mansa 3 selectii portugal.
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Sharky crezi ca pana acum n-au navigat pe forumul asta deloc?! Dle Oana, Dle Vladeanu, Dle Leo si restul care mai sunteti ...inainte de a intra pe topicul asta ati intrat si pe la tehnici,nade,momeli, echipamente si toate celalte sectiuni ale forumului? Chiar nu ati avut nimic de spus pe nicaieri? Vb cuiva un sfat , o atentie, o maslina...ca avem nevoie sa crestem si noi mari, ca nu toti invatam de-a gata de la un Zvonco, ca talentul il da Dzeu da' se mai si cultiva! Incercam si noi sa strangem informatii de pe unde putem si forumul asta de regula e o adevarata pepiniera de sfaturi utile pt noi! Daca tot ati scris despre ce v-a interesat scrieti asa in treacat si o vorba utila celorlalti! www.xxx.ro/rapitor
Ultima oară modificat 24 Sep 2012 13:44 de către caaron, modificat 1 dată în total.
- Musaro Adriano
- veteran
d.le Victor Oana cred ca in momentul in care eu nu vam chemat intrun fel public (adica pe forum) in causa, nu stiu de ce ati pronuntat numele meu in scrisoare dvs.
Cred numai 4 lucruri: (cu tot ca aveam zis ca pentru mine discursul era inchis):
1) am espres numai parerea mea personala care poate fi corecta sau nu.Dumnezeu stia! Si sa stiti ca la inscriere sa zis ca trebuia sa arat documentele, in cazul calificarea, inainte de a pleca in portugal. Parteneru meu era de fata la aceasta afirmatie si poate sa confirma.
2) Sunt prea multe persoane in circuit acest care are dubla fata,sa stiti...circuit de care o sa ma indepartez cu siguranta la o viteza de un fulger. Si pentru gustul si felul meu de a fi am simtit miros prea tare de ceva STATAL: pentru mine statal este egal cu putrefactie si regres...si medicamentul este PRIVATIZAREA adica nu concesionarea dar PRIVATIZAREA 100%.
3) Punctajul competitie Vorbeste singur, si cred a clarificat multe lucruri care poporul trebuia sa le stia,nu?. Cum vorbeste pentru cine a castigat (la care am focut deeja felicitari), vorbeste pentru cei care nu sau calificat.
4) imi pare bine ca mati chemat D.le musaro pentru ca asa trebuie cand 2 persoane nu se cunoste.
Numai bine d.le Victor Oana
Cred numai 4 lucruri: (cu tot ca aveam zis ca pentru mine discursul era inchis):
1) am espres numai parerea mea personala care poate fi corecta sau nu.Dumnezeu stia! Si sa stiti ca la inscriere sa zis ca trebuia sa arat documentele, in cazul calificarea, inainte de a pleca in portugal. Parteneru meu era de fata la aceasta afirmatie si poate sa confirma.
2) Sunt prea multe persoane in circuit acest care are dubla fata,sa stiti...circuit de care o sa ma indepartez cu siguranta la o viteza de un fulger. Si pentru gustul si felul meu de a fi am simtit miros prea tare de ceva STATAL: pentru mine statal este egal cu putrefactie si regres...si medicamentul este PRIVATIZAREA adica nu concesionarea dar PRIVATIZAREA 100%.
3) Punctajul competitie Vorbeste singur, si cred a clarificat multe lucruri care poporul trebuia sa le stia,nu?. Cum vorbeste pentru cine a castigat (la care am focut deeja felicitari), vorbeste pentru cei care nu sau calificat.
4) imi pare bine ca mati chemat D.le musaro pentru ca asa trebuie cand 2 persoane nu se cunoste.
Numai bine d.le Victor Oana
- Musaro Adriano
- veteran
-
- member
Acum ca m-am lamurit in mare in privinta a ceea ce s-a intamplat la Hobaia, chiar daca nu am vazut inca rezultatele mansei III, imi permit sa-i felicit pe cei calificati, titulari si rezerve, cat si pe ceilalti care au tinut aproape. Chiar daca pista de concurs din Portugalia s-ar putea sa se prezinte diferit, sunt convins ca cei calificati sunt dintre cei mai buni si vor sti sa se adapteze si sa-si faca o tactica de ECHIPA, astfel incat sa iesim in fata si la acest stil de pescuit.
Cipica dragule, capul sus! Mergi in Portugalia si nu vei regreta. Ocazii sa dovedesti ce poti vor mai fi, desi eu zic ca ai facut-o deja. Cine zicea ca Cipica fara Zvonco e zero nu stia ce vorbeste.
Adriano, felicitari pentru locul obtinut. Lasa supararea deoparte, ca orice padure are uscaturi. Si vorba ta: 2+2=5!
Cipica dragule, capul sus! Mergi in Portugalia si nu vei regreta. Ocazii sa dovedesti ce poti vor mai fi, desi eu zic ca ai facut-o deja. Cine zicea ca Cipica fara Zvonco e zero nu stia ce vorbeste.
Adriano, felicitari pentru locul obtinut. Lasa supararea deoparte, ca orice padure are uscaturi. Si vorba ta: 2+2=5!
- Iliuta Goean
- maniac
pacat ca elita pescarilor de crap de la noi uita ca pana la urma pescuitul e un sport, si ca in orice sport participantii trebuie sa dea dovada de fair play atat invingatorii cat si invinsii.
se pare ca unii dintre castigatori uita ca la pescuit si norocul are o imporatanta destul de mare, si se prea poate ca invinsii de azi sa fie invingatorii de miine si viceversa.
baiatul de la senzor care s-a trezit peste noapte mare profesor in pescuit si ofera partide de pescuit pe bani(a se citi lectii) s-ar putea ca data viitoare sa fie el luat la misto de altii.
dar vorba aia prostul nu-i destul de prost daca nu-i si fudul.
referitor la aceste selectii singurul lucru ce e clar e ca noi cei din provincie am fost din start eliminati.
acest lucru ar trebui cumva regandit si asta in interesul lotului, pentru sunt pescari foarte buni de crap si in tara.
a te deplasa de trei ori la hobaia de la satu mare e imposibil, adaugand si celelalte cheltuieli plus oboseala acumulata de pe drum, e clar ca nu ai nici o sansa de reusita.
probabil propunerea lui victor oana cu o singura mansa e mult mai realista in acest sens.
referitor la atatea echipe de rezerva nu-i vad rostul.parca la campionatul mondial de anul trecut n-am observat nici o echipa sa faca schimbari.
se pare ca unii dintre castigatori uita ca la pescuit si norocul are o imporatanta destul de mare, si se prea poate ca invinsii de azi sa fie invingatorii de miine si viceversa.
baiatul de la senzor care s-a trezit peste noapte mare profesor in pescuit si ofera partide de pescuit pe bani(a se citi lectii) s-ar putea ca data viitoare sa fie el luat la misto de altii.
dar vorba aia prostul nu-i destul de prost daca nu-i si fudul.
referitor la aceste selectii singurul lucru ce e clar e ca noi cei din provincie am fost din start eliminati.
acest lucru ar trebui cumva regandit si asta in interesul lotului, pentru sunt pescari foarte buni de crap si in tara.
a te deplasa de trei ori la hobaia de la satu mare e imposibil, adaugand si celelalte cheltuieli plus oboseala acumulata de pe drum, e clar ca nu ai nici o sansa de reusita.
probabil propunerea lui victor oana cu o singura mansa e mult mai realista in acest sens.
referitor la atatea echipe de rezerva nu-i vad rostul.parca la campionatul mondial de anul trecut n-am observat nici o echipa sa faca schimbari.
-
- member
Nick, foarte corect ce ai spus tu. Daca nu ar fi fost distanta asta mare de parcurs, sau daca nu ar fi fost puse mansele la distanta de saptamani, sigur as fi participat. O solutie este si sa se tina 3 manse, dar cu pauza de maxim o zi intre ele. Atunci imi iau concediu si merg si stau acolo pana se termina. Pentru a participa la o mansa de 72 ore cu capturi numeroase trebuie sa fiu odihnit, sa ajung in zona cu 24 ore inainte. Asta inseamna ca as fi avut nevoie de 5-6 zile pentru fiecare mansa. Prea mult.
Din pacate cei care hotarasc sunt in Capitala. Sper sa gandeasca drept si sa aleaga o solutie care sa nu limiteze participarea pe criterii geografice. Nu pot totusi sa nu ma bucur ca s-a facut o deschidere foarte mare fata de anii trecuti.
Din pacate cei care hotarasc sunt in Capitala. Sper sa gandeasca drept si sa aleaga o solutie care sa nu limiteze participarea pe criterii geografice. Nu pot totusi sa nu ma bucur ca s-a facut o deschidere foarte mare fata de anii trecuti.
Propunerea lui Nea Victor Oana e destul de buna in acest sens . O singura mansa - echipe de 6 pescari - 3 sectoare - din fiecare echipa merge cite o pereche de 2 pe un sector . La sfirsit se aduna punctele si se stabileste echipa invingatoare . Se vor gasi sigur - chiar si prin intermediul acestui Forum - destule forme de a se foma o echipa de 6 pescari .
- Dan Cotelici
- veteran
Subscriu si eu la ideea D-lui Oana dar trebuie sa detaliem putin.........pentru ca nu va fi simplu cu pozitionarile pe standuri, posibilitatea unor erori in realizarea grilelor, etc.
Daca numarul total de echipe va creste fata de cel de anul acesta, Hobaia va fi neincapatoare.
Nu va fi simplu. De aceea trebuie sa venim cu propuneri toti cei care intentionam sa participam.Regulamentul trebuie sa fie clar si sa ofere posibilitatea fiecarei echipe sa aiba daca vrea un observator sau chiar sa desemneze un arbitru la aceasta competitie, arbitru care va fi pozitionat acolo unde cere echipa care la adus.
Daca numarul total de echipe va creste fata de cel de anul acesta, Hobaia va fi neincapatoare.
Nu va fi simplu. De aceea trebuie sa venim cu propuneri toti cei care intentionam sa participam.Regulamentul trebuie sa fie clar si sa ofere posibilitatea fiecarei echipe sa aiba daca vrea un observator sau chiar sa desemneze un arbitru la aceasta competitie, arbitru care va fi pozitionat acolo unde cere echipa care la adus.
Second BEST is FIRST loser
-
- new member
vreau sa va spun ca am participat la 4 campionate mondiale si de fiecare data s-au facut schimbari in standuri. echipa de rezerva este foarte bine venita, plus modul in care te poate ajuta spionand celelalte echipe in momentul in care se incepe sa se prinda peste( nada, distanta, stanga, dreapta). referitor la calificari cred ca prin intermediul acestui forum se pot forma echipepentru ca lumea pescarilor de crap de competitie nu este atat de mare. grila o vor forma capitanii echipelor de comun acord. in functie de numarul participantilor vom putea alege si pista de pescuit. echipele ar trebui formate pana cel tarziu in luna decembrie ca sa putem cauta pista potrivita. sunt foarte multe lacuri mari : barajele de la olt, mahmudia, valea argovei, rasa nu neaparat trebuie sa fie aproape de bucuresi ca sa nu ii dezavantajam pe cei din tara. fiecare echipa isi poate aduce un om sau capitanul nu este obligatoriu sa pescuiasca. in situatia asta toata lumea va trage pana in ultima secunda fiind impinsi de la spate de ceilalti membrii ai echipei. nu se mai admite participarea cetatenilor cu alta cetatenie decat cea romana. se vor inscrie de la inceput din fiecare echipa 7-8 pescari si este voie o singura schimbare la jumatatea concursului