intilnire forumisti

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Închis
Dan Petre
junior member

Mesaj de Dan Petre » 23 Aug 2004 11:12

Din pacate nu am putut ajunge la intalnire din motive independente de mine dar pot sa confirm ca pescuitul in compania celor prezenti acolo (Cezar, Dan, Val, Adi, Dl. Rosioru, Vladut, Cristi si daca am uitat pe cineva sa nu se supere) este cat se poate de placut.Sper sa nu ramana un eveniment singular.
Bravo Cezare inca o data pt initiativa.
Dan Petre aka Sharky
www.drcrap.ro

fbolocan
member

Mesaj de fbolocan » 23 Aug 2004 11:41

Imi pare sincer rau ca nu am venit acolo, am preferat sa ma duc sa-mi pierd timpul pe Sarulesti, in loc sa cunosc oameni deosebiti si sa invat de la ei.

Data viitoare (daca va mai exista), ma inscriu pe lista de acum...

Vizitator

Mesaj de Vizitator » 23 Aug 2004 12:26

Imi cer scuze - nu am stiut ca au mai fost si altii . Duminica dimineata eu nu m-am intilnit decit cu Gigi Duru si cu Carpkiller . Imi cer din nou scuze fata de cei pe care nu i-am mentionat dar si eu am stat destul de putin si pesemne ca nu am putut asimila atita informatie , despre cine a mai venit si ce s-a mai intimplat .

PS - am dat si eu cu sculele lui Nea Cornel - si de aia nu imi pare rau ca am plecat de la ziua lui fiimea mai devreme . Macar si pentru atit si tot a meritat !

PPS - BRAVO CEZARE !!!!
Ultima oară modificat 23 Aug 2004 15:10 de către Vizitator, modificat 1 dată în total.

cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 23 Aug 2004 13:12

Sunt convins ca astfel de intilniri vor mai avea loc. In mod sigur atunci vor participa multi.
La intilnitrea de simbata ar trebui precizata si atitudinea Dl. Albastroiu, care s-a considerat de al nostru participind direct la reusita.
Din cite am discutat cu dinsul este de acord sa mai puna balta la dispozitie pt. astfel de intilniri.
Oare ce poate fi mai placut, ca statul in mijlocul naturii alaturi de oameni agreabili si sa mai prinzi si peste?

Cezar Bibu
member

intilnire forumisti

Mesaj de Cezar Bibu » 23 Aug 2004 21:21

Parca e citeodata prea mult sa ne intrecem in multumiri,in definitiv avem aceeasi pasiune,ca o facem din placere sau pentru competitie.Dar de data asta trebuie sa multumesc eu celor interesati ,indiferent ca au fost sau nu la Peris.Chiar daca au fost si unele probleme,am reusit sa ne adunam citiva pasionati,si asta e cel mai bine.Poate altadata o sa fie mai bine,vom avea mai mult timp,sau spatiu,sau ce ar fi bine pentru toti…

Cei care ma cunosc stiu ca sunt un tip mai coleric,imi sare repede mustarul,sunt predispus la mistouri,mai vorbeste gura fara mine citeodata,dar imi si trece la fel de repede.Scuzele mele...Cu toate astea mai vreau sa mai spun ceva:precizez pentru vizitatorii acestui forum faptul ca initiativa intilnirii de la Peris NU APARTINE Crap.ro,si este una strict personala.Nu a fost vorba de nici o obligatie pentru nimeni,n-a scos nimeni bani din buzunarul nimanui.Ca a fost sa fie la Peris,e pt faptul ca am obtinut sprijinul d-lui Albastroiu pentru balta mica,unde se poate prinde ceva peste,si unde,ca sa n-avem discutii,platesc si eu taxa ca oricare altul.Deci,cu toata stima pentru ceea ce inseamna crap.ro,ca si pentru Iliuta Goean,interventia de pe acest topic al domnului administrator danr mi se pare absolut gratuita,si nu e una singulara.Aceasta intilnire propusa era tocmai in sprijinul dvs,era (si) o incercare de a intinde niste miini.Interventiile dvs,domnule danr,n-au facut in ultimul timp,decit sa creeze lehamite in rindul unora din cei mai activi de pe acest forum.Stiu ca Iliuta n-are citeodata timp pt toate,dar pt numele lui Dumnezeu,ocupati-va mai bine de rapitori.ro!Eu unul,promit sa va cer sfatul cind voi avea vreo problema cu vreo lingurita sau musca.Pina atunci,eu v-as spune la revedere!
Cezar

danr
Site Admin

Mesaj de danr » 23 Aug 2004 21:57

domnul Bibu,

va multumesc pentru sfaturi, dar cand apar afirmatii de genul " cu cei care nu au venit discutam pe alt ton ", trebuie facuta clar o demarcatie intre pozitia Crap.ro si initiative sau pareri personale, asa cum a fost si initiativa dumneavoastra
nu inteleg ce v-a deranjat aceasta precizare
eu nu am dat nimanui sfaturi cu privire la pescuitul crapului, asa ca nu aveti de ce sa ma ironizati
referitor la lehamite, sentimentul este reciproc

ati spus ca interventia mea este gratuita
pai sa va spun ce a generat aceasta interventie
in ultima vreme acesti " utilizatori activi " despre care vorbiti dvs. au creeat o tabara, si conform principiului " cine nu-i cu noi e impotriva noastra " incearca sa-si impuna un punct de vedere cu care eu nu sunt de acord
forumul de discutii pe Internet este un spatiu virtual unde cine vrea discuta despre ce vrea, in limita bunului simt si a regulilor forumului
nimeni nu este obligat sa-si dezvaluie identitatea, si nici sa mearga la pescuit cu alti utilizatori
si daca nu merg la pescuit cand sunt invitati nu inseamna ca sunt mai putin pescari decat altii, sau " pescari de Internet " cum vad ca se vehiculeaza mai nou
si acesta va ramane spiritul acestui forum
initiativa dvs. este evident laudabila, dar eu zic ca nu are sens aceasta atmosfera de invinovatire a celor care nu au vrut sau putut sa vina la intalnirea dvs.
pe mine, sa va spun sincer, asta m-a deranjat
daca dvs. vi se pare normal sa-mi spuneti si mie
si asta n-are legatura cu a fi crapar sau pescar de rapitori ci cu bunul simt
de aceea am facut acea precizare
si inca un aspect, m-am consultat cu Iliuta inainte de a scrie acel mesaj

pentru cei care isi doresc sa cunoasca identitatea celor cu care discuta s-a infiintat un forum separat, dupa cum bine ati vazut

in rest, fir intins

Vizitator

Mesaj de Vizitator » 23 Aug 2004 22:26

Dane - pentru ca in remarca aia cu "discutam pe alt ton" te referi la mine , vreau sa precizez si eu un punct de vedere :

1. indiferent de micile "ciondaneli" pe care le-am avut cu oricare din cei de pe Forum - nu cred ca am fost jignit sau am jignit pe cineva la modul grav . Replica mea s-a oprit cel mult la stadiul de "misto" . Am savurat si umorul altora referitor la mine .
2. am fost "acuzat" de Iliuta ca am avut o discutie un pic mai nepoliticoasa cu tine - mai acum vreo saptamina . Personal nu am aceeasi parare - replica ta fiind cel putin la fel de acida ca si a mea .
3. am incetat sa ma mai leg de cineva pe Forum - si cred ca postez mai rar si asa cum am promis la subiectele care ma intereseaza .
4. vad ca in continuare insisti pe tema "separatiei" celor care posteaza - in ciuda succesului de care s-a bucurat o prima intilnire intre mai multi membrii ai acestui Forum .
5. eu unul prefer sa fiu banat - sau exclus - decit sa primesc permanant bobarnace de la administratorul sitului .
6. cred ca s-a ajuns un pic cam departe - si vezi bine ca de la o tensiune intretinuta artificial si de tine , s-a ajuns la jigniri , amenintari , etc chiar pe balta si stii bine la ce ma refer .

Ar fi mai multe de spus - dar nu mai am putere . Intlnirea asta de simbata de la Peris - era o ocazie de a avea un nou inceput pe acest Forum , dar daca nici asa nu e bine - eu unul nu mai inteleg nimic . Nu am scris nimic urit in mesajul asta referitor la persoana ta si de aceea te rog
sa nu imi raspunzi pe un ton artagos .

Fir Intins

PS - replica corecta din mesajul meu este - DISCUT pe alt ton ( adica EU ) si mi-o asum . Dar de ce o generalizezi ?

danr
Site Admin

Mesaj de danr » 24 Aug 2004 08:33

Val Pangica JR,

Imi pare rau dar cred ca te victimizezi degeaba.
ultima noastra discutie la care faci referire a inceput deoarere tu, in mod gratuit, fara sa te intrebe cineva ceva, ai numit un user "pupincurist" si mi-ai explicat mie ca nu am competenta nici macar de a pune intrebari pe acest forum.
Daca consideri ca ti-ai luat bobarnace atunci, cu siguranta ti le-ai luat pe merit.
In rest, eu nu am nimic cu nimeni, si nu cred ca ti-ai luat bobarnace permanent asa cum sustii.
Nu stiu de ce din cauza mea s-a ajuns la jigniri sau amenintari, chiar pe balta cum spui tu, mi se pare deplasata concluzia asta.
Nu este vina mea ca anumiti oameni au un caracter care le permite sa se ajunga la asa ceva.
Eu mi-am spus punctul de vedere in acest doua mesaje, din punctul meu de vedere discutia este inchisa.

Fir intins

fbolocan
member

Mesaj de fbolocan » 24 Aug 2004 08:37

As indrazni si eu sa fac o supozitie, mai ales ca am o pozitie neutra aici, poate chiar s-ar putea sa displaca interventia unui nou venit in discutiile dintre membrii mai vechi.

Este pacat pentru acest forum sa se alunece pe panta orgoliilor, nu trebuie sa uitam ca nu toti oamenii sunt la fel, deci nu putem avea pretentia ca toti au acelasi punct de vedere, ar fi chiar plictisitor sa fie o unanimitate in abordare a problemelor din aceasi perspectiva, eu cred ca spiritul forumului ar trebui sa fie, comunicarea libera, in limitele decentei si bunului simt, iar eventualele intepaturi sau inflacarari nu fac decat sa dea savoare.

Domnilor, sa nu uitam ceea ce uneste si sa incercam sa tinem aproape!
Ultima oară modificat 24 Aug 2004 08:38 de către fbolocan, modificat 1 dată în total.

patabum
senior member

Mesaj de patabum » 24 Aug 2004 08:38

Nu stiu de ce, dar in ultima vreme danr & Val Pangica <> love!

Ia uite, chiar in timp ce scriu o pasarica s-a asezat pe umarul meu si-mi sopteste ca undeva, intr-un trecut neguros, danr a lucrat pentru Val. Avand in vedere ca e doar o pasarica lipsita de credibilitate, intreb si eu ca romanul curios daca e adevarat? Pentru ca daca este asa, nenea danr ar trebui sa-si plateasca politele in cu totul si cu totul alta parte :wink:

Legenda: <> inseamna diferit sau nu este egal cu

Închis