Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
fbolocan
- member
Regula trebuie sa se aplice incepatorilor, necunoscutilor, celor care abia acum invata! Banuiesc ca este o masura de prevedere pentru a cerne un pic membrii...
Pentru pescarii cu experienta (cum sunteti si dumneavoastra) si care este binecunoscut printre cei mai vechi, nu cred ca ar trebui sa fie o mare problema.
-
cornel rosioru
- veteran
-
Multumesc pt. aprecieri, dar acum vorbind serios, daca este regula generala, ma supun fara cricnire. Am fost educat sa respect regulile, chiar daca imi convine sau nu.
-
danr
- Site Admin
s-a schimbat regula
nu mai este valabil numarul necesar de post-uri sau vechimea in bransa
e suficienta cunoasterea identitatii si o recomandare de la unul din membrii clubului
acestea sunt conditii necesare dar nu si suficiente pentru a posta pe crap.ro, ne rezervam dreptul de a nu furniza acces fara explicatii
dl. rosioru, o sa va setez accesul pe forumul respectiv
-
Musaro Adriano
- veteran
cornel, oricum daca nu te lasao sa intri sa stii ca eu ramaneam langa tine aici. Chestia aceasta cu club "select" de pescari nu ma atras de la bun inceput. Sa stii ca prefer mai mult sa raman aici in "arena" (sau pe teren) cu membri vechi si noi , cu pescari experti si incepatori pentru ca oricine are dreptate sa abia informatii si daca e cineva care ataca "gratuit" ceilalti o sal ignor cum am focut de mai multe ori in ani acesti. REFUS CATEGORIC sa fac parte de o cerchia select si raman aici cu toti. utopia ar fi daca ne gandim ca in un forum in care scrie persoane de mai multe categorie sociale si intelective o sa merga mereu totul perfect. si conclud zicand ca topicuri cei mai cititi si cu interventie multe au fost mereu cei cu scandal si injuraturi! atunci ca...ma gasesti aici!!

-
cornel rosioru
- veteran
-
Adriano,
Esti un dragut. Dar asta nu inseamna ca voi parasi"arena". Nu o voi parasi si imi va face placere sa raspund in continuare celor tineri. Am vrut sa intru in club pt. ai putea raspunde lui Val. Nu vad de ce nu poti raspunde si in club si aici. Am inteles ca acest club nu este restrictiv, ci urmareste doar ca discutiile sa se poarte in limitele bunului simt, Iar cei ce se inscriu sa se inscrie cu numele adevarat. Atita tot.
-
Musaro Adriano
- veteran
cornel e bine ce zici, dar eu daca eram bineconoscutul (glumesc!!) nu as fi impartit in 2 cel mai mare forum de crap din tara cu ce mai multi inscrisi, mi se pare o miscare la nivel afaceresc forte gresita. ILI daca ai nevoie de un sfatuitor inainte de a mai imparti ceva scrie-mi. nu te taxes cu bani pentru un sfat afaceresc (intre pescari nu se face!!):lol: numai bine
-
cornel rosioru
- veteran
-
Nu stiu ce sa zic. Eu am venit aici fara vreun interes, ci pur si simplu sa fiu cu voi. Daca se urmaresc si interese e urit. Eu stiu ca-mi face placere sa discut cu voi si atit.
-
danr
- Site Admin
adriano, poate ne spui si noua de ce este o miscare gresita
este clar pentru toata lumea cred de ce a aparut club crap.ro, nu cred ca are sens sa intram in discutii despre " interese " sau " nivel afaceresc "