omul lui d-zeu , florinw
daca io sunt ticnit , si vreau sa plantez la 1000 de metri , ce ai cu mine ? numai pentru ca tu arunci in piscina si te multumesti cu atat , inseamna ca eu sa nu-mi duc ticneala la capat ?
afirmatii de genul
Evident ca in concursuri e normal sa fie interzise, doar toata lumea trebuie sa aiba sanse egale. Dar la o partdida de placere, si unde oricum se practica C&R sau se cumpara pestele ca sa-l duci acasa, mi se pare normal sa faci TOT ce depinde de tine sa prinzi. Personal, nu am o tehnica deosebita la aruncari si nici bete Century NCS ca sa tind spre aruncari de 150-170m. Iar la distante medii, niciodata nu pot garanta ca arunc la fix 80 sau 90 sau 110m, si asta constant. Sa nu zic de plasarea nadei tot acolo. Deci, apelez la plantat de cate ori am ocazia. Asa am garantia plasarii nadei si momelii EXACT unde vreau, si mi-s si cu sufletul impacat ca nu mi s-a incurcat montura in zbor.
afirmatie a lui teacher64 in acest subiect
de ce in concursuri este normal sa fie interzise navomodelele pentru nadit si plantat ? de ce nu si betele sau / si mulinetele , sanse egale pentru toata lumea. sau si parul sau si pescuitul sa fie interzis in concurs pentru a pastra egalitatea de sanse.
ABERANT , oameni care nu au nimic de zis , cum puteti pune asemenea aberatii pe un forum pe care vin oameni sa invete sa pescuiasca.
florinw
ai denigrat oriunde ai putut navomodelele noastre , ai gresit. vorbesti in completa necunostiinta de cauza.
in timp ce io ma chinui sa gasesc o solutie sa apar sacul solubil de ploaie la navomodel tu scoti aberatii nesustinute de nimic , asta in spiritul fair-play-ului...
sunt chestii la care tu poate nici nu visezi ca un navomodel le poate face , eu ca sa le pot face am coborat pe balta de peste 100 de ha sa vad ce are nevoie pescarul si tu-mi povestesti de aruncat prin piscina si de inegalabilele avantaje ale aruncatului viteza ?
sa fim seriosi. acum 5 ani m-am retras din fata voastra pentru ca veneati precum un tavalug aberant , acum ? navo de la noi sunt pe balta si asa cum aici ai nimerit 3-4 posesori de navo de la noi , asa vei nimeri peste tot prin forumuri . acum 4-5 ani cand voi descopereati ca s-a inventat forumul eu scriam soafte pentru forumuri , si nu-mi imaginam ca pe forumuri o sa fie plin de aberatii , afirmatii , fara cea mai mica urma de argument .
ai de facut o afirmatie ? fa-o. dar argumenteaza te rog. te-am mai rugat si pe alte forumuri . argumenteaza te rog
no offence , nu e atac la persoana asa cum faci tu.