Turneu de pescuit la CRAP ?!?!
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
- veteran
Aici ai mare dreptate. Sunt citeva concursuri traditionale s-au care tind sa devina. Pe linga acestea la anul vor fii selectiile care se vor intinde si ele pe o perioada f. lunga.
Deja devine din ce in ce mai greu sa gasesti loc calendaristic unui nou concurs. Stacheta e ridicata, asa ca nu se mai poate intra decit cu ceva f. bine pus la punct si atractiv.
Dupa parerea mea, in citiva ani vor fii 2 categorii de concursuri. Ca la fotbal. divizia A din care vor face parte concursurile tari cu miza mare ce vor aduna elitele pescarilor de crap din RO.
Si divizia B, adica concursurile mici ( numeric si financiar)ce vor atrage restul pescarilor.
Tot eu acum 4 ani spuneam la o televiziune ca trebuie sa organizam concursuri, cit mai multe concursuri.
Timpul a trecut iar acum le avem. Poate vom reusi sa avem si un turneu.
Cit despre baltile din tara noi de aici din Bucuresti nu pitem face prea multe. E nevoie de implicarea pescarilor din judete.
Deja devine din ce in ce mai greu sa gasesti loc calendaristic unui nou concurs. Stacheta e ridicata, asa ca nu se mai poate intra decit cu ceva f. bine pus la punct si atractiv.
Dupa parerea mea, in citiva ani vor fii 2 categorii de concursuri. Ca la fotbal. divizia A din care vor face parte concursurile tari cu miza mare ce vor aduna elitele pescarilor de crap din RO.
Si divizia B, adica concursurile mici ( numeric si financiar)ce vor atrage restul pescarilor.
Tot eu acum 4 ani spuneam la o televiziune ca trebuie sa organizam concursuri, cit mai multe concursuri.
Timpul a trecut iar acum le avem. Poate vom reusi sa avem si un turneu.
Cit despre baltile din tara noi de aici din Bucuresti nu pitem face prea multe. E nevoie de implicarea pescarilor din judete.
- Cristian Stancu
- member
Eu acum m-am gandit la altceva....sunt deja cam multe concursuri " mari" organizarea unui alt concurs numit turneu, cu mai multe etape, cred ca ar fi un pic prea mult, dar...cred ca organizatorii de concursuri s-ar putea pune de acord sa tina o evidenta a participantilor la concursurile deja existente. In acest fel, ca sa ma fac mai inteles, vom aplica regulamentul de la formula 1.
La sfarsitul anului se trage linie si vedem ...echipa x care a participat la "grand prix-ul " de la Sarulesti a acumulat 10 puncte ocupand locul 1, a mai punctat la Tancabesti 5 puncte ...etc...si la sfarsitul anului se situeaza pe locul 3 cu un total de tz puncte ...aplauze, ii dam o cupa, ii felicitam si publicam tot clasamantul, eventul ceva premii daca o sa fie de unde
.
Acest clasament ar fi de mare ajutor in alegerea echipei nationale ( sper sa nu supar pe nimeni aici, ca nu vreau sa fur locul nimanui). Atragerea de sponsori va fi mai simpla.....si vii cu ceva " anul trecut am castigat locul 1 din 80 echipe participante" ...inca o data spun ca ar fi foarte mult de discutat
si ma dor degetele
La sfarsitul anului se trage linie si vedem ...echipa x care a participat la "grand prix-ul " de la Sarulesti a acumulat 10 puncte ocupand locul 1, a mai punctat la Tancabesti 5 puncte ...etc...si la sfarsitul anului se situeaza pe locul 3 cu un total de tz puncte ...aplauze, ii dam o cupa, ii felicitam si publicam tot clasamantul, eventul ceva premii daca o sa fie de unde

Acest clasament ar fi de mare ajutor in alegerea echipei nationale ( sper sa nu supar pe nimeni aici, ca nu vreau sa fur locul nimanui). Atragerea de sponsori va fi mai simpla.....si vii cu ceva " anul trecut am castigat locul 1 din 80 echipe participante" ...inca o data spun ca ar fi foarte mult de discutat

- Dan Cotelici
- veteran
Dan Cotelici scrie:Cristi,
Nu trebuie neaparat sa organizeze cineva tot turneul.Se stabilesc de la inceputul anului care sunt concursurile care puncteaza si concurentii pot acumula puncte prin participarea la aceste concursuri.
Anul viitor se vor desfasura in zona Bucuresti cel putin urmatoarele concursuri:
- unul organizat de Asociatia Pescarilor de Crap din Romania pe Hobaia
- unul organizat de Asoc/Clubul Pelicanul pe Darvari
- unul organizat de Pescari 4Ever pe Darvari
- doua concursuri organizate de Dl.Parfenie la Tancabesti
- doua concursuri organizate de Dl.Albastroiu la Peris,
Iata deci 7 concursuri care pot face parte din Turneu.La aceste se mai pot adauga si concursuri organizate in provincie daca dureaza cel putin 72 de ore si au un regulament similar cu al celor deja mentionate.
Cineva poate lua initiativa organizarii sistemului si pt a identifica sursa din care se vor premia castigatorii.Primele 4 echipe ar putea constitui lotul national.
Second BEST is FIRST loser
- Cristian Stancu
- member
-
- member
Fiecare organizator de concurs care vrea sa intre in sistem,va trebui sa plateasca o suma de ........... lei,bani ce vor fi folositi ptr deplasarea echipei reprezentative a romaniei la CM. Astfel concursurile din provincie au sansa sa intre in "turneu".Partea nasoala va veni atunci cand "CINEVA" va trebuii sa "clasifice " aceste concursuri. Cine va spune : "Locul 1 la Hobaia 10 puncte, locul 1 la Tancabesti 9 pcte ,locul 1 la Peris 7 pcte .....?
- Cristian Stancu
- member
@ Doru Ionica - Ce spui tu cu 10 puncte locul 1 pe o balta si acelasi loc 1, 9 puncte pe alta ar starni conflicte. Cu punctajul ar fi simplu, locul 1 ...10 puncte pe orice balta, locu 2....sau mai simplu locul 1, 230.43 Kg dupa prima etapa, nu?
Ce e mai greu e pana se urneste toata treaba, ca dupa cate vad sunt vreo 3-4 interesati....restul , sper eu, nu au pc.
Referitor la la cine va decide care din concursuri vor face parte din acest turneu, eu zic ca se poate se gandeste cineva sa faca o federatie de pescuit la crap
unde o sa avem un "nas" care o sa taie si o sa spanzure.....topicul asta mi se pare ca nu mai are nici un rost..cu 4 oameni nu poti sa faci turneu de pescuit la crap.......

Ce e mai greu e pana se urneste toata treaba, ca dupa cate vad sunt vreo 3-4 interesati....restul , sper eu, nu au pc.
Referitor la la cine va decide care din concursuri vor face parte din acest turneu, eu zic ca se poate se gandeste cineva sa faca o federatie de pescuit la crap

- Dan Cotelici
- veteran
- Cristian Stancu
- member
Ma bucur sa vad ca exista o liga arbitrata de pescuit
. Ceva clasament pana acum exista?
:: Informatii inedite !
Redactia www.crapmania.ro va acorda o placheta si o diploma echipei de pescuit la crap care va dobindi pe intreg parcursul sezonului 2006 , cele mai bune locuri in cadrul concursurilor oficiale organizate pe baltile Peris , Tincabesti , Hobaia , Darvari si Calificarile nationale . Distinctia se va acorda la aniversarea de sfarsit de an - Tincabesti 2006 si se va intitula "Premiul Crapmania - echipa anului 2006" . Departajarea se va face functie de coeficientii de concurs si locul ocupat .

:: Informatii inedite !
Redactia www.crapmania.ro va acorda o placheta si o diploma echipei de pescuit la crap care va dobindi pe intreg parcursul sezonului 2006 , cele mai bune locuri in cadrul concursurilor oficiale organizate pe baltile Peris , Tincabesti , Hobaia , Darvari si Calificarile nationale . Distinctia se va acorda la aniversarea de sfarsit de an - Tincabesti 2006 si se va intitula "Premiul Crapmania - echipa anului 2006" . Departajarea se va face functie de coeficientii de concurs si locul ocupat .
Da-i romanului un deget si ....ti-l bea.
Cu scuzele de rigoare trebuie sa fac cateva precizari :s-a plecat de la ideea ca turneul sa fie ceva intre pescarii fara pretentzii shi cu un capital modest shi s-a ajuns la recomandari de baltzi gen Hobaia,Tancabesti,etc. Cred ca toata lumea stie taxele pe baltzile respective asa incat cred ca se va ajunge la un tuneu unde tot cei cu f.f.multzi bani se vor inscrie shi vor face legea.Stiu ca sunt cele mai bune balti dar pentru un Turneu al Prieteniei,unde nu premiile in bani primeaza cred ca s-ar gasi in tara balti ceva mai putzin pretentzioase din punct de vedere al taxei. Iata shi 2 propuneri:
1) Ghioroc,jud. Arad
2) Mandra,jud. Sibiu
Shi va asigur ca mai sunt shi altele trebuie doar cautate.
1) Ghioroc,jud. Arad
2) Mandra,jud. Sibiu
Shi va asigur ca mai sunt shi altele trebuie doar cautate.
Carpfishing... A way of life!
-
- veteran
Imi cer scuze, dar daca se pleaca de la ideea de a organiza un turneu al prieteniei pt. pescarii fara pretentii e ratat inainte sa inceapa.
Spun asta pt. ca numai deplasarea si pregatirea concursului plus mincarea costa destul. Pe urma orice pista de concurs costa. Mai mult ori mai putin dar tot costa.
Si atunci cum facem cu concursul de prietenie pt. pescarii fara pretentii ?
Am spus-o si o mai spun. Pescuitul de competitie la crap e scump oriunde in lume si nu-l poate practica decit cine isi permite.
Si acesti pescari se impart in 2 categorii. Cei ce se pot sustine singuri si cei ce sunt sustinuti de sponsori. Ca sa fii sustinut de un sponsor insa, trebuie sa demonstrezi mai intii.
Lucrurile nu sunt chiar asa de simple cum par.
Sunt organizator de concursuri si stiu ce cheltuie si eforturi implica un turneu.
Cit despre un concurs al prieteniei................................mai ginditi-va si voi.
Spun asta pt. ca numai deplasarea si pregatirea concursului plus mincarea costa destul. Pe urma orice pista de concurs costa. Mai mult ori mai putin dar tot costa.
Si atunci cum facem cu concursul de prietenie pt. pescarii fara pretentii ?
Am spus-o si o mai spun. Pescuitul de competitie la crap e scump oriunde in lume si nu-l poate practica decit cine isi permite.
Si acesti pescari se impart in 2 categorii. Cei ce se pot sustine singuri si cei ce sunt sustinuti de sponsori. Ca sa fii sustinut de un sponsor insa, trebuie sa demonstrezi mai intii.
Lucrurile nu sunt chiar asa de simple cum par.
Sunt organizator de concursuri si stiu ce cheltuie si eforturi implica un turneu.
Cit despre un concurs al prieteniei................................mai ginditi-va si voi.