intilnire forumisti

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Închis
danr
Site Admin

Mesaj de danr » 24 Aug 2004 08:40

singurele mele intalniri si discutii cu val a fost cand mi-a adus cate ceva de la basspro
val a livrat cu promptitudine si corectitudine, si am fost foarte multumit de modul in care am colaborat

Vizitator

Mesaj de Vizitator » 24 Aug 2004 09:05

Corect - nici vorba de altceva !! L-am vazut pe Dan personal - o singura data si am avut o intilnire amiabila .

cornel rosioru
veteran

Mesaj de cornel rosioru » 24 Aug 2004 10:12

E pacat sa umbrim frumusetea acestei intilniri cu discutii de genul acesta.
E corect, fiecare face ce vrea cu timpul lui liber, si nu e obligat sa participe
la o astfel de intilnire. Numai ca unii si-au anuntat participarea, si nu au venit. La acestia s-au referit si Val si Cezar. Ei formeaza grupul pescarilor virtuali, care navigheaza pe aici din lipsa de ocupatie. Ei otravesc discutiile dintre pescarii adevarati. Ei denatureaza adevarul invrajbindu-ne pe unii impotriva celorlalti. Pentru astfel de oameni nu pot avea nici un sentiment. Pentru ceilalti TOT RESPECTUL.

Cu stima L.V.ul

danr
Site Admin

Mesaj de danr » 24 Aug 2004 10:13

este exact ceea ce va spuneam
vanatoarea de vrajitoare

mugurel
member

Mesaj de mugurel » 24 Aug 2004 11:01

Nu trebuie generalizate motivele neparticiparii. Chiar daca sunt la distanta de Bucuresti si nu sunt pescar specializat in pescuitul crapului, veneam la intalnire daca nu aveam programata alta "iesire" cu ceva timp inainte. Ar fi insemnat sa nu-mi tin promisiunile si nu-mi sta in caracter. Intradevar cei care au promis ca participa, ar trebui sa aiba motivari solide pentru neparticipare.

carpkiller
veteran

Mesaj de carpkiller » 24 Aug 2004 12:07

Vroiam sa intru si eu si sa postez despre cat de minunat a fost la Peris despre blestemul ciortanicii hamesite ce s-a abatut iar aspura mea despre Cezar care este super de treaba, despre cat de amabil a fost dl Cornel cu mine, despre vecinul meu patabum si cum am reusit noi sa ne incurcam lansetele vineri noaptea cand am venit eu ca nebunul la 3 AM, despre cat de putin am reusit din pacate sa-l cunosc pe Val, etc, etc ….. spre uimirea mea dau peste o serie intreaga de discutii despre pescarii virtuali. Dl Cornel, dupa cum afirma si pe balta este f suparat pe ei, dar vreau cu ocazia asta sa-i spun una si mai tare….. am auzit ieri la radio ca au aparut si biserci virtuale ce sunt in mod frecvent atacate (spre a fi hackerite) de asa zisii demoni virtuali. :D :D

Verdete Daniel
member

Mesaj de Verdete Daniel » 24 Aug 2004 13:43

Salutare tuturor,

Ati putea sa ne spuneti si noua, celor care nu am putut participa sau care am dat peste aceasta invitatie prea tarziu ca sa mai putem veni, ce pesti s-au prins / marimi, ce momeli si nade ati folosit, in ce locuri ati stat? Nu de alta, doar ca sa cunoastem potentialul si locurile baltii, in eventualitatea unei iesiri la pescuit pe aceasta balta.

Numai bine si fire intinse!
Daniel Verdete

Gigi Duru
junior member

Mesaj de Gigi Duru » 24 Aug 2004 14:13

Mia helyzet itt? ( Care-i treaba aici ? ) - pt a nu-l dezamagi pe Danko.
Inca sed si cujet felul in care "curentul" o schimbat cursul "raului" ... Oare, poate sa-l faca sa urce si dealul?! Io, cred ca nu!

Pt a destinde un pic spiritele, sub forma de chestionar, am si io urmatoarea intrebare: dintre cei ce l-au vazut pe nick-ul Gigi Duru poate cineva sa-i spuna cu aproximatie de un an ce varsta are acesta?
Dan R esti in masura sa-ti dai cu parerea? Val poti? Eu cred ca nici unul dintre voi fara a apela la "datele inscrise in C. I. " nu poate "nimerii" nr anilor...
Prin aceast chestionar incerc sa le raspund celor ce m-au intrebat " Ce 'faci' ? ( ... daca un nick posteaza: Gigi Duru nu e pescar, pt ca nu a prins nici macar un ciortan la aceasta intrunire, n-a reusit sa intepe pestele de sase ori, n-a reusit sa-i scoata pe mal cei trei-patru ciortani agatati! In plus, la doua "intepari" o facut firul bucle pt ornament... ) He-he-he! "

Ideea este urmatoarea: multi vad, putini pricep, dar si mai putini inteleg ceea ce au priceput! Restul, care n-au fost prezenti, ce sansa de reusita au?

Am reusit sa fiu dur? Inca nu...
Sper, din tot sufletul, ca prin aceasta interventie sa nu dezamagesc pe nici unul dintre cei ce au luat parte la aceasta reuniune, indiferent de modalitatea aleasa.

Subscriu si eu la randu-mi afirmatilor facute de: Patabum ( Numai bine! Poate ne revedem si la o partida in Insula Mare a Brailei. ) , Cornel Rosioru ( N-am uitat! ) , Cezar Bibu ( ...mai putin ultima fraza. ) , Crapkiler ( Ai gasit-o ? ) .

Daca fiecare partida de pescuit (concurs, intalnire, etc ) s-ar situa valoric macar la jumatatea acesteia, n-ar mai fi cazul unor astfel de interventii.
Multa sanatate tuturor celor care s-au implicat!!

carpkiller
veteran

Mesaj de carpkiller » 25 Aug 2004 01:54

@Verdete. Balta are potential mare. Momentan are si f multa ciortanica pe la 1/2-1 kg.Am fost de 4 ori anul asta la peris si cel mai mare peste pe care l-am prin avea 5 kg. Data trecuta (la intalnire) nu am reusit sa trag nimic peste kg.
@gigi
Ai haz nu gluma. Nici cu sonarul si n-o mai gaseam! :D

Vizitator

Mesaj de Vizitator » 25 Aug 2004 16:32

@Gigi

Nu pre am cum sa-mi dau seama ce virsta ai . Te-am vazut foarte putin si de la distanta . Stiam ca esti pe balta - dar nu am facut ceremonia de prezentare . Vreo 20 sau vreo 45 ca altfel nu puneai asa intrebare ? Oricum la cum te-am vazut , piciorul meu e mai gros decit esti tu la trup :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Durule !!!!!!!!!!!!!!!

Închis