belgia 2007

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Închis
Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 23 Iun 2007 20:33

@Vali
cel mai mare a avut 18,2 kg :-) ,poza in care suflu ceva mai tare :mrgreen:

Vali Vesa
maniac

Mesaj de Vali Vesa » 23 Iun 2007 22:00

razvan111272 scrie:@Vali
Eeee, mai ai pana la Micutu'... :lol: :lol: Da sa nu mai mergi la pescuit cu el, ca el prinde si partenerul nu ;-) :lol:
Clubul sportiv Ovidius Constanta
www.ovidius.com.ro

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 23 Iun 2007 22:18

Vali Vesa scrie:
razvan111272 scrie:@Vali
Eeee, mai ai pana la Micutu'... :lol: :lol: Da sa nu mai mergi la pescuit cu el, ca el prinde si partenerul nu ;-) :lol:
acum l-am pedepsit :mrgreen: ,am prins 10 si el 8 :mrgreen: ,e in vizita la mine pt 7 zile :mrgreen:

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 23 Iun 2007 22:21

micutu a facut un salt mortal de la 17 la 25 :lol:

radumatica
veteran

Mesaj de radumatica » 23 Iun 2007 22:25

Felicitari Razvan....
Ma incearca un sentiment de intristare,datorita faptului ca in Romania ,in foarte multe locatii,nu se prind exemplare atat de frumoase,desi anumiti patroni sau concesionari se lauda cu popularile facute...
Vorba aceea...(reclama ...sufletul comertului :lol: :lol: :lol: )
Din pacate,ceea ce spun ei,este pur reclama...
Inca odata,felicitari!!! :lol:
Practica , pe balta se face!!!

Vali Vesa
maniac

Mesaj de Vali Vesa » 23 Iun 2007 23:37

razvan111272 scrie:acum l-am pedepsit :mrgreen: ,am prins 10 si el 8 :mrgreen: ,e in vizita la mine pt 7 zile :mrgreen:
NU POT SA CRED! Ori ii merge bine doar in Ro, ori tu esti taticul lui la "bulan" :lol: :lol:
Clubul sportiv Ovidius Constanta
www.ovidius.com.ro

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 23 Iun 2007 23:43

@radumatica
ms pt felicitari in primul rand,cu exemplarele din romania nu stiu ce sa raspund ,aici la mine unde pescuiesc balta are aproximativ 6-7 ha si populatia de crap din ea (o parte) are deja aproximativ 15 ani de pe vremea cand balta era privata ,uneori nu poti compara o asemenea balta ca altele din romania in care la fel se gasesc exemplare mari dar mai greu de prins deoarece baltile sant mult mai mari
sap asta am avut o sap de vis impreuna cu micutu cu pesti intre 8,5 kg si 18,2(record personal) :-) ,am avut 3 pesti de 11,3...11,5....si 11,7 kg ...12kg...13,5kg...14,7kg...14,8kg...15kg...si 18,2kg,impreuna cu micutu am avut 18 pesti si 14 pesti scapati prin agatatori :evil: ,o balta foarte grea in privinta agatatorilor :evil: ,micutu a lasat sigur 1,5 kg de plumb in balta :mrgreen: ,una peste alta ma bucur ca sa simtit bine si sa amuzat enorm iar in plus a avut 2 pesti super frumosi un crap comun de 13,5 kg si1 metru lungime si o salonta de 14,8 kg(recorduri personale in belgia pt micutu) :mrgreen:

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 24 Iun 2007 00:10

Vali Vesa scrie:
razvan111272 scrie:acum l-am pedepsit :mrgreen: ,am prins 10 si el 8 :mrgreen: ,e in vizita la mine pt 7 zile :mrgreen:
NU POT SA CRED! Ori ii merge bine doar in Ro, ori tu esti taticul lui la "bulan" :lol: :lol:
hai sa-ti povestesc situatia de la bun inceput
ajungem luni la balta analizam situatia si ne instalam ,in prima seara micutu a prins 2 platici de 3 kg 2 bibani si o stiuca (lui ii place sa dea la rapitor :-) )eu nimic (aer curat :mrgreen: ), marti sa intors vantul dinspre est si a inceput crapul sa traga in acea zi micutu a prins 4 crapi si a scapat alti 4 iar eu tot aer curat am prins :mrgreen: si deja incepeam sa fierb :mrgreen: a3a zi m-am dus sa inspectez locul de dupa locul lui micutu si am observat ca domnii crapi sareau pe celalalt mal la o distanta de cca 150-170m 8) am hotarat sa iau o lanseta si cu barcuta sa o plantez chiar in gura lor :mrgreen: cum am facut acea miscare am avut in o ora jumate 4 trasaturi si 2 pesti prinsi numai ca aveam o problema mare pt ca pe mijlocul baltii se afla o geamandura enorma iar mai la stanga o a2a geamandura in care de altfel am si pierdut 2 pesti :evil: ,dupa ce-am vazut ce se intampla la o singua lanseta am hotarat sa-mi mut toata tabara in dreapta lui micutu care inca mai spera sa-i traga crapii pe locul lui :D ,dupa 2 ore de munca eram deja instalat si cand sa ma apuc sa dau la peste hopa apar scafandrii :mrgreen: in numar de 30-35 :mrgreen: si uitema cum fortat de imprejurari a trebuit sa mai astept 2 ore cu pescuitul, a3a zi a inceput showul dimineata intre 6 si 9 am avut 3 trasaturi printre care am prins recordul personal iar micutu doar un peste (printre altele el mai prinsese ceva bibani :mrgreen: )a4a zi a fost super totala tocmai cand ne pregateam de plecare a inceput ploaia dar odata cu ploaia a inceput sa si traga ,primul crap care a tras poc direct in geamandura sa dus eu nervos si ud pana la piele mi-am bagat ceva .....si am hotarat sa intru in apa dupa el :mrgreen: sa-l scot de la geamandura ,odata ajuns la geamandura am realizat ca era imposibil de al scoate din cauza ca era fffff groasa plus ca mai avea 2 m lungime sub apa :evil: ,pe drumul de intoarcere la mal tocmai cand mai aveam 8-9 m sa ajung la mal hopa pleaca a2a lanseta ,micutu care se distra de mama focului :mrgreen: sub umbrela nu a avut incotro si a iesit in ploaie :mrgreen: cat timp el facea drilul eu m-am uscat si schimbat si el a scos pe mal un crap oglinda de 14,7 kg,dupa ce ne hotarasem sa strangem din lucruri (micutu stransese aproape tot inafara de lansete :mrgreen: )ne-am hotarat sa mai ramanem si uitate cum din 5 lansete ajunseseram cu 2 lansete pe rod podul meu una a mea si una a
lui si showul incepuse din nou pe o ploaie super tare in care el a mai scos 3 crapi si eu 5 in care am avut cativa frumosi (12....14,7..14,8...15kg)si uite asa sa scris o istorie frumoasa la o partida de pescuit in care ne-am amuzat super tare(apropo ,micutu la servit pe un belgian cu palinca :mrgreen: si vreau sa-ti spun ca omu o luase razna rau de tot :mrgreen: :mrgreen: ,vai de kurul lor belgienii astia :mrgreen: :mrgreen: )

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 28 Iun 2007 10:15

inca un trofeu de 13,8 kg adaugat in lista :mrgreen:
Imagine

Vlasin Florin
maniac

Mesaj de Vlasin Florin » 28 Iun 2007 11:59

bravo razvane,frumoasa iesire,de asemenea si crapii fff frumosi,sint invidios pe tine :mrgreen:

Închis