Despre forum si moderatori

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

caaron
veteran

Mesaj de caaron » 18 Iun 2004 21:19

Iliuta cred ca tu ai pus punctul pe I acum! Pai nu puteai sa spui asa de prima oara ?! Sau si mai bine da exemple concrete! Poti sa scrii: X- ulescu a scris despre Y ca este prost, ca nu are scule bune si ca e sarac! Astfel de mesaje nu vor fi tolerate! Si oricum , chiar au fost mesaje de genu asta?! Eu unul nu am vazut.. Da e posibil sa-mi fi scapat... www.xxx.ro/rapitor
Ultima oară modificat 24 Sep 2012 14:01 de către caaron, modificat 1 dată în total.

SF
senior member

Mesaj de SF » 20 Iun 2004 18:04

Chestia asta cu deviatul nu prea vad cum vreti sa o evitati.Asta daca nu vreti mii de topicuri cu 2-3 postari pe topic.Ar fi foarte fain,nu ? Va amintiti de telefonul fara fir, pai cam asa si cu topicurile.Incepe cu o tema si dupa un anume numar de postari iese alta chestie.Daca citesti topicul de la inceput la sfirsit insa discutia are continuitate,se leaga.O fi comunicare sau nu ?

Fir Intins!!!

Gica Chioru
senior member

Mesaj de Gica Chioru » 21 Iun 2004 11:28

Despre forum

Imi place. Sunt aici din ianuarie 2003 si daca inca sunt prezent, inseamna ca-mi place, macar atat. De la inceput, am avut o gramada de conflicte cu diversi participanti la discutii, imi amintesc cu .....interes de toate aceste diferenduri, de la catch&releasti (sic), la autori de campanii promotionale, toti au avut de :wink: suferit din cauza mea. De la pescari adevarati, intrati temporar in colimatorul lui Gica Chioru, vezi Adriano Musaro (pe care am ajuns sa-l simpatizez/apreciez) sau Vlad Pavlovici (un tehnocrat al pescuitului nostru), la panarame iubarete de emigranti patetici (nici nu mi-l mai amintesc pe asta) sau de lupi moralisti toti suntem membrii www.crap.ro/forum, nu?

Forumul suntem noi, si indiferent daca scriem ca niste pescari autentici, Patabum, Vlad Pavlovici, Adriano, Iliuta si altii, sau intram pentru ca pur si simplu ne face placere, Gica Chioru, forumul suntem noi. Si cred ca daca trebuie sa respectam ceva, trebuie sa-i respectam pe colegii nostri care ne viziteaza, ne citesc si pleaca doar pentru a revine. Ce zici Marian?

Despre moderatori

E unul singur, nu? Danr. E baiat bun, doar ca-si ia atributiile prea in serios.

roger
member

Mesaj de roger » 21 Iun 2004 13:31

ca in orice discutie interesanta pofta vine mancand..si daca se pleaca de la un subiect care are legatura cu topicul ,in decurs de cateva fraze pot surveni modificari..discutia(tocmai pt ca este libera) nu este previzibila si nu se poate incadra intr-un traseu clar delimitat..nu cred ca ar fi ok sa iesim din topicul asta si sa continuam discutia intr-un altul doar pt ca am vrea sa vb si altceva si sa respectam si regula de a tine subiectul..mie mi se pare ca sunt in regula discutiile libere si ca , daca cineva vrea ceva anume ,poate deschide un topic nou in oricare din categorii..

p.s.se poate afirma ca forumistii vechi si-au facut obiceiul de se vorbi pe unde vor ei ,fara sa mai treaca prin topicurile noi (mai ales postate de niste unii necunoscuti)?
p.p.s.daca raspunsul la intrebarea de mai sus este da ...mie tot imi convine ..ca ma instruiesc si asistand de la distanta la discutiile dintre "aia vechi" :lol:

patabum
senior member

Mesaj de patabum » 21 Iun 2004 14:50

roger scrie: p.s.se poate afirma ca forumistii vechi si-au facut obiceiul de se vorbi pe unde vor ei ,fara sa mai treaca prin topicurile noi (mai ales postate de niste unii necunoscuti)?
Nu. :lol:

Vizitator

Mesaj de Vizitator » 21 Iun 2004 16:04

Asta mai lipsea sa ne faci observatie si tu - draga Roger !

DD
member

Mesaj de DD » 21 Iun 2004 16:13

Roger dragule te inseli. Te asigur ca eu personal, citesc toate postarile noi si verific de de cate ori am timp ce s-a mai scris. In legatura cu raspunsurile la postarile noilor veniti iarasi te inseli. Eu nu am observat sa existe postare sau sa ceara cineva un sfat si sa nu primeasca raspuns. Este drept ca la o postare de genul " sunt pescar incepator va rog sa ma invatati" nici nu prea ai ce sa raspunzi in afara de "bine ai venit".
Citesti ce s-a spus aici si daca nu intelegi ceva, sau ai o problema care nu a fost abordata, atunci deschizi un nou topic intrebi la obiect si primesti raspunsul.
Referitor la discutia rezumata strict la problema topicului, problema este discutabila si interpretabila. eu am incercat sa exemplific unde s-ar ajunge daca am respecta regulile strict (in treacat fie spus cine le respecta chiar pe toate? De exemplu eu respect cu strictete una din codul rutier -nu beau niciodata atunci cand urmeaza sa conduc - dar asta nu inseamna ca respect viteza legala daca stiu ca nu sunt radare). Este mai important sa urmaresti firul discutiei si sa intervii cand consideri necesar, decat sa sari de la un topic la altul, sa fragmentezi un raspuns pana nu mai stii nici tu de la ce ai plecat. Oricum pana la urma discutia revine la subiectul topicului si totul reintra in nornal.
Dar cum s-a mai scris totul trebuie sa se petreaca in limitele decentei si a bunului simt.
Invincibilitatea noastra depinde de noi, vulnerabilitatea inamicului, de el.
Sun Tzu

roger
member

Mesaj de roger » 21 Iun 2004 16:16

Val Pangica jr scrie:Asta mai lipsea sa ne faci observatie si tu - draga Roger !
nu fac nimanui nici o observatie ..era o invitatie la introspectie..poate fi acesta motivul care ii sacaie pe moderatori..o posibila bisericuta care chatuieste fel de fel -off topic..pentru mine(v-am spus) oricum e seminar ori de cate ori scrieti voi.. :lol:

roger
member

Mesaj de roger » 21 Iun 2004 16:29

DD scrie:Roger dragule te inseli.
era o intrebare..nu o afirmatie..eu personal am deschis un topic cu sarulesti si mi s-a raspuns..dar ma gandeam la moderatori..ei ar putea fi deranjati de o eventuala izolare a discutiilor intr-un cadru mai "intim"..acum ..se naste o alta intrebare..e mai interesant pt val pangica sa discute cu patabum ? sau cu roger ?e normal sa-ti faca o placere deosebita discutia la un anumit nivel..(vezi grupurile de filatelisti , numismati ,etc.) eu ma multumesc sa asist ..discutiile dintre voi au ca rezultat inundarea forumului cu informatie..ceea ce ma multumeste

Vizitator

Mesaj de Vizitator » 21 Iun 2004 19:41

Draga Roger imi face aceeasi placere sa discut si cu tine si cu Patabum si cu oricine e inscris pe acest Forum . Nu se pune problema asa - ce dracu ?! :lol: Mie imi face realmente placere sa intru pe acest Forum si sa postez acolo unde mi se pare ca pot spune ceva - indiferent de cine a deschis topicul sau cine a postat la el . Mai "ciupesc" eu din cind in cind dar fara rautate :lol: :lol:

Scrie răspuns