Fara suparare , bine ca se topeste
GICA ajutor pentru copca
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
GICA ajutor pentru copca
Eu nu inteleg ceva: dupa ce ca sunt ghiborti, ii mai luam si acasa si ii mai si tinem in frigider ... sa creasca ?
Fara suparare , bine ca se topeste
Fara suparare , bine ca se topeste
-
- senior member
- Mesaje: 343
- Membru din: 25 Ian 2003 13:33
- Localitate: Bucuresti
- Contact:
Mariane, imi place saramura omule. Ai mancat vreodata ghibort? Au o carne alba foarte gustoasa, mult mai buna decat a bibanului. Sunt greu de curatat si mucusul abundent poate supara, dar este un peste foarte gustos. Trebuie sa-ti spun ca am facut niste saramura de biban si ghibort de am innebunit tot cartierul cu mirosul...... 

GICA ajutor pentru copca
Stiu ca ne intelegem reciproc ce vrem sa spunem.
N-am mancat pentru motivele pentru care le-ai enumerat, din carlig ajungeau inapoi in apa rapid, si asta doar la Dunare, cu mult timp in urma. Noroc ca pe aici nu mai prind asa ceva, nu am vazut, poate nu sunt asa multi.
N-am mancat pentru motivele pentru care le-ai enumerat, din carlig ajungeau inapoi in apa rapid, si asta doar la Dunare, cu mult timp in urma. Noroc ca pe aici nu mai prind asa ceva, nu am vazut, poate nu sunt asa multi.
-
- senior member
- Mesaje: 343
- Membru din: 25 Ian 2003 13:33
- Localitate: Bucuresti
- Contact:
Anul trecut am fost la o balta care se numeste "Matara", undeva langa Fundulea. Prindeam caras, -la copca (!!?), cred ca fiecare pescar avea cel putin 2 kile. Cam 7-10 la kil. Din cate am auzit si anul asta se prinde caras acolo. Totusi, pentru mine este o mare placere sa prind la copca. Orice peste, inclusiv ghibort. Si daca este prima iesire, cum a fost cazul acum, de abia astept sa ajung acasa sa-i fac saramura. Crede-ma ca pentru mine este un....festin. Este adevarat ca daca este iarna lunga si geroasa cu cat trece timpul sunt mai pretentios dar acum de ex mi-ar prinde bine 2-3 "table" de ghiborti 
