Era vorba de deschiderea sezonului pentru mine si Marius ...nu de deschiderea efectiva a baltii. .. oricum cand am ajuns eu Marius tocmai pleca ...el a prins foarte bine eu mai slabut ... dar cred ca asta se intampla la o saptamana sau chiar doua dupa deschiderea baltiiulvan scrie:Deschiderea a fost pe 22 februarie, intr-o vineri cand a filmat si Florentin Iuga o emisiune acolo.zakunin scrie:Asa e ..dar nu mai stiu daca era februarie sau martie. Si eu sper sa apuc sa fac macar o partida pe moara inainte de concursul de pe 18 martie.MariusBarbu scrie:@Andrei
Daca imi aduc bine aminte deschiderea lui 2008 am facut-o amandoi pe MV2 pe la sfarsitul lui februarie.Sper sa ne tinem obiceiurile si sa speram ca reusim sa iesim chiar mai devreme.
PS.Atunci am prins chiar binisor.
A fost treaba aceia cand a venit gheata din capatul baltii inspre cruce.
Erati amandoi pe balta in ziua aceea?
Cand credeti ca vom face prima iesire la crap anul asta?
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
APCR - SENIOR CRAP
-
- member
-
- new member
Am fost azi pe o balta de langa Timisoara (Otvesti) si initial am planuit ceva la stiuca, insa "dintoasa" nu prea a vrut si asa ca am bagat firele de crap si.... surpriza!!!! In total 4 persoane 20 de Kg de crap de la 7 pana pe la vreo 2 dupa masa. Cel mai mare vreo 4 Kg. Toti la rama neagra. Cei de la balta au fost cam uimiti si ei ca in februarie sa traga asa crapul.
Fire intinse la toata lumea !!!!!
-
- junior member
- Bogdan_Colceriu
- junior member