Dar cum am mai zis, DIN NEVOIE, pescari o sa ajunga sa se uneste intre ei, multi care acu au x6 cum zici tu anul acest nu o sa aiba bani de platit rate... lumea la nevoie se treseste, o sa vezi. Cu siguranta o sa fie schimbari, sper, daca nu, cum ai vazut eu am luat positia mea.
O sa merg la baltile mai ieftine si in strainatate (acu gasesti bilete de avion dus intors cu nici 100 de euro)si pretzuri de pescuit in europa de necresut de ieftin.
De ce in strainatate?? simplu, pentru ca acolo lumea stie ce e valoare banului si il respecta. SCUZE, dar daca patruni de baltile nemti, englesi, spanioli, italieni si asa mai departe pot sa pastreze taxe mici, curatenie, servici pe masura si peste mare si fumos, in ROMANIA unde se stie ca manopera este mai ieftina si nu exista niciun control fiscal DE CE SA COSTE DE 5 ORI MAI MULT? (nu mai borbim de ungari care ne au facut a dreptul de *****, baltile splendoare unde se vede clar investiti, ce PESTE frumos, si taxele la juma de pretz din romanica!!

Conclusionez zicand... apropo de discutia cu pescuitul in delta, STATI linistit ca problema nu sunt familie care fura din delta sau lipoveni care baga curente. PROBLEMA ACOLO ESTE MULT MAI MARE, pana erau numai familie de localnici care vindeau peste la bucuresteni era bine, problema e ca sau dus BUCURESTENI acolo sa faca ei ce stiu sa faca mai bine....LA NIVEL INDUTRIAL!!!
Sa fiti sanatosi si sa ma anuntati si pe mine cand gasiti o balta discreta cu o taxa onesta in tara ca vin si eu cu voi. Numai bine