3 zile Belgia
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Grabeste-te cu pescuitul pe Darvari ptr ca am auzit ca trebuie sa le pescuiesti anul asta.Asa zicea legio cel putin.Totusi pe acumularea pe care zici daca cunosti locurile-si cred ca le cunosti- cauta-i la apa adanca in partea de nord-est a lacului. Vezi ca este si un articol al lui Jim Gibinson in AvP in care specifica chestia asta, incearca ce ai ede pierdut? 10 ore dintr-o zi? 

Carpfishing... A way of life!
- Dan Pop-Coman
- veteran
Micke,in privinta lacului despre care vorbeste Udvarhely,are dreptate.Acolo unde sunt crapi putini si apa adanca, foarte,foarte greu ii mai faci sa manance de la-nceputul lui noiembrie in colo.Find putini au hrana naturala din belsug ,acumuleaza multe grasimi,pana-n perioada asta.O spun din experienta si nu din auzite.Pe baltile pe care pescuiesc eu,sant baieti care mai incearca si acum crapul,dar nici vorba de trasatura.Intr-un sg.an s-a luat un crap de 4 kg. in data de 5 noiembrie. In schimb poti sa obtii trofee frumoase primavara devreme daca gasesti un platou cu apa mica .
pe balta de baza unde merg deseori se afla o populatie de crapi in jur de 200-250 de crapi , balta are in jur de 30-35 ha si niste adancimi destul de mari , spre ex la 2m de mal ai adancimi in jur de 4-5m deja si cea maxima este de 18 metrii undeva in mijlocul baltii , anul asta am gasit un platou care merge de la 3m pina la 1m inainte a fost un fel de carare intre balti care erau despartite de acea carare pt la primavara mi-am pus in plan sa dau la acel platou , si revenind la crapi vroiam sa spun ca sant destul de greu de prins pe balta asta avand in vedere ca au la mancare naturala din belsug spre ex am amici care au fost cate o sap la balta asta si nu au avut nici macar o trasatura , asta am patit-o si eu dar nu am stat o sap incaDan Pop-Coman scrie:Micke,in privinta lacului despre care vorbeste Udvarhely,are dreptate.Acolo unde sunt crapi putini si apa adanca, foarte,foarte greu ii mai faci sa manance de la-nceputul lui noiembrie in colo.Find putini au hrana naturala din belsug ,acumuleaza multe grasimi,pana-n perioada asta.O spun din experienta si nu din auzite.Pe baltile pe care pescuiesc eu,sant baieti care mai incearca si acum crapul,dar nici vorba de trasatura.Intr-un sg.an s-a luat un crap de 4 kg. in data de 5 noiembrie. In schimb poti sa obtii trofee frumoase primavara devreme daca gasesti un platou cu apa mica .

Dan Pop Coman ai dreptate pescuiesc pe acumularea asta de 10 ani si de 6 ani numai cu boiles,si vara e foarte greu sa obtii o trasatura ultimi crapi se prind in inceputul luni octombrie eventual in mijlocul luni (depinde si de vreme) au hrana naturala din belsug,intrun sezon prind in jur de 30-40 crapi intre 2,5-8kg,ani de zile nu am prins mai mare de 8 kg,anul aceasta am reusit sa depasesc acest prag am crezut ca nici nu este mai mare sunt dintre putini pescar care prinde crapi pe acumularea asta (nu una doua)dar si una doua e foarte greu de prins ,pesti prinsi de mine sunt eliberati dupa ce am cantarit si am facut o poza ,primi crapi se prind in luna mai,iunie in fine dupa parerea mea e o balta foarte dificila si zic asta pentruca sunt acolo aproape pe fiecare sfarsit de saptamana si plus aproape concediul intreg
- Dan Pop-Coman
- veteran
- Dan Pop-Coman
- veteran