Posibil numai in Romania !!

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

DragosI
junior member

Mesaj de DragosI » 05 Oct 2004 11:44

Pescuitul nu prezinta un foarte mare interes pentru posturile de televiziune, eu nu am vazut la stiri sa difuzeze ceva legat de pescuit, decat extrem de rar, si in alte contexte. Cred ca cei care sunt angajati/patroni/actionari la revistele cu specific (Pescar Modern, AVP si altele) trebuiau sa se ocupe de aceasta problema, facand parte din media. Sunt convins ca s-ar fi descurcat mult mai bine daca contactau pe cineva din trusturile de presa sus numite(ProTv, OTV, REALITATEA) facand parte din aceasi bransa, cel putin asa vad eu lucrurile din exterior. Majoritatea oamenilor care nu au nimic in comun cu pescuitul vad acest sport o mare pierdere de timp, banuiesc ca toti sunteti tachinati de colegi, de cunostinte, familie s.a.m.d, au am multi cunoscuti care nu ar concepe sa stea 3 zile pe balta, si nu ma mira de ce ati primit aceste refuzuri, pentru ca ati dat de genul asta de oameni, care pur si simplu au alte preocupari.

Cristi Bolfos
member

Mesaj de Cristi Bolfos » 05 Oct 2004 11:47

Se pare ca persoana mea de contact o cam da de gard...oare chiar asa de rau este cotact pescuitul ?

cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 05 Oct 2004 11:59

DD,
Dl. presedinte A.G.V.P.S. e vinator. De altfel si dl. Nastase presedintele onorific e tot vinator :lol:
Di partea A.G.V.P.S. au venit cei ce au arbitrat la selectii, in frunte cu Dl. Bentu.

cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 05 Oct 2004 12:08

In aceasta seara, pe TVR 2 la jurnal, in cadrul emisiunii de sport se va transmite sosirea baietilor din Portugalia.

al. trentea
junior member

Mesaj de al. trentea » 05 Oct 2004 13:01

Intr-un contract intre parti, in mod normal trebuie sa existe un articol in care se specifica sanctiunile ce vor fi aplicate uneia dintre parti in cazul nerespectarii contractului. Daca contractul incheiat intre asociatia pescarilor de crap si Antena1 nu a avut stipulat acest articol, cu greu se mai poate face ceva, juridic vorbind. Cred ca ar trebui totusi consultat un avocat.
Oricum, pacat. Mare pacat...

Dani Hentiu
maniac

Mesaj de Dani Hentiu » 05 Oct 2004 13:38

Nu ar trebui sa le plingem de mila, la urma urmei ei pierd din audienta.
><)))°>-------- Dani

DragosI
junior member

Mesaj de DragosI » 05 Oct 2004 13:45

pai tocmai asta e ca daca baga o telenovela au audienta x10 ;)

patabum
senior member

Mesaj de patabum » 05 Oct 2004 13:50

DragosI scrie:pai tocmai asta e ca daca baga o telenovela au audienta x10 ;)
Bingo!

Marius
junior member

Mesaj de Marius » 05 Oct 2004 14:18

Mare pacat!
Cred ca acum intelegeti in ce conditii s-a desfasurat colaborarea noastra cu Antena 1 timp de atatia ani.
Va veti da seama cum s-a putut ca in nenumarate randuri emisiunea sa fie difuzata la alta ora decat cea trecuta in programul tv, cum s-a putut ca in unele orase din tara postul local sa transmita la ora emisiunii Fir Intins diverse productii locale, cum a fost posibil ca emisiunea sa fie difuzata la o ora la care pescarii sunt pe balta si apoi reluata la o ora la care toata lumea doarme, cum ar fi putut fi o emisiune de o calitate mai buna cand Radu Silea a lucrat 90% din emisiuni fara operator, inginer de sunet sau de lumini, inginer de montaj, fara un banal microfon de lavaliera, si cateodata cu camera personala.
Acestea sunt o parte din motivele pentru care am incetat colaborarea cu postul si ca o conseciinta (cel putin asa cred), postul a stopat emisiunea.
Marius Cocarla (Arrow Int.)

DD
member

Mesaj de DD » 05 Oct 2004 15:05

Revin la obsesia mea. Sa ne lase sa organizam AGPS sau cum o fi sa se numeasca, sau sa nu ne mai oblige sa cotizam la AGVPS daca oricum nu se implica. Asa si cu bani luati si ..... Ce a facut AGVPS pentru echipa. Cu ce a sponzorizat, ce ajutor a dat? Nu am nici o problema cu persoanele care au arbitrat, sau care au fost acolo, pentru ca ele s-au implicatatat cat au putut. Organizatia (persoana juridica) ma scoate din sarite. Si daca venea presedintele onorific sa felicite echipa, sau o primea la palat sa fi vazut atunci televiziuni.
Ultima oară modificat 05 Oct 2004 16:34 de către DD, modificat 1 dată în total.
Invincibilitatea noastra depinde de noi, vulnerabilitatea inamicului, de el.
Sun Tzu

Scrie răspuns