Ce este de facut cu cei care fura crapii ?
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Pacat ca sunt la Sibiu la tenis, pescar de competitii care a luat peste este Val Pangica la concursul de la Hobaia 2007.Mateianule tu stii asta dar n-ai curajul s-o spui, decat poate ai auzit de alti pescari, bineinteles nu de la apcr. Pentru ca niciodata nu o sa dai vre-un pescar de la apcr. Nu mai agita spiritele intre noi pescari de competitie.
- George Iorga
- maniac
@michele
Daca tot ai spus "...noi pescarii de competitie" ,de ce nu te semnezi cu numele intreg ? Ma loghez si eu ca fiind "Gogu de la spatii verzi" si spun ca te-am vazut (si) pe tine cand luai peste acasa ! E greu sa fiu crezut ,fiindca nimeni nu ma cunoaste ! Asa ca ...
Daca tot ai spus "...noi pescarii de competitie" ,de ce nu te semnezi cu numele intreg ? Ma loghez si eu ca fiind "Gogu de la spatii verzi" si spun ca te-am vazut (si) pe tine cand luai peste acasa ! E greu sa fiu crezut ,fiindca nimeni nu ma cunoaste ! Asa ca ...
Varga sa fi fost din fier... ce brand aveam !!!
- Vlasin Florin
- maniac
utilizatorul michele a fost restrictionat
pentru mine este clar ca este cineva care a dorit sa arunce cu noroi
nu permit userilor anonimi sa incerce sa faca de kkt persoane cunoscute
cine doreste sa faca afirmatii "controversate" o poate face doar asumandu-si intreaga responsabilite, cu mentionarea si confirmarea identitatii
pentru mine este clar ca este cineva care a dorit sa arunce cu noroi
nu permit userilor anonimi sa incerce sa faca de kkt persoane cunoscute
cine doreste sa faca afirmatii "controversate" o poate face doar asumandu-si intreaga responsabilite, cu mentionarea si confirmarea identitatii
referitor la liste, procese publice etc. in care sa condamnati pe cineva pentru cine stie ce, va rog sa considerati existenta dovezilor inainte de a blama pe cineva
ref. la peris, daca dl. albastroiu considera oportun poate intra pe forum si impartasi din experientele sale cu furatul pestilor
oameni prinsi asupra faptului nu banuiti
hai sa nu ne aruncam cu capul inainte sa judecam oamenii dupa barfe
vladut a facut bine ca nu a dat drumul la nume
ref. la peris, daca dl. albastroiu considera oportun poate intra pe forum si impartasi din experientele sale cu furatul pestilor
oameni prinsi asupra faptului nu banuiti
hai sa nu ne aruncam cu capul inainte sa judecam oamenii dupa barfe
vladut a facut bine ca nu a dat drumul la nume
si inca o chestie, topicul acesta nu este fara rost chiar daca nu se dau nume
de acum incolo oricine stie ca risca sa fie facut de kkt la o tara intreaga daca e dovedit ca a furat peste
daca cineva e dispus sa-si riste numele pentru o chestie minora, sa se mai gandeasca
topicul asta a demonstart ca oamenilor le pasa si te faci imediat de ##### daca o comiti......
de acum incolo oricine stie ca risca sa fie facut de kkt la o tara intreaga daca e dovedit ca a furat peste
daca cineva e dispus sa-si riste numele pentru o chestie minora, sa se mai gandeasca
topicul asta a demonstart ca oamenilor le pasa si te faci imediat de ##### daca o comiti......
- George Iorga
- maniac
Exact asta cred si eu ,daca se stiu monitorizati nu mai risca......si nu cred ca nu-si permit sa cumpere un peste din magazin sau ca un proprietar de balta daca-i ceri voie este atat de obtuz incat nu-ti vanda un peste,sau mai ales daca esti mare jmecher pescar de competitie arhicunoscut poate ti-l da moca. Ideea este ca e vorba de un peste si nu un sac de peste.danr scrie:si inca o chestie, topicul acesta nu este fara rost chiar daca nu se dau nume
PESCUITUL INSEAMNA ARTA
-
- new member
raducu scrie:Exact asta cred si eu ,daca se stiu monitorizati nu mai risca......si nu cred ca nu-si permit sa cumpere un peste din magazin sau ca un proprietar de balta daca-i ceri voie este atat de obtuz incat nu-ti vanda un peste,sau mai ales daca esti mare jmecher pescar de competitie arhicunoscut poate ti-l da moca. Ideea este ca e vorba de un peste si nu un sac de peste.danr scrie:si inca o chestie, topicul acesta nu este fara rost chiar daca nu se dau nume
se pare ca esti f naiv daca crezi ca patronii de balti pe care se practica C&R iti vor da vreo data vreun crap;daca ar fi in fiecare zi 20 pescari pe balta si fiecare ar avea nevoie de un crap pe sezon ar disparea 3600 pesti; la media de 10 KG de pe Darvari...te las pe tine sa calculezi si lui Victor un distonocalm
rationamentul nu functioneaza, e ca si cum ai spune o banca are 10.000 de clienti si daca toti vor sa-si scoata banii atunci banca da faliment
ei nu e chiar asa
nu toti clientii vor un peste, iar cei care vor poate vor unul de 2 kile de pofta, lucru fezabil
si un exemplu ca asa este, cand am fost eu ultima data la peris dl. albastroiu permitea daca vrei sa iei acasa un crap de 2-3 kg, cu plata, daca ti-era pofta neaparat de o saramura cu un peste prins de tine
ei nu e chiar asa
nu toti clientii vor un peste, iar cei care vor poate vor unul de 2 kile de pofta, lucru fezabil
si un exemplu ca asa este, cand am fost eu ultima data la peris dl. albastroiu permitea daca vrei sa iei acasa un crap de 2-3 kg, cu plata, daca ti-era pofta neaparat de o saramura cu un peste prins de tine