Draga Gigi, din cele insirate de tine mai sus, am putut deduce un lucru: daca ai facut acel amestec cu toate insirate de tine nu e de mirare ca nu a iesit Boilies. Unul din cele mai importante lucruri l-ai uitat=grisul. Hai sa incercam sa selectam din toate componentele tale ce e mai bun si sa mai adaugam ceva Gris, si ai sai "spargi"
Baga: 20% faina porumb,25% gris,10% faina cinepa, 10% lapte praf si 35% faina peste. Amesteca toate astea bine intre ele, si pregateste-ti vreo 10 oua pe care le bati bine(poti bate si miere de albine cu ele).
Atentzie: Baga mixul in oua si nu invers si tot cite putin si amesteci pina se face o pasta ceva mai tare decit un aluat de paine. Ai grija sa nu se uste "aluatul" in timp ce faci bilutele.
Pui bilutele la fiert si le lasi vreo 2-3 min(sau pina ce iasa ele la suprafata) iar apoi le pui 2-4 zile la uscat, iar cu cit sunt mai tari cu atit sunt mai bune. Pastreazale in congelator sa nu mucegaiasca.
Poti pune in oua 1 lingura de ulei(masline mai indicat) se prelucreaza mai usor.
Regula de baza este ca. 10 oua la 1kg de mix, dar incearca sa ai todeauna ceva mai mult mix, ca sar putea sa fie aluatul prea moale si sa mai poti adauga.
Acuma spor la treaba si sa ne auzim de bine, pe mine ma asteapta acuma crapii
Big Carps
carprom
