PROPUNERE vizand sistemul de organizare selectie CM 2006

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Vizitator

Mesaj de Vizitator » 14 Oct 2005 19:21

Deviem de la subiect si suferim de mania persecutiei . Ai ceva de spus referitor la sistemul competitional pentru anul viitor ? In masura in care "ai echipe" cred ca ai putea sa iti dai cu parerea . De hotarit hotaresc cei in drept ! Noi ne supunem si participam sau nu .

Iliuta Goean
maniac

Mesaj de Iliuta Goean » 14 Oct 2005 19:30

Adriano, te rog nu mai scrie cu majuscule.
Nu face ce nu-ti place!

Musaro Adriano
veteran

Mesaj de Musaro Adriano » 14 Oct 2005 19:31

Val Pangica jr scrie:Deviem de la subiect si suferim de mania persecutiei . MDA, AI DREPTATE DAR POTI SA TE FACI BINE, NU E GRAV!Ai ceva de spus referitor la sistemul competitional pentru anul viitor ? "AUZI TU? PANA CATEVA SCRISOARE ANORMA ZICEA CA TOTUL ESTE STABILIT SI CA NU CONTAZ CE ZICE CONCORENTI ,SAU PARTICIPI SAU NU, SI ACUMA MA INTREABA DACA AM CEVA DE SPUS :lol: :lol: LA CE FOLOS? In masura in care "ai echipe" cred ca ai putea sa iti dai cu parerea MULTUMESC DOMNULE PANGICA CA IMI DAI PERMISUL ACEST, APRECIEZ . De hotarit hotaresc cei in drept !AI VAZUT CA AM DREPTATE ATUNCI? Noi ne supunem si participam sau nu .
DA, BRAVI CATELUSI, SUPUNETIVA CA ASA ZICE DON. PANGICA, STIA EL CE STIA...

Musaro Adriano
veteran

Mesaj de Musaro Adriano » 14 Oct 2005 19:33

scuse iliuta ma ramas tastul blocat. scuse.

Dan Cotelici
veteran

Mesaj de Dan Cotelici » 14 Oct 2005 19:37

Val Pangica jr scrie:Deviem de la subiect si suferim de mania persecutiei . Ai ceva de spus referitor la sistemul competitional pentru anul viitor ? In masura in care "ai echipe" cred ca ai putea sa iti dai cu parerea . De hotarit hotaresc cei in drept ! Noi ne supunem si participam sau nu .
De ce sa-si mai exprime parerea cand Dvs. ati devenit dintr-o data serios si ne-ati pus la punct.Asteptam anuntul ''celor in drept'' si mai vedem.Pierdem o batalie dar poate castigam razboiul.
Daca ni se ia dreptul de a hotara sistemul poate hotaram si noi cine poate participa la concursurile organizate de noi.Ca suntem in drept!
Second BEST is FIRST loser

Vizitator

Mesaj de Vizitator » 14 Oct 2005 19:41

Revin si spun ca un sistem competitional normal , in orice tara civilizata , se anunta nu se negociaza cu participantii . Asa e ste peste tot in lume in orice domeniu de activitate . Anul trecut am avut Comisie si tot nu fost bine . Anul asta desfiintam Comisia si votam cu totii ????????

Vizitator

Mesaj de Vizitator » 14 Oct 2005 19:44

@Cotelici

nu va obliga nimeni sa acceptati anumiti pescari la anumite concursuri organizate de Dvs . Exista cluburi private peste tot in lume , cluburi in care se sta si cite 5-6 ani pentru a intra in sindicat .

Initiativa privata e una , echipa nationala e alta . Chibitii sunt multi si intr-un caz si in altul .

Musaro Adriano
veteran

Mesaj de Musaro Adriano » 14 Oct 2005 19:55

Val Pangica jr scrie:Revin si spun ca un sistem competitional normal , in orice tara civilizata , se anunta nu se negociaza cu participantii . Asa e ste peste tot in lume in orice domeniu de activitate . Anul trecut am avut Comisie si tot nu fost bine . Anul asta desfiintam Comisia si votam cu totii ????????
Exista si in tara ATUNCI o federatie de crap?

Vizitator

Mesaj de Vizitator » 14 Oct 2005 20:27

Inca nu exista dar si daca ar exista lucrurile ar sta la fel . Nu cred ca o federatie serioasa face referendum cu privire la sistemul competitional . Pentru asta ar trebuii sa aiba oameni calificati care stiu ce insemana o astfel de competitie , ei ar hotari ce si cum , si pescarii din cadrul federatiei ar participa sau nu la calificari . Cei care sunt anagajati in cadrul federatiei ar raspunde pesemne pentru un evetual esec . E altfel in orice tara civilizata ?

Vizitator

Mesaj de Vizitator » 14 Oct 2005 20:28

Hai sa nu deviem discutia iarasi intre Dan , Adriano si Val . Sa lasam si pe altii sa spuna ceva despre acest sistem . Eu am lansat o ipoteza de drept . Cine vrea sa ma contrazica cu argumente , nu cu pasiuni .

Scrie răspuns