Vali Vesa scrie:razvan111272 scrie:acum l-am pedepsit

,am prins 10 si el 8

,e in vizita la mine pt 7 zile

NU POT SA CRED! Ori ii merge bine doar in Ro, ori tu esti taticul lui la "bulan"

hai sa-ti povestesc situatia de la bun inceput
ajungem luni la balta analizam situatia si ne instalam ,in prima seara micutu a prins 2 platici de 3 kg 2 bibani si o stiuca (lui ii place sa dea la rapitor

)eu nimic (aer curat

), marti sa intors vantul dinspre est si a inceput crapul sa traga in acea zi micutu a prins 4 crapi si a scapat alti 4 iar eu tot aer curat am prins

si deja incepeam sa fierb

a3a zi m-am dus sa inspectez locul de dupa locul lui micutu si am observat ca domnii crapi sareau pe celalalt mal la o distanta de cca 150-170m

am hotarat sa iau o lanseta si cu barcuta sa o plantez chiar in gura lor

cum am facut acea miscare am avut in o ora jumate 4 trasaturi si 2 pesti prinsi numai ca aveam o problema mare pt ca pe mijlocul baltii se afla o geamandura enorma iar mai la stanga o a2a geamandura in care de altfel am si pierdut 2 pesti

,dupa ce-am vazut ce se intampla la o singua lanseta am hotarat sa-mi mut toata tabara in dreapta lui micutu care inca mai spera sa-i traga crapii pe locul lui

,dupa 2 ore de munca eram deja instalat si cand sa ma apuc sa dau la peste hopa apar scafandrii

in numar de 30-35

si uitema cum fortat de imprejurari a trebuit sa mai astept 2 ore cu pescuitul, a3a zi a inceput showul dimineata intre 6 si 9 am avut 3 trasaturi printre care am prins recordul personal iar micutu doar un peste (printre altele el mai prinsese ceva bibani

)a4a zi a fost super totala tocmai cand ne pregateam de plecare a inceput ploaia dar odata cu ploaia a inceput sa si traga ,primul crap care a tras poc direct in geamandura sa dus eu nervos si ud pana la piele mi-am bagat ceva .....si am hotarat sa intru in apa dupa el

sa-l scot de la geamandura ,odata ajuns la geamandura am realizat ca era imposibil de al scoate din cauza ca era fffff groasa plus ca mai avea 2 m lungime sub apa

,pe drumul de intoarcere la mal tocmai cand mai aveam 8-9 m sa ajung la mal hopa pleaca a2a lanseta ,micutu care se distra de mama focului

sub umbrela nu a avut incotro si a iesit in ploaie

cat timp el facea drilul eu m-am uscat si schimbat si el a scos pe mal un crap oglinda de 14,7 kg,dupa ce ne hotarasem sa strangem din lucruri (micutu stransese aproape tot inafara de lansete

)ne-am hotarat sa mai ramanem si uitate cum din 5 lansete ajunseseram cu 2 lansete pe rod podul meu una a mea si una a
lui si showul incepuse din nou pe o ploaie super tare in care el a mai scos 3 crapi si eu 5 in care am avut cativa frumosi (12....14,7..14,8...15kg)si uite asa sa scris o istorie frumoasa la o partida de pescuit in care ne-am amuzat super tare(apropo ,micutu la servit pe un belgian cu palinca

si vreau sa-ti spun ca omu o luase razna rau de tot

,vai de kurul lor belgienii astia

)