Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
Dan Cotelici
- veteran
-
Val Pangica jr scrie:Revin si spun ca un sistem competitional normal , in orice tara civilizata , se anunta nu se negociaza cu participantii . Asa e ste peste tot in lume in orice domeniu de activitate . Anul trecut am avut Comisie si tot nu fost bine . Anul asta desfiintam Comisia si votam cu totii ????????
Bai frate eu nu mai inteleg.
Rosioru- Vladeanu anunta un sistem care se cerea a fi analizat.Apar opinii diferite si dintr-o data apare Organizatia si ofiterul ei de presa care ne anunta ca daca nu-i asa cum s-a propus altfel nu o sa fie.Avem sef de delegatie, capitan eventual si echipa.
Eu am avut motive obiective sa-mi schimb user-ul din Dan Cotelici in Dan, (Apropo am uitat sa-ti multumesc, o fac aici!!!!) si sa ma abtin sa mai postez pe site-ul tau unde (desi acum folosesti cuvantul CIVILIZATIE) tu impreuna cu o gashca de nick-uri m-ati desfiintat pur si simplu pe mine si pe Adriano.Totusi am facut-o!Dumnezeu sa ma ierte! Tu ce motive ai avut sa te transformi din Administrator in Val Pangica Jr. pe site-ul tau si sa apari si pe site-ul asta?De ce nu intelegi ca Moderator inseamna
a fi la mijloc?
Second BEST is FIRST loser
-
Vizitator
[quote="Dan Cotelici"]
Apar opinii diferite si dintr-o data apare Organizatia si ofiterul ei de presa care ne anunta ca daca nu-i asa cum s-a propus altfel nu o sa fie.Avem sef de delegatie, capitan eventual si echipa.
[/quote]
NU stiu desptre ce organizatie vorbesti , nu stiu cine e ofiterul de presa si nci nu stiu cine va compune echipa nationala . Am ridicat aici o problema foarte importanta despre aceste calificari . Nu inteleg de ce o arunci in derizoriu . Ma abtin din toate puterile sa nu raspund la toate provocarile tale , pentru ca vreau sa stiu ce parere au si oamenii astia . Pe a ta o stiu deja , ai expus-o pe 2 Forumuri . O respect si atit . Nu o discut .
-
Dan Cotelici
- veteran
-
Val Pangica jr scrie:Inca nu exista dar si daca ar exista lucrurile ar sta la fel . Nu cred ca o federatie serioasa face referendum cu privire la sistemul competitional . Pentru asta ar trebuii sa aiba oameni calificati care stiu ce insemana o astfel de competitie , ei ar hotari ce si cum , si pescarii din cadrul federatiei ar participa sau nu la calificari . Cei care sunt anagajati in cadrul federatiei ar raspunde pesemne pentru un evetual esec . E altfel in orice tara civilizata ?
NU exista federatia si probabil nici nu va exista curand pt ca o federatie inseamna mai multe cluburi/pareri reunite.
Daca va exista o federatie lucrurile nu ar STA LA FEL.
Vorbim de oameni calificati.Calificati de cine sau de ce anume?De rezultate mai bune sau mediocre de la an, de apartenenta la o asociatie, etc.Daca vorbim de cei care stiu ce inseamna o astfel de competitie atunci, vechea garda si cei care au mai iesit prin afara pe la concursuri ar trebui sa aiba ceva de spus.
Cei care sunt angajati
sau nu ai federatiei
daca impun un sistem trebuie sa-si asume ca vor deveni CAMPIONI MONDIALI .Daca nu o fac SE DAU LA O PARTE.Nu PESEMNE.NE LASA..........Definitiv.
Explicatii de genul : E bun si locul 4, iataaaaaaaaaa Anglia a iesit pe locul 3, la a doua participare.. ASTEA NU MAI TIN.
-
Dan Cotelici
- veteran
-
Val Pangica jr scrie:
NU stiu desptre ce organizatie vorbesti , nu stiu cine e ofiterul de presa si nci nu stiu cine va compune echipa nationala . Am ridicat aici o problema foarte importanta despre aceste calificari . Nu inteleg de ce o arunci in derizoriu . Ma abtin din toate puterile sa nu raspund la toate provocarile tale , pentru ca vreau sa stiu ce parere au si oamenii astia . Pe a ta o stiu deja , ai expus-o pe 2 Forumuri . O respect si atit . Nu o discut .
Val
Ai fost primul care a folosit cuvantul ORGANIZATIE.
Eu doar te-am intrebat la ce organizatie te referi.
-
Vizitator
Imi cer scuze - am gresit la dactilo . Ideea era ca si daca aveam o Federatie lucrurile nu ar trebuii sa stea ALTFEL .
Cit despre a-si asuma cineva raspunderea pentru Campioni Mondiali - cred ca asta e o gluma . Nici Belu & Bitang nu avea un contract titlul olimpic la echipe si toate aparatele . Si astia chiar erau organizati si stiu ce fac de vreo 20 ani . Nu cred ca nimeni din tara asta isi poate lua o astfel de raspundere la modul cum pui tu problema . Cu excluderi samd !
-
Musaro Adriano
- veteran
what? acuma faci pe moderator aici si ai uitat ce ai scris inainte? Cum, inainte vi cu propunere aceasta: daca va interezaza asa e!! vi convine participati nu va convine stati a casa si va faceti o analiza de constinta , inainte, pentru sa ne dam seama daca cumva suntem la inaltimea pentru a putea concora sau nu!!!! si acuma cu toata liniste vrei sa auzi pareri, a cui, si pentru ce? Sau esti ametit si nu stii nici tu pe ce lume traiesti, sau sunt eu care nu mai inteleg nimic. Faci o fapta buna si lasane te rog, mai bine vorbim cu Vladeanu sau Rosioru , cu siguranta au ideile mai clare de cat ai tu si ne esplica cum stau lucruri si cum trebuie sa ne pregatim din cosecinta. numai bine ...
-
Dan Cotelici
- veteran
-
Val Pangica jr scrie:In sfarsit avem sansa sa intram in normalitate . Asa este normal sa se desfasoare o competitie . Exista anunturi deja despre competitii care urmeaza sa fie organizate in anul 2006 - nu am vazut nicaieri vreo discutie legata de modul de desfasurare al acestora , taxe , arbitraj , standuri , etc . Fiecare organizatie isi anunta competitia in conditiile in care aceasta crede ca isi satisface obiectivele . Din fericire , la ultimele 2 Campionate Mondiale am avut rezultate , deci nu avem ce comenta ! Sistemul merge .
Iata postarea Dvs. Domnule Pangica, in care va referiti dintr-o data la o organizatie de care nu stia nimeni ca se ocupa de problema care o dezbatem.E pe prima pagina a acestui topic.
-
Vizitator
@Adriano
nu pot sa-ti raspund pentru ca sunt sigur ca voi beneficia de putina clementa din partea lui Iliuta , spre deosebire de tine . Ai merita un raspuns la fel de "acid" . Hai sa raminem pe topic . Dar asta de luni ca acum plec 2 zile din Bucuresti . Va salut .
-
Dan Cotelici
- veteran
-
Val Pangica jr scrie:@Adriano
Dar asta de luni ca acum plec 2 zile din Bucuresti . Va salut .
FIR intins la Hobaia !
E valabil nu numai pentru tine ci si pentru cei care deja se antreneaza acolo pt viitoarele calificari.Daca se mai tin!
-
Musaro Adriano
- veteran
valpi daca treci prin ploiesti poate sa ai ocazia sa ma raspunzi direct in fata...sau pana la urma vii sa ma stringi mana....AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!