Ba Sile, ai habar ce inseamna doua ore de dat la rame pe Dunare? Sau oi fi vreun lipovean cu serviciul in Ploiesti? Canoist pe Prahova? In ceea ce priveste crapul din Ligheanca, afla ca da! este mult crap acolo.Sile scrie:Nea Gica, ti-am mai zis io si in topicu' ala a lu matale ca nu prea ai treaba cu Mila 23. Cum sa fie Ligheanca departe? Si pe deasupra si loc bun de crap! Inseamna ca io daca ma duc la rame pana spre Razbonita sunt Marco Polo!
Mila 23
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- senior member
Nea Gica chiar ai dreptate. Am cam uitat cum e sa vaslesti doua ore pe Dunare. De vreo cinci ani incoa' imi ia mai putin de doua ore la rame din Mila 23 pana spre Razbonita. Nu sunt mai mult de 12 km. Nu sunt nici lipovean da n-am avut bani de motor si-n 15 ani invata chiar si-un ploiestean sa traga la rame. Ai vazut, mai mult (20 ani) dureaza sa-nveti sa pierzi prin KO. Cat despre Ligheanca, eu n-am zis ca n-are mult crap. Da mai mult gasesti pe Sontea lata, de exemplu. Pe Ligheanca si Vacaru am pescuit mai mult la stiuca.
♥Δ