Cica Pescar

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Tilea Gabriel
Moderator

Mesaj de Tilea Gabriel » 26 Sep 2005 11:14

Stiam eu 8) :wink: In ce perioada ai fost?

Dani Hentiu
maniac

Mesaj de Dani Hentiu » 26 Sep 2005 11:39

1-3 august
><)))°>-------- Dani

doruletz
member

Mesaj de doruletz » 27 Sep 2005 08:32

Daniel Hentiu scrie:Mai multe dete despre balta asta cine poate da?......mai multe decit sunt la sectiunea lacuri si balti sau mai la obiect :roll:
ceau daniel!
o sa incerc eu sa te lamuresc,desi ar putea sa o faca chiar adminul baltii poate chiar mai bine decat mine.balta se pescuieste doar c&r,,este de o calitate ireprosabila,cu mult peste si respectabil,in general este pescuita la porumb in toate variantele(fiert copt etc,de comert sau selfmade)eu sant singurul care pescuiesc numai la boillies si in ultimul timp am prezentari mai dese.cum se ajunge scrie in prezentare uite si nr de tel al adminului : chiritoiu adrian 0745/620989 discuta cu el pt programare,asa o sa iti pastreze un loc (sant vreo 15 locuri amenajate pt ca balta nu este foarte lata si este stuf destul de mult)
pestele predominant in balta este crapul mai este stiuca f.mare dar inca nu se pescuieste la rapitor,puiet de crap dar acesta nu deranjeaza (nu vine la bat)iar pestii pe care i-am vazut anul acesta scosi pe mal nu sant mai mici de 2 kg.
nota bene - lipsa manelisti,bombardieri dupa caras(din cei care arunca la fiecare 10 min cate o bomba cu 1000 de carlige) liniste,relaxare,curatenie desavarsita,(se aduna chiar si mucurile de la tigari)esti tratat ca un om adevarat - nu ca pe alte balti unde mai ca sant in stare sa te bata daca ai ceva de comentat-
daca vrei sa vii te sfatuiesc sa vii pentru macar 48 de ore pt ca pestii raspund mai greu la nada si momeli ( sau poate nu ma pricep eu cum sa fac nadire si momeli, :-( ).poate ca acum ca se mai raceste apa vor fi mai activi,eu anul trecut am avut din 10 in 17.11 !!! o saptamana de vis cu multe prezentari pe zi (7-10).
nu mai stiu ce sa iti scriu dar intreba-ma la obiect si iti raspund cu placere)

nelubalaj
member

Mesaj de nelubalaj » 27 Sep 2005 15:02

Dorulet ma inebunesti si nu am timp sa vin :cry: :cry:
Nelu B.

Tilea Gabriel
Moderator

Mesaj de Tilea Gabriel » 27 Sep 2005 16:24

Mai Dorule mai innebunit si pe mine , am sa vin negresit cand esti si tu acolo

doruletz
member

Mesaj de doruletz » 28 Sep 2005 08:48

Nu exagerez cu nimic asa ca va rog sa veniti,dar luati mai intai legatura cu adminul dupa cum am spus!
Urmeaza sa va spun cand plec sigur pe balta pt ca s-ar putea sa lucrez si sambata 01.10 dar asta numai pana la 15.00h si dupa aia decolez!Inca nu a ajuns si cealalta jumatate din BiiiiP team ,adica nashu :D si trebuie sa ne organizam.
Oricum va tin la curent cu situattia.

kiritzu_z
new member

sal baieti

Mesaj de kiritzu_z » 29 Sep 2005 01:44

Multumesc pentru prezentare.Promit anu viitor mai bun.Aduc si anu asta buc
peste 20 kg.Gabi unde sint pozele de pe varadia?Numai 2 ai?
fir intins

Tilea Gabriel
Moderator

Mesaj de Tilea Gabriel » 29 Sep 2005 10:19

Salut , Adi tu esti ? Am sa revin cu poze de la Varadia dar deocamdata nu imi merge scanerul.Anul asta nu am luat mai mare de 8 kg dar nu am dat in balta cu reproducatori, se lucreaza acum intens la balta mare si pina in primavara o vor pune la punct si pestii vor fi mutati acolo.Adevarul este ca in baltile de acum nu se mai putea pescui din cauza ierbii..

Tilea Gabriel
Moderator

Mesaj de Tilea Gabriel » 29 Sep 2005 10:22

Luni voi reusi sa mai pun niste poze atat cu balta cat si niste torpile de crapi prinsi la boillie made in gabi la Varadia

Vlasin Florin
maniac

Mesaj de Vlasin Florin » 29 Sep 2005 13:09

Grabeste-te ca sunt curios

Scrie răspuns