USA 2005

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 04 Aug 2005 08:12

@ Cosmin Popescu

Oricind cu placere. Ma inebunesc dupa berea nemteasca :lol:
Nu stiu daca o nemtoaica pura se acomodeaza prea usor cu stilul nostru de viata, dar merita incercat. Daca ii place pescuitul ai o sansa in plus. :lol:

florioro
veteran

Mesaj de florioro » 04 Aug 2005 08:14

@sigi
Nu trebuie sa uitam ca turcii au ridicat Germania dupa razboi si acum saracii sunt blamatzi ca au umplut-o pina la refuz. Exact cum romanii ridica acum Spania care este de departe o tara subdezvoltata si sunt blamatzi si luatzi la fuga. A uitat cineva cum spaniolii mergeau la munca in Germania , in Franta acum nu multzi ani???
Vis a vis de cultura generala cred ca nu are rost sa vb nici noi , uitatziva la tineretul din ziua de azi care nu mai are pic de interes de scoala si de cultura. Nu are rost sa incepi o discutzie cu vreun pustan de 15-18 ani ca te iei cu miinile de cap.
Si la noi este in devenire o natzie indiferenta fatza de restul lumii.

vanghele
junior member

Mesaj de vanghele » 04 Aug 2005 08:56

moose_master scrie:insa haideti sa stam un pic flexati pe vine intre lansete si sa inchidem ochii
Nici chiar intre lansete, domnule Moose. Eu prefer un lan de porumb... de floarea soarelui.
moose_master scrie:apoi ganditi-va unde sunt ei si unde suntem noi.
Aproape ca i-am ajuns din urma.Si pun pariu ca peste vreo 500 de ani suntem la egalitate, in cazul in care ei stagneaza.
Nemtii stiu foarte bine unde e Romania. Ca doar aici a murit tatal actualului cancelar german, la 23 august '44, fix atunci cand, in buna traditie romaneasca, am intors armele si am scurtat razboiul cu 6 luni, asa cum bine spunea marele istoric Ilie Ceausescu.
Iar spaniolii... niste subdezvoltati si handicapati.Pai astia nu sunt in stare nici sa-si stranga capsunile.Tre sa se duca romanii sa rezolve si aceasta
complicata problema.

tudorgabriel
veteran

Mesaj de tudorgabriel » 04 Aug 2005 21:02

Pana la urma printre randuri unii imi cam dau dreptate :roll:

nelubalaj
member

Mesaj de nelubalaj » 06 Aug 2005 04:11

Vreau sa va spun si eu parerea mea despre straini.
Pana acum 3 ani ii credeam niste prosti, care nu stiu decat sa stranga surubul pe dreapta si atat, dar se pare ca m-am inselat.
strainul occidental este foarte constincios in ceea ce face, si stie ca ce face el face bine.
In legatura cu cultura si la noi exista inculti ca si la ei. totul depinde de posibilitatile intelectuale si financiare a individului in sine.
Sa fii ignorant si arogant este foarte usor, sa nu-ti pese de cel de langa tine, sa fuseresti la locul de munca si sa interpretezi ca esti smecher este foarte usor(astia sunt unii dintre noi, dar se gasesc si printre ei).
De cele mai multe ori aroganta este dovada ca nu stii sa faci un lucru si vrei sa treci mai departe.
Ce imi place cel mai mult la ei este ca stiu sa se gestioneze, sa-si calculeze prioritatile, majoritatea dintre noi nu stiu sa faca lucrul asta, probabil ca suntem prea flamanzi, cand dam un pic de bine ne aruncam ca porcii in trifoi.
Eu unul personal am avut multe de invatat de la ei, si de aceea ii respect, nu ca o natie oarecare ci ca oameni.
Ar fi multe de spus pro si contra dar stiti cum se zice ne uitam la scobitoarea din ochiul vecinului si nu vedem teava din al nostru. :lol:
Nelu B.

Scrie răspuns