Navomodele folosite pt plantat !?

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
florinw
senior member

Mesaj de florinw » 28 Mar 2008 23:20

spatar ovidiu scrie:Referirea la plimbatul prietenei era asa ca sa iti dai seama ce forta are.Dar nu ma mai obosesc ca in toate topicurile pe unde ai aparut tu (domnul stie tot)numai scandal s-a iscat.Ia fa o recapitulare si vezi cate certuri ai iscat.La orice argument in cate topicuri am vazut tu nu urmaresti de cat sa vi cu un contraargument.Eu am cea mai tare barcuta din lume si cu asta basta.
prietene,so folosesti sanatos.si sa te ajute sa ai satisfactzii in pescuit ,dar vezi ca o barcutza chiar si un thor nu prinde peste singura

Multa vreme unii nu au crezut ca pamantul e rotund.Oare de ce?
pt ca inca nu stiusera ca e turtit la poli :mrgreen:

spatar ovidiu
member

Mesaj de spatar ovidiu » 28 Mar 2008 23:23

Plus ca nu te-am atacat niciodata in vreun fel.Doar ti-am spus un adevar si ce cred.Atitudinea ta e una care lasa mult de dorit se incadreaza in categoria:asa nu!!!E un forum unde fiecare in limita bunului simt ar trebui sa spuna ce vrea.Dar apari tu domnul stie tot si iti permiti sa vb cum vrei ca si cum noi ceilalti am fi nimic.Ba ne zici cand si cum sa vorbim cum sa ne comportam sa tacem sa nu mai scriem.Ai o atitudine de 2 lei.Daca cineva greseste ceva apari tu si hop dai indicatii ironice dar mai bine tac ca e totul in van.Cerul nu e mai putin albastru doar pt ca nu il vede orbul.

florinw
senior member

Mesaj de florinw » 28 Mar 2008 23:23

gusti scrie:marcel cred ca subiectul e inchis . poate omul nu a vazut un thor si e indreptatit sa vb.e treaba lui e un forum deschis si toata lume poate sa isi expuna parerea. noi stim ce stim si nu pot decit sa iti multumesc inca o data pe aceasta cale. stima .(vulpea care nu ajunge la struguri spune ca sint acri)
gusti,nu am contestat calitatzile thorului dar nici nu trebuie sa cred toate aberatziile.iara la faza cu vulpea..mai spart :mrgreen: (ai vrea sa fi in locul meu? :lol:

florinw
senior member

Mesaj de florinw » 28 Mar 2008 23:44

spatar ovidiu scrie:Plus ca nu te-am atacat niciodata in vreun fel.Doar ti-am spus un adevar si ce cred.Atitudinea ta e una care lasa mult de dorit se incadreaza in categoria:asa nu!!!E un forum unde fiecare in limita bunului simt ar trebui sa spuna ce vrea.Dar apari tu domnul stie tot si iti permiti sa vb cum vrei ca si cum noi ceilalti am fi nimic.Ba ne zici cand si cum sa vorbim cum sa ne comportam sa tacem sa nu mai scriem.Ai o atitudine de 2 lei.Daca cineva greseste ceva apari tu si hop dai indicatii ironice dar mai bine tac ca e totul in van.Cerul nu e mai putin albastru doar pt ca nu il vede orbul.
nu cred ca team atacat cu ceva.afirmatzia ca faci reclama mascata o consuideri atac?forumu asta are niste reguli care trebuie respectate,si aici reclama nu este acceptata!faptul ca dupa ce tziam atras atentzia insisti in continuare tzine de caracter,este problema ta.si pentru ca tot vorbesti de bunul simtz pe forum,aici este un forum de pescuit.si din pacate nu am vazut inca o postare dea ta TEHNICA din cele multe pe care le ai pina acum.cit despre ironie cred ca te inseli.aratami unde am raspuns ironic unui PESCAR!faptul ca am dat indicatzii sau am dezbatut un subiect ,cred ca asta este rolul unui forum si mar bucura sa dezbatzi si tu si ceilaltzi probleme tehnice de pescuit.iara cugetarile tale alese le potzi economisi pt prietenii tai.

MarcelZgirdea
junior member

Mesaj de MarcelZgirdea » 28 Mar 2008 23:52

omul lui d-zeu , florinw

daca io sunt ticnit , si vreau sa plantez la 1000 de metri , ce ai cu mine ? numai pentru ca tu arunci in piscina si te multumesti cu atat , inseamna ca eu sa nu-mi duc ticneala la capat ?

afirmatii de genul
Evident ca in concursuri e normal sa fie interzise, doar toata lumea trebuie sa aiba sanse egale. Dar la o partdida de placere, si unde oricum se practica C&R sau se cumpara pestele ca sa-l duci acasa, mi se pare normal sa faci TOT ce depinde de tine sa prinzi. Personal, nu am o tehnica deosebita la aruncari si nici bete Century NCS ca sa tind spre aruncari de 150-170m. Iar la distante medii, niciodata nu pot garanta ca arunc la fix 80 sau 90 sau 110m, si asta constant. Sa nu zic de plasarea nadei tot acolo. Deci, apelez la plantat de cate ori am ocazia. Asa am garantia plasarii nadei si momelii EXACT unde vreau, si mi-s si cu sufletul impacat ca nu mi s-a incurcat montura in zbor.

afirmatie a lui teacher64 in acest subiect

de ce in concursuri este normal sa fie interzise navomodelele pentru nadit si plantat ? de ce nu si betele sau / si mulinetele , sanse egale pentru toata lumea. sau si parul sau si pescuitul sa fie interzis in concurs pentru a pastra egalitatea de sanse.

ABERANT , oameni care nu au nimic de zis , cum puteti pune asemenea aberatii pe un forum pe care vin oameni sa invete sa pescuiasca.

florinw

ai denigrat oriunde ai putut navomodelele noastre , ai gresit. vorbesti in completa necunostiinta de cauza.

in timp ce io ma chinui sa gasesc o solutie sa apar sacul solubil de ploaie la navomodel tu scoti aberatii nesustinute de nimic , asta in spiritul fair-play-ului...

sunt chestii la care tu poate nici nu visezi ca un navomodel le poate face , eu ca sa le pot face am coborat pe balta de peste 100 de ha sa vad ce are nevoie pescarul si tu-mi povestesti de aruncat prin piscina si de inegalabilele avantaje ale aruncatului viteza ?

sa fim seriosi. acum 5 ani m-am retras din fata voastra pentru ca veneati precum un tavalug aberant , acum ? navo de la noi sunt pe balta si asa cum aici ai nimerit 3-4 posesori de navo de la noi , asa vei nimeri peste tot prin forumuri . acum 4-5 ani cand voi descopereati ca s-a inventat forumul eu scriam soafte pentru forumuri , si nu-mi imaginam ca pe forumuri o sa fie plin de aberatii , afirmatii , fara cea mai mica urma de argument .

ai de facut o afirmatie ? fa-o. dar argumenteaza te rog. te-am mai rugat si pe alte forumuri . argumenteaza te rog

no offence , nu e atac la persoana asa cum faci tu.
Cu stima
Marcel Zgirdea

Http://navomodele.cyber-ro.ro

MarcelZgirdea
junior member

Mesaj de MarcelZgirdea » 29 Mar 2008 00:24

@florinw

nu stiai , asta e cel mai tare marcheting. ce spun clientii multumiti si in cunostiinta de cauza :))

"omul cat traieste invata" au spus altii muuuult inaintea mea. tu se pare ca nu vrei sau nu poti , io am vrut si am putut.

AFIRM - ARGUMENTEZ PUNCT (sau argumenteaza pescarii in locul meu) ce inseamna sa nu fi singur in fata aberatiilor.
Cu stima
Marcel Zgirdea

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 29 Mar 2008 00:32

hai ca deja intreci masura Marcel Zgardea,la-sa-ne tata cu navele tale spatiale si pamantene ,daca ai chef de cearta ,ceartate cu navele tale ca deja incet incet incepi sa scoti forumul din sarite ,ce trebuie sa sari de fund in sus ca nu-i place unuia sau altuia navele tale?
apropo cum e cu mini-nava mea pt muscarit? sa nu uiti....la 1000m vreau sa muscaresc ;-)

numai bine Razvan

MarcelZgirdea
junior member

Mesaj de MarcelZgirdea » 29 Mar 2008 00:43

Razvan.D scrie:hai ca deja intreci masura Marcel Zgardea,la-sa-ne tata cu navele tale spatiale si pamantene ,daca ai chef de cearta ,ceartate cu navele tale ca deja incet incet incepi sa scoti forumul din sarite ,ce trebuie sa sari de fund in sus ca nu-i place unuia sau altuia navele tale?
apropo cum e cu mini-nava mea pt muscarit? sa nu uiti....la 1000m vreau sa muscaresc ;-)

numai bine Razvan
iau ultima parte nu de altceva dara poate observi ca nu am postat vreo 2 ani pe aici. si nu eu vorbesc de navo , io iau apararea saracului om pe care florinw i-l cloneaza.

acu serios , ai vazut pe alt forum ca sunt fericitul posesor al unui silstar , dupa ce ti-am vazut dorinta de a duce musca la 1000 de m am inceput sa caut sfoara de 1000 de metri pentru teste. astia pe la magazine au ras de mine si au zis ca nu exista , io insist ca daca tu zici ca vrei io pot duce acolo dara tre sa gasesc ce sa duc ca degeaba duc numa' musca ca ... ups... mi-a venit o idee... nu ducem sfoara pana acolo , la 1000m , legam un capat de soara de barcuta si niste muste , dupa gustu' meu 3 bucati ( ai dat cu 3 vreodata ? sa vezi ce fain culca pe oglinada si ce plici face aia din capat ) si ducem barcuta la 1000m. daca prinde ceva alergam cu barca dupa ea :)) ce ne mai chinuim sa cautam 1000 de metri de sfoara ? de acord ?

astept raspuns urgent pentru a putea da drumul acestui proiect.
Cu stima
Marcel Zgirdea

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 29 Mar 2008 00:46

uite navomodel aici special construit pt tine ;-)

Imagine

MarcelZgirdea
junior member

Mesaj de MarcelZgirdea » 29 Mar 2008 00:59

ohoho razvan , ai progresat

acum cativa ani i-mi dedicai un lindicolino pe dunare acu un ditamai crucisatorul. huh ma simt important deja.

dara ai vazut nici asta nu are antena ca si ale voastre deci nu emite si nu receptioneaza nimic?

ce raza de actiune are asta? cata nada cara ?nadire real progresiva ?are telecomanda in 2.4Ghz bidirectionala ? auci... insinuezi ca l-am construit noi ? nu , hotarat nu , asta e de pe planeta asta. sau e comandat prin satelit ?poate fi purtat pe post de breloc la chei ?

:D

cum ramane cu muscaritu' la 1000 de metri? o facem ? cauti tu sfoara sa nu mai rada astia de la magazine numai de mine? poate pe la voi prin belgia se gaseste la 1000 de metri ca la noi se pare ca nici nu au auzit de asa ceva. daca la voi se gasesc crucisatoare fara antena care receptioneaza si emit sigur se gaseste si sfoara de musca la 1000 de metri .

:D
Cu stima
Marcel Zgirdea

Scrie răspuns