deosebit pentru ospitalitate si incredere pe care a bagat in selectia aceasta. Vreau sal felicit pentru ca balta lui intradevar deosebita, bine organizata,cu crapi frumosi.Iao si ocasia sa salut si multumesc pe baieti lui Pasat care au fost cu noi in fiecare zi de concurs pentru esigentele noastre.Numai bine
Domnilor sa nu scoatem AGVPS-ul vinovat de toata tevatura cu Ciprian . Comisia de arbitraj a fost condusa de Dl. Bentu dar a mai avut in componenta ei si pe Dan Pasat si pe altii . Eu apreciez arbitrajul facut de echipa AGVPS si oamenii care au facut parte din aceasta comisie . Situatia la care s-a ajuns nu a fost creata de AGVPS - si orice hotarire s-ar fi luat cineva era dezavantajat . Daca nu se lua nici o masura cu Ciprian sareau altii si scandalul era de alta natura dar tot scandal raminea . Parerea mea ca Zvonco este singurul vinovat in toat aaceasta chestie - si tacerea lui de la premiere inseamna ceva pentru mine .
- Musaro Adriano
- veteran
- Musaro Adriano
- veteran
svoncu? tata val, trebuia luate mesure la nivel de regulament in prima mansa, asa ca echipa in chestiune putea sa faca 2 calcule:
1)mau descalificat? ok. peste 2 septmani nu merg la mansa 2 ,dar pot sa merg la munte cu socri!!
2)mau dat 2 puncte, 3 puncte...greu la calificari etc...
PS. unde am participat la un concurs cu regulament INTERNATIONAL sau la emisiune: SURPRISE SURPRISE?
1)mau descalificat? ok. peste 2 septmani nu merg la mansa 2 ,dar pot sa merg la munte cu socri!!
2)mau dat 2 puncte, 3 puncte...greu la calificari etc...
PS. unde am participat la un concurs cu regulament INTERNATIONAL sau la emisiune: SURPRISE SURPRISE?
-
- member
Adriano,tata,nu mai pune tot la suflet!E clar ca au fost unele interese(iar ajungem la spiritul ala de comercial,pt. care si tu si altii m-au condamnat mai demult,poate degeaba!)dar pina la urma ar trebui sa ramina ideea de o competitie mai buna decit in anii precedenti.Spun asta si dpdv al organizarii,a echilibrarii sanselor,si de ce sa n-o spunem,a descoperirii unei piste de concurs superbe-chiar daca va ramine inaccesibila pentru multi dintre noi,din cauza pretului ridicat-pentru care trebuie aduse multumiri lui Dan Pasat.Poate la anul vor fi aduse imbunatatiri unei competitii de asemenea anvergura,indiferent unde se va tine,si ,poate atunci se vor uita altii de la inaltimea podiumului…Daca am un regret,e ca nu toti cei implicati au taria sa raspunda sau sa comenteze.
Cezare - eu continui sa intreb . Se va mai tine o selectie si la anul ? Tu ce zici ?
In rest si mie mi s-aparut o competitie de calitate - cu echipe de xxx - pe care nimeni nu le-a impiedicat sa pescuiasca . Scandalurile sunt minore si false si nu trebuie sa umbreasca calitatea pescuitului practicat acolo . Sa nu uitam ca s-a prins peste cit la toate celelate concursuri organizate pina acum in Romania ( in 2004 ) . La Tincabesti s-au prins la general anul acesta vreo 800 kg de peste - cit o jumatate de mansa proasta aici la Hobaia !
Pista de concurs este excelenta - si daca va beneficia si o investitie in infrastructura ( drumuri , cazare , facilitati , etc ) s-ar putea ca in 3-4 ani Sarulestiul sa fie in mare pericol
In rest si mie mi s-aparut o competitie de calitate - cu echipe de xxx - pe care nimeni nu le-a impiedicat sa pescuiasca . Scandalurile sunt minore si false si nu trebuie sa umbreasca calitatea pescuitului practicat acolo . Sa nu uitam ca s-a prins peste cit la toate celelate concursuri organizate pina acum in Romania ( in 2004 ) . La Tincabesti s-au prins la general anul acesta vreo 800 kg de peste - cit o jumatate de mansa proasta aici la Hobaia !
Pista de concurs este excelenta - si daca va beneficia si o investitie in infrastructura ( drumuri , cazare , facilitati , etc ) s-ar putea ca in 3-4 ani Sarulestiul sa fie in mare pericol
Sunt de acord cu Adriano ca trebuia luata o decizie dupa prima mansa, ar fi fost mai corect, dar ce se intampla daca il descalificau?Deveneam 20 de echipe si oarecum se dadea peste cap totul situatie pe care organizatorii au dorit sa o evite.
Depunctarea pt pestele ranit mi s-a parut o mare grosolanie, asta la prima vedere pt ca nu stiu detalii, interesanta era si opinia martorului din standul vecin la premierea de final.
Legat de grila de concurs, noi am sustiniut de la inceput ideea unor trageri la sorti pt fiecare etapa cu modificarile de rigoare pt a respecta conditia cu capul de stand.Nu s-a putut, asta a fost, sigur se va imbunatati pe viitor, dar asa cum zicea si Cezar, trebuie sa o exploatezi dar nu iti ofera un avantaj de nesurmontat pt ceilalti, dovada stand rezultatele.
Dar pe ansamblu nu cred ca trebuie sa desprindem doar lucrurile rele si sa recunoastem ca a fost un concurs bine organizat si un castig imens pentru pescarii de crap din romania carora in sfarsit li s-a deschis portita spre performanta.
Depunctarea pt pestele ranit mi s-a parut o mare grosolanie, asta la prima vedere pt ca nu stiu detalii, interesanta era si opinia martorului din standul vecin la premierea de final.
Legat de grila de concurs, noi am sustiniut de la inceput ideea unor trageri la sorti pt fiecare etapa cu modificarile de rigoare pt a respecta conditia cu capul de stand.Nu s-a putut, asta a fost, sigur se va imbunatati pe viitor, dar asa cum zicea si Cezar, trebuie sa o exploatezi dar nu iti ofera un avantaj de nesurmontat pt ceilalti, dovada stand rezultatele.
Dar pe ansamblu nu cred ca trebuie sa desprindem doar lucrurile rele si sa recunoastem ca a fost un concurs bine organizat si un castig imens pentru pescarii de crap din romania carora in sfarsit li s-a deschis portita spre performanta.
- Daniel Costache
- veteran
Draga Adriano iti inteleg supararea dar sunt sigur ca ai inteles si tu ceea ce am vrut sa va transmit. Spre deosebire de alti participanti ai acestui forum detest laudele si cuvintele magulitoare lipsite de fond. Prin ceea ce am postat am vrut doar sa subliniez faptul ca inainte de a fi orice trebuie sa fii om, prin urmare calitatea umana prevaleaza celei de pescar. Astfel ca sa fiu mai concis si fara sa dau nume, pentru ca asta ar insemna sa cad in pacatul de care-ti spuneam, multi dintre participantii de la concurs au dovedit pe forum faptul ca ar fi facut cinste Romaniei prin participarea lor in Portugalia.
Salutari din Miami
Pista de concurs a fost intradevar excelenta,foarte echilibrata si organizarea in general buna ,iar pt aceasta il felicit si eu pe dl Pasat . O singura mentiune ar fi care mie personal mi se pare foarte importanta si anume repartizare pe standuri a concurentilor in mansele 2 si 3 care s-a facut dupa niste grile alcatuite in mod sigur de persoane fara nici o experienta in organizarea unui concurs de crap.Drept urmare s-a ajuns la situatia ca in mansa 3 pe sectorul C sa fie 6 echipe care mai fusesera inainte cap de stand ,iar pe sectorul B erau 4 echipe care nu mai inainte cap de stand. Asta nu ar fi nimic insa multe echipe pe linga faptul ca au fost cap de stand au picat in celelalte manse pe locurile dinspre margine(2 sau 6)iar altele care au picat de doua ori la mijloc si nu au fost nici cap de stand(cum ar fi Adriano 4,5,3)Nu se putea ca toate echipele sa fie cap de stand ,dar mi se pare firesc ca cei ce nu au avut aceasta sansa sa pice de doua ori pe un loc 2 sau 6.A existat chiar echipa care a picat de doua ori cap de stand si odata pe locul 2 in sector(1,1,2)sau echipa care a picat 1,6,2.
Despre Cipica nu pot spune decit ca imi pare rau, merita sa fie mai mult decit echipa de rezerva in Portugalia restul a fost discutat deja si nu mai adaug decit ca mi se pare rusinos pt noi toti ca un concurs asa frumos s-a putut termina in acest fel.Asta e si sper ca cei ce au gresit sa invete ceva pt ca aceste mizerii sa nu se mai repete.
Despre Cipica nu pot spune decit ca imi pare rau, merita sa fie mai mult decit echipa de rezerva in Portugalia restul a fost discutat deja si nu mai adaug decit ca mi se pare rusinos pt noi toti ca un concurs asa frumos s-a putut termina in acest fel.Asta e si sper ca cei ce au gresit sa invete ceva pt ca aceste mizerii sa nu se mai repete.
Radu Sima aka Dolphin
www.drcrap.ro
www.drcrap.ro
mor de curiozitate ce o sa zica gica chioru si patabum!
Fratilor cu discutiile astea incurajati tineretul sa se apuce de carpfishung in cel mai sportiv fel posibil! PT NOVICI: Luati exemplu de la cei mai batrani...Cumparati saltele, scule, senzori, dar si o doza mare de smecherie adaptata sculelor de ultima generatie!
PS: Cand aduceam vb despre lumea buna a pescuitului la crap acum vreo 2 luni si despre cat de gretoase sunt multe din comportarile unora din reprezentantii de seama ai ei,au fost cativa membrii de onoare ai acestui forum care mi-au sarit in cap! www.xxx.ro/rapitor

Fratilor cu discutiile astea incurajati tineretul sa se apuce de carpfishung in cel mai sportiv fel posibil! PT NOVICI: Luati exemplu de la cei mai batrani...Cumparati saltele, scule, senzori, dar si o doza mare de smecherie adaptata sculelor de ultima generatie!
PS: Cand aduceam vb despre lumea buna a pescuitului la crap acum vreo 2 luni si despre cat de gretoase sunt multe din comportarile unora din reprezentantii de seama ai ei,au fost cativa membrii de onoare ai acestui forum care mi-au sarit in cap! www.xxx.ro/rapitor
Ultima oară modificat 24 Sep 2012 13:43 de către caaron, modificat 1 dată în total.