iata-ma ajuns din nou acasa dupa o partida de 2 zile si 2 nopti cu peripetii placute si neplacute
prima boacana care am facuto joi cand am ajuns la balta a fost ca mi-am rupt un suport de la cort

fiind intuneric nu mi-am dat seama ca in loc sa imping suportul spre pozitia care trebuia eu defapt il impingeam in partea opusa , in fine, cu chiu cu vai am reusit sa-l fac provizoriu sa stea cat de cat si ma rugam la Dumnezeu sa nu inceapa vantul tare (care defapt era anuntat pt sambata 70-80 km/h), in sfarsit dupa 2 ore si ceva am reusit sa ma instalez (ajunsesem pe la ora 16.30 la balta ) si rupt de oboseala am pus capul pe perna pe la ora 19 si ma luat somnul care nu a durat foarte mult ( pina la cca ora 20.45) fiind deranjat de un scurt bip stiind ca alesesem sa pescuiesc pe partea opusa a baltii ma asteptam ca atunci cand o sa am runnuri or sa cada swingerurile jos

am iesit din cort sa vad care e treaba cu swingerul si intradevar era lasat cativa cm buni in jos fata de cum il lasasem fiind si sculat din somn am decis sa mai astept un pic sa vad ce se intampla cu swingerul care nu mai misca , dupa cateva secunde hopa il vad ca o ia in sus dar foarte foarte incet dupa care iar incepea sa revina in jos , atunci am decis sa intep si am inceput sa mulinez ca nebunul ca sa pot sa scot pestele dintre geamanduri( se vede in poza geamandurile una stanga una dreapta) ca imi era tare frica ca vrea sa o ia intr-una din partile cu geamandura am avut ceva bafta ca la inceput pestele nu a opus nici un fel de rezistenta ( ma gandeam iar la ceva in jur de 10 kg dupa cum il adusesem )dar odata adus la mal a inceput distractia si dupa modelul care tragea fir de pe mulineta mi-am zis in sine ca asta nu e peste de 10 kg ( speram in sinea mea sa-mi imbunatatesc recordul

) in fine , dupa o lupta de aproape 20-25 de min afara intuneric bezna si singur la balta

fara ajutor am reusit sa-l scot la suprafata si doar atat cat am reusit sa-l vad la lumina lanternei de cap am scos un WOOOOW din toata puterea si cautam disperat minciogul care se afla la vreo cca 10 m in spatele meu , iara iesi din apa iara da-i fir la peste

si iar iau istoria de la capat cu adusul la mal norocul meu a fost ca l-am obosit bine alea 20-25 de min ca dupa ce-am luat minciogul in 5 min aterizase in el si atunci am tras un OFFFFFF mare si bine meritat

iar rezultatul cand l-am cantarit nu ma inselat , in sfarsit am reusit sa-mi bat recordul la crap comun dupa multe ,foarte multe incercari pe aceasta balta stiind ca are peste mare si frumos , vas spune cat a cantarit dar cum iarna e lunga si nu avem ce face decat sa ne uitam la poze si sa jucam la concursuri am hotart ca am sa spun cat a avut atunci cand imi va veni randul la apreciati in kg

iata pestele care ma facut fericit dupa ce injurasem o juma de ora cand imi rupsesem suportul la cort