www.korda.ro

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
korda.ro
new member

Mesaj de korda.ro » 02 Feb 2007 15:57

@ Vlad Pavlovici

Cu tot respectul, nu intelegem de unde s-a dedus ca societatea noastra pretindea a fi reprezentantul oficial Korda in Romania, deoarece si in cadrul postarilor anterioare si in cadrul site-ului nostru nu existau elemente care sa indice un asemenea fapt.
Problema "Korda Developments Romania" credeam ca e acceptata de Korda UK pentru ca, in mod repetat, le-am cerut verificarea conformitatii domeniului nostru (www.korda.ro).
Tot in cadrul site-ului nostru aparea si sigla firmei noastre de unde se putea intelege usor ca nu intentionam sa ne ascundem sub numele Korda Developments Romania.
Ne temem ca nu cumva alti factori sa fi determinat aceste neintelegeri si consideram ca ar fi frumos din partea dvs. sa expuneti corect aceasta problema d-lui Damian Clarke.

danr
Site Admin

Mesaj de danr » 02 Feb 2007 18:53

pe site-ul vostru nu scrie nicaieri korda developments romania
formula asta de succes ati scos-o din joben aici pe crap.ro, poate musca unii sau altii
ce e asa de neclar ca atunci cand semnezi korda developments romania, desi n-ai nici o legatura cu korda developments uk, lumea crede ca reprezinti korda in romania ?

jenel
senior member

Mesaj de jenel » 03 Feb 2007 23:38

DACA NU CAPAT FACTURA DE KORDA LA PRODUSE TARE MIE CA VI LE TRIMIT INAPOI SI IMI BAG P.............ICIOARELE CE ATI CREZUT CA-MI BAG

asa sunt eu mai snob vreau sa fie de firma :mrgreen:

DAN LUPU
junior member

Mesaj de DAN LUPU » 04 Feb 2007 10:18

Tragand o linie, eu vad situatia in felul urmator: pescarii obisnuiti, simpli consumatori ai bunurilor de pescuit nu au decat de castigat prin aparitia acestei firmei care distribuie produse Korda la preturi mai decente; alte persoane care sunt implicate in pescuit si cu o afacere in spate gen magazin on-line sau reviste care conteaza pe sponsori care distribuie aceleasi produse dar mai scumpe, au cativa spini contra.
Vorbesc din punctul de vedere al unui pescar obisnuit, cum cred ca sunt marea majoritate a celor de pe aici si sincer nu ma intereseaza ce taxe, impozite sau alte investitii nu trebuie sa plateasca acea firma din Bistrita a fi "korda developments romania" si pentru a aduce produsele la preturi mai bune; bravo baieti, felicitari de inititiva.
Iar concurenta daca are ceva impotriva, sa aduca si ea direct produse originale de la producator, in felul asta marfa ar ajunge pe tejghea fara adaosurile a x distribuitori si are tot pescarul de castigat.

Manone
new member

Mesaj de Manone » 04 Feb 2007 10:44

@ Dan Lupu

Ai mare dreptate.Cred ca pana la urma au deranjat mai mult preturile decat denumirea firmei.Daca tipii de la korda.ro ne-au dovedit ca preturile pot fi atat de mici ganditi-va la adaosurile celorlalte magazine. RUSINE! Ne-am integrat degeaba.

florioro
veteran

Mesaj de florioro » 04 Feb 2007 11:26

Sunt uimit pina unde se poate merge la noi cu "mafia" articolelor de pescuit. Acum citeva zile cind am vazut ce a postat Vlad Pavlovici
Cred ca lucrurile sunt foarte clare si ma mir ca nu intelegi care e problema. Korda o intelege, insa, si daca iti verifici corespondenta o sa gasesti un email de la Damian Clarke (unul dintre directorii firmei) care iti spune ca a te da drept Korda Developments Romania este inacceptabil si iti cere sa elimini orice sursa de confuzie posibila in urmatoarele zile
nu am prea inteles ce a vrut sa spuna. Dar acum incercad sa deschid site-ul korda.ro am inteles ca dincolo de o profesie mai mult decit onorabila , cea de ziarist , se pare ca domnul Pavlovici apara interesele KORDA UK.
Oare le apara pe ale Korda developments UK sau ale unui alt distribuitor din Romania.
Economic gandind cred ca pe ale unui distribuitor Roman nicidecum ale Korda UK. Deoarece aparand niste preturi , nu spun mai mici , normale cei de la Bistrita au deranjat in mod sigur si imaginea unor firme a fost grav afectata. Si din toata aceasta treaba Korda UK ar avea de cistigat , parerea mea. Fiind concurenta intotdeauna producatorul are de cistigat. Fiind mai ieftine se vind mai bine .
Este o "vrajeala" ca s-au semnat Korda developments Romania si au deranjat . Sunt interese foarte mari si foarte multi bani la mijloc.
Noi pescarii speram sa mai putem cumpara produse Korda la preturile corecte.
@korda.ro ce s-a intimplat de nu mai merge site-ul??

Vlasin Florin
maniac

Mesaj de Vlasin Florin » 04 Feb 2007 11:51

Server log error ... line 134*$$
Too many users ... restarting
.
.
.
Unable to restart $$$

cam asa arata site-ul,oare ce s-a intimplat
:?:

danr
Site Admin

Mesaj de danr » 04 Feb 2007 11:58

korda.ro va reaparea probabil curand, dar cu o fata legala, asa cum este normal si de bun simt, si nu vor mai utiliza in mod abuziv numele unei firme cu care nu aveau nici o legatura

preturile vor ramane probabil la fel, ce are una cu alta? mai sunt si alte magazine cu preturi la fel de mici, si nu a obiectat nimeni nimic, n-ati citit topicul asta de la inceput referitor la carpio.ro ?

daca voua vi se parea normal ce sa intampla asta e, nici moral nici legal nu era in regula

freecarp
veteran

Mesaj de freecarp » 04 Feb 2007 12:21

acum vad ca e "carp-fishing.ro"
de ce nu ati facut-o de la inceput asa??
succes!

Vlasin Florin
maniac

Mesaj de Vlasin Florin » 04 Feb 2007 12:28

succes si preturi cit mai mici ;-)

Scrie răspuns