USA 2005

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Moose_master
member

Mesaj de Moose_master » 29 Iul 2005 14:38

Pentru Nea Cornel,

Te astept aici Nea Cornele oricand.
Si promit ca iti organizez o partida de pescuit asa cum inteleg eu ca trebuie sa se desfasoare o pescuiala la crap...... o sa-ti placa.... PROMIT !

Moose
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA

cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 29 Iul 2005 16:42

Astept telefonul Vostru.

Cosmin Popescu
junior member

Mesaj de Cosmin Popescu » 02 Aug 2005 01:34

cornel rosioru scrie: P.S. Luna trecuta m-a sunat Robert, un prieten bun ce traieste in Germania, intrebindu-ma daca are unde pescui in Romania ( el stia unde se afla). I-am spus sa vina ca n-o sa-i para rau. Si a venit. Stiti ce a hotarit? Sa revina in toamna si sa-si aduca si familia. :wink: Io fi placut?
Nea Cornele, stai sa-ti spun una si mai buna: prietena mea este nemtoaica getbeget. Am fost cu ea de doua ori in Romania. I-a placut atit de bine incit a propus sa mergem si sa stam mai mult timp, un an, doi, ca sa vada cum se descurca cu viata cotidiana, cu mentalitatea, cu limba. Problema e doar sa rezolvam amindoi cumva cu slujbele. Daca ne iese pasienta, te sun ca sa-mi spui si mie unde se poate pescui. Dau si o bere germana (Apropo: berea romaneasca nu trebuie sa se ascunda pe linga cea de aici.) In orice caz ai avea un nou membru la asociatie.

florioro
veteran

Mesaj de florioro » 02 Aug 2005 07:51

Nea Cornel cred ca vrea sa faca un club impreuna cu cei de dincolo?! Se pare ca are foarte multzi aderantzi. Oare putem sa ne inscriem si noi in acest club deosebit de select???
Sincer sunt foarte incintat de relatziile pe care le intrevad ca se formeaza sau sunt deja formate si sincer sunt invidios pe voi. Tinjesc si eu la intilniri cu pescari de crap , dar avind in vedere locatzia mea ( Bistritza ) este ceva mai dificil (cred ca este mai usor pentru cei din Anglia sau Germania ).
Exista un club al pescarilor de crap in afara de cel virtual??
Toata stima si respectul meu tuturor !!!!

toni
member

Mesaj de toni » 02 Aug 2005 09:13

cea mai buna bere nemteasca este dupa mine "paulaner weizenbier" :D :D :D

si nici o bere romaneasca nu se poate compara cu ea, pt simplul motiv ca nu se fabrica soiul asta de bere in romania. :D

m-am peregrinat si eu nitzel prin germania asta, am si stat vreo 6 luni, si pot sa va spun parerea mea :

agregat, cred ca nivelul de cultura este semnificativ mai scazut decat in romania, dar in ultima vreme cred ca ne straduim sa-i ajungem, iar noile generatii tind din ce in ce mai mult catre o ignoranta totala.

relatiile inter-umane mi s-au parut mult mai reci si mai restranse, iar parerea lor despre romania era " de 2 lei".

nu stiau multi ce si cum si pe unde e, dar stiau absolut toti de "zigeuner"....

destul de jenant.....

oricum, in genereal, parerea mea este ca sistemul asta bazat pe o mica clasa super elitista, o clasa de mijloc si o mare masa de " fraieri " manipulabili care sa faca necesarul si indispensabilul consum nu poate conduce decat la aspectele deranjante pe care le discutati mai sus, domnilor.

pur si simplu nu poate fi alta concluzie...

tudorgabriel
veteran

Mesaj de tudorgabriel » 02 Aug 2005 20:44

toni,spui ca parerea lor era de "2 lei" si nu stiau "ce si cum si pe unde e ".
da ce p....a mamii lor in 1944 cum stiau de Romania :?: :evil: ,da pe vremea lui Ceasca tu stii ca litoralul era plin de nemti :?: daca mergeai intre anii 1981-1985 pe litoral nu aveai loc de ei,atunci stiau unde este litoralul si Romania :?: :evil:
Asta este o mare" gargara cu pioneze",se dau importanti toti,sa-ti spun eu un lucru :toate popoarele din Europa cunosc unde este Romania ptr. ca aproape toti au fost implicati in" razbelul 2 mondial" si cam toti trecuti de 50 de ani (varsta)stiu foarte bine ce implicatii a avut razboiul si cine a participat,de fapt traiesc foarte multi oameni care au luptat efectiv,oameni din Europa .
Ma scuzi ca poate am fost mai dur dar nu suport aroganta celor care nu stiu de unde au plecat(ma refer la Germania de dupa razboi care era un dezastru din toate punctele de vedere si care cu perseverenta si cu ajutor au ajuns intradevar in frunte,dar asta nu-i absolva de nerecunostinta).
De comunisti nici sa nu aud ca fac explozie :evil:
Salut :-)

Sigi
member

Mesaj de Sigi » 03 Aug 2005 09:31

Gabi, te rog sa nu-i injuri pe nemti!

E stabilit cu dovezi clare ca in tarile ocupate in timpul celui de-al doilea razboi mondial atrocitatile cele mai cumplite au fost comise de catre personaje autohtone (imputernicite, ce-i drept de nemti). Nu te documenta din filmele americane, te rog. Si tu crezi ca neamtul de rand a plecat de placere la razboi?
Fata de cine sa fie recunoscatori, ca asta chiar n-am inteles? Nu uita ca Germania se afla intr-o situatie destul de dificila, si asta in mare parte din cauza imigrantilor care decat sa-si construiasca o tara prospera dau bir cu fugitii la totul de-a gata. Nu vorbesc numai de romani aici ci mai mult de turci, care au invadat Germania.
Cat despre a sti sau a nu sti unde-i Romania, poate ca nu vor sa stie. Si au si de ce. Pentru ca cu toate ca este una din cele mai frumoase tari unele personaje continua sa-si bata joc de ea. Si de aceea in occident pare o tara de 2 lei. Pe cine vede neamtul din Germania ca fiind roman? Pe tiganul care cerseste la colt de strada si care il agreseaza daca nu da ceva, pe hotul care sparge casele si/sau masinile lui. N-o sa-i sara in ochi nici un roman care munceste cinstit pentru ca aia e ceva normal. Si atunci ce parere sa-si faca????

Te rog inca o data, nu-i mai injura pe nemti!!!

SF
senior member

Mesaj de SF » 03 Aug 2005 14:47

De multe ori m-am intrebat de ce trebuie sa stie un brutar care ii capitala la Burkina Fasso , sau un mecanic auto trebuie sa stie de Simon Bolivar , si alte si alte timpenii din astea . ca sa fi eficient in ziua de azi trebuie sa sti face o treaba , da sa o faci bine .

Io inteleg ca pe vremea lui Nicu , cind totul era super -extra cenzurat era foarte super-distractiv si interesant sa cunosti toti regii Frantei sau muntii cei mai inalti de pe fiecare continent , da zau ca in ziua de azi nu mai ai cum sa-ti umpli capul cu asa ceva , cu alte cuvinte , nu mai ii la moda . Parerea mea .

Fir Intins!!!

Moose_master
member

Mesaj de Moose_master » 03 Aug 2005 15:01

Cred ca ar trebui sa deschidem un topic cu subiecte de cultura generala, poate asa am mai scapa de angoasele specific romanesti care ne macina.

Adica eu care stiu diferenta intre arborele cotit si arborele de cauciuc ma consider mai destept decat o gramada de occidentali.... gresit.
Sunt mai destept eu ca si individ, corect.

Si eu le dezaprob indiferenta si ignoranta crasa, insa haideti sa stam un pic flexati pe vine intre lansete si sa inchidem ochii, apoi ganditi-va unde sunt ei si unde suntem noi.

Nu astept comentarii , ci doar concluzia trasa.

Si atunci ..... la ce imi foloseste ca io stiu diferenta intre Imparatul Akihito si imparatul iulian.

Lasati-i asa cum sunt si noi sa ne vedem de ale noastre ca avem de ce sa ne vedem.

Stima tuturor,

Moose
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA

tudorgabriel
veteran

Mesaj de tudorgabriel » 03 Aug 2005 20:28

Nu Sigi nu cred ca neamtul de rand a plecat de buna voie la razboi,nu ma documentez din filmele Americane,nu-i injur pe toti nemtii ci pe unii anume ,de fapt si tu amintesti cate ceva in spusele tale dar nu realizezi despre care nemti este vorba.Nu uita ca dupa razboi Germania a fost ajutata cu 30mil. marci :shock: asa ca sa-si revina.
Tigani si cersetori sunt in toate tarile din lume,una este sa fii cersetor roman in Romania si alta este sa fii cersetor german in Germania.
SF este adevarat,nu trebuie sa stie un mecanic auto de Simon Bolivar,dar trebuie sa stie unde este steaua polara,unde este nordul,cum se invarte pamantul si ce inseamna un vulcan,cei mai multi occidentali nu stiu absolut nimic din ce ti-am spus eu :-( cel mai corect a raspuns moose:cultura generala tata :!: oare crezi ca nu trebuie sa avem cultura generala :?: oare crezi ca avem prea multa :?:
Acum va intreb: oare ne este necesara cultura generala cand purtam o discutie cu cineva pe o anumita tema :?: sau mancam pop corn si ne uitam la TV(ca americanii) :?:
Va salut.

Scrie răspuns