ANTRENAMENTELE LOTULUI NATIONAL DE CRAP
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Musaro Adriano
- veteran
Pentru conformitate Zabelea care posteaza aici ( Mihaita Pripon ) nu are nici o legatura cu un alt celebru Zabelea care posteaza pe alt forum - loc in care s-au facut pariuri pentru adevarata lui identitate . Coincidenta de nume - intentie de a crea confuzie - nu stiu despre ce este vorba ! Cit priveste articolul despre Radu Badica - omul lucreaza la imagine - si asta este de apreciat . In ziare se scriu multe - important este sa apari pe acolo .
Mai Dane - dar chiar nu te poti abtine !!!! ( ma refer la chestia cu LV-ul ! ) Are par alb in cap si l-a albit 3/4 pe balta . Hai sa nu facem misto din orice . Daca lui Malin sau lui Zabet li s-ar spune intr-o zii tot asa LV-ul - tot la misto ai lua-o ? Sa mor eu - este incredbil cita otrava exista in aceste discutii .
-
- veteran
Aici e problema Cornele - nu ne-am nascut toti egali , dar nici nu putem pretinde ca SUNTEM toti egali !! Stii care e problema legata de dreptul la libera opinie ( ti-o spune unul care a facut vreo 25 emisiuni la TVR si a scris de bine de rau pe la 2-3 reviste de pescuit si vanatoare ) . Odata vazut romanul nostru la camera , la microfon , la pix , la taste , etc , nu mai exista masura !!!!!!!!!!!!!
PS - cit priveste Dane dreptul la libera opinie - sunt de acord cu parerea oricarui om care scrie liber , si nu ma transform in arbitru , asa cum tu ma acuzi , dar eu zic ca la chestia cu LV-ul ai intrecut masura . Te-o pufni risul - asa cum si pe mine ma pufneste , fara sa te stiu de pe balta , cind te pun pe tine linga Sorin Dragoi , Andrei Zabet , Malin Musetescu , Cosma , Telianu , Berti , samd ( imi cer scuze de cei neprecizati aici ) . Dar ma pufneste pentru ca nu te-am vazut niciodata pescuind la rapitor - asa cum sunt sigur ca nici tu habar nu ai cit si ce stie Cornel !!
PPS - iti promit ca am sa ma inregistrez si pe rapitor.ro si am sa te temperez si pe acolo - pentru ca aici - mi-ai creat o imagine care m-a facut sa renunt la a mai posta IN CADRUL UNUI FORUM DRAG MIE . De acum incolo mai purtam discutiile pe rapitori.ro - unde exista 2 variante - iti cresc ratingul , sau ma arunci ca pe o masea stricata !! Si sa nu imi bagi iarasi chestia cu dreptul la opinie - ca nu e noutate pentru mine - si stiu destule despre fenomenul media in lume
PS - cit priveste Dane dreptul la libera opinie - sunt de acord cu parerea oricarui om care scrie liber , si nu ma transform in arbitru , asa cum tu ma acuzi , dar eu zic ca la chestia cu LV-ul ai intrecut masura . Te-o pufni risul - asa cum si pe mine ma pufneste , fara sa te stiu de pe balta , cind te pun pe tine linga Sorin Dragoi , Andrei Zabet , Malin Musetescu , Cosma , Telianu , Berti , samd ( imi cer scuze de cei neprecizati aici ) . Dar ma pufneste pentru ca nu te-am vazut niciodata pescuind la rapitor - asa cum sunt sigur ca nici tu habar nu ai cit si ce stie Cornel !!
PPS - iti promit ca am sa ma inregistrez si pe rapitor.ro si am sa te temperez si pe acolo - pentru ca aici - mi-ai creat o imagine care m-a facut sa renunt la a mai posta IN CADRUL UNUI FORUM DRAG MIE . De acum incolo mai purtam discutiile pe rapitori.ro - unde exista 2 variante - iti cresc ratingul , sau ma arunci ca pe o masea stricata !! Si sa nu imi bagi iarasi chestia cu dreptul la opinie - ca nu e noutate pentru mine - si stiu destule despre fenomenul media in lume
-
- veteran
Stimati Domni,
Imi cer scuze pentru incidentul creeat.
Din nefericire, lipsa mea de experienta corelata cu incapacitatea de a intelege anumite aspecte m-au facut sa nu pot sa concep faptul ca cineva semneaza la modul serios " legenda vie ", si nu dintr-un spirit de gluma.
Doresc sa va asigur ca nu a fost vorba nici pe departe de lipsa de respect, ci doar de necunoastere si primitivitate in gandire.
Scuzele mele inca odata.
Imi cer scuze pentru incidentul creeat.
Din nefericire, lipsa mea de experienta corelata cu incapacitatea de a intelege anumite aspecte m-au facut sa nu pot sa concep faptul ca cineva semneaza la modul serios " legenda vie ", si nu dintr-un spirit de gluma.
Doresc sa va asigur ca nu a fost vorba nici pe departe de lipsa de respect, ci doar de necunoastere si primitivitate in gandire.
Scuzele mele inca odata.
Articolul din libertatea despre pescuitul la carnat
Prin amabilitatea d-nului Dan Cotelici va punem la dispozitie articolul aparut in ziarul Libertatea, referitor la pescuitul la carnat.