Ca sa nu mai fie sters acest mesaj, il pun la locul lui:
@danr:
Dragutule, intrebarea mea de la leadcore avea legatura cu subiectul la fel ca dialogul tau cu Val privind rapitorii si alte subtilitati care ma depasesc, nebunia cu Perisu' si altele din ultimele zile. Nu vad de ce l-ai sters, e dreptul tau de moderator, sa fii sanatos, atata poti, atata faci!
@Iliuta & danr:
In momentul in care deschizi un forum, chiar daca pe un site privat, prin insasi conceptul de forum accepti ca o sa ai parte si de bune, si de rele, si de critici (printre altele). Daca nu poti/nu vrei sa-l administrezi conform regulilor publicate, il lasi sa se administreze natural (adica de la sine). Ca sa aplici legea (in cazul de fata regulamentul forumului) numai cand iti convine, ori iti faci un forum Iliuta&Friends cu sectiunea Iliuta rules sau the best, sau the only one, etc. ori cauti tari precum Cuba.
@cine vrea sa citeasca:
Multe frustrari s-au revarsat pe aici in ultima vreme. Sportul si competitia in general, inseamna (cred ca am mai spus-o) sa stii sa pierzi in primul rand. Mai inseamna si determinare, si mai ales dorinta de a castiga. Din cate am inteles, cand o parte din participanti au ales sa se adaposteasca in cort, membrii echipei Senzor si-au asumat constient toate riscurile si au continuat sa pescuiasca. Asta inseamna determinare, asta inseamna sa vrei sa castigi. De asemenea, din cate scrie pe aici sau pe aiurea, echipele Senzor se claseaza constant pe locuri fruntase in competitiile ultimilor ani, ceea ce inseamna valoare. Bravo lor! Cine ii contesta, are ocazia sa isi dovedeasca valoarea, asa cum spune Cezar Bibu, pe balta! Dumnezeu mi-e martor ca nu-i cunosc personal. Am intrat in magazinul lor, ca orice client.
Si ei, si ceilalti membrii ai lotului national, ne convine sau nu, ne vor reprezenta in Portugalia. Cu siguranta acolo se va vorbi de Romania. Adica de noi toti. Ungurii se antreneaza timp de un an pe pista de concurs, noi ne certam, ne injuram, etc. etc. HALAL! Nu am pretentia ca ma pricep nici macar 10% ca ei. Insa, daca vreunul dintre ei citeste aceste randuri si crede ca-l pot ajuta in vreun fel, il rog sa-mi spuna si o sa fac tot posibilul, pentru ca impartasim aceasi pasiune si ei sunt ambasadorii mei (virtuali).
Cu toata stima si toata consideratia, dar eu nu mai recunosc acest forum. L-am citit cu mult inainte de a ma inscrie. Accept cu placere confruntarile de idei, respect opiniile altora, dar ceea ce se intampla in ultima vreme...
Din punctul meu de vedere, forumul si-a pierdut libertatea. Nu mai este un spatiu virtual al schimbului liber de idei ci un loc al refularilor si al exacerbarii conflictelor personale, in care personal, nu ma recunosc, de aceea, cu regret (sincer) am decis sa ma retrag. Poate viitorul ma va convinge sa revin, sper din tot sufletul!
@lotul national de crap:
Sa fiti cei mai buni! Sa luptati pana in ultima clipa si sa fiti, inainte de toate, o echipa in adevaratul sens al cuvantului. FIR INTINS!