Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
florioro
- veteran
-
@danr
se pare ca nu cunosti legislatia europeana si nici pe cea romaneasca
florioro, ma bucur ca la tine daiwa, shimano si banax made in china si koreea veneau cu certificat EUR1
Chiar tampit nu sunt dar , iarasi trebuie sa te informez ca orice marfa de orice provenienta importata din UE nu mai este supusa taxelor vamale si nu este insotita decat de factura fiscala.
Ar trebui sa va dau un cont unde sa faceti un virament pentru consultanta.
-
mikecarp
- veteran
Vlad Pavlovici scrie:mikecarp scrie:@ danr,
Referitor la V.Pavlovici mi s-a parut un gest josnic ce a facut cu e-mail-ul trimis celor de la Korda UK.
Mikecarp, vorbesti prostii.
N-am scris nimic la Korda. In urma discutiilor de pe forum, am facut ceea ce puteai sa faci si tu. M-am interesat daca si-au deschis sucursala in Romania, de vreme ce a aparut cineva care semneaza Korda Developments Romania. Mi-au spus ca nu, dimpotriva, stiau ca exista o firma din Romania care face asta si ii cerusera DEJA sa elimine orice confuzie.
Userul korda.ro poate sa confirme ce mi-a spus in particular, ca a semna drept Korda Developments Romania a fost o greseala din partea lui. Asta s-a corectat si despre asta a fost toata discutia. O spune si el mai sus.
In rest, firma din Bistrita poate sa vanda orice marfa vrea, la orice pret, iar tu poti sa cumperi de la ea fara probleme. Nici libertatea ei de a vinde, nici a ta de a cumpara n-au fost afectate.
Da un telefon la Korda, inainte sa arunci cu noroi in altii.
Vad ca te contrazici singur.
Nu inteleg cu ce te-a deranjat faptul ca s-a semnat cum s-a semnat, dar se pare ca deranjul a fost la protejatul tau, la care de cate ori merg de atatea ori te gasesc pe acolo.
M-a deranjat ca te-ai transformat in justitiar acolo unde nu aveai nici un interes.(teoretic)
Carpfishing... A way of life!
-
danr
- Site Admin
Chiar tampit nu sunt dar , iarasi trebuie sa te informez ca orice marfa de orice provenienta importata din UE nu mai este supusa taxelor vamale si nu este insotita decat de factura fiscala.
am spus veneau cu eur1 nu vin cu eur1
inainte cand veneau fara eur1 ce taxe aveai la ele ?
vad ca esti atat de vehement in avantul tau sa demonstrezi incat nu mai citesti ce se scrie
-
Vlad Pavlovici
- senior member
mikecarp scrie:
Nu inteleg cu ce te-a deranjat faptul ca s-a semnat cum s-a semnat
Nu intelegi de ce m-a deranjat impostura?
Mai incerc sa-ti explic o data: problema este ca o firma din Romania s-a dat drept reprezentanta Korda fara sa fie! Korda a aflat (nu de la mine), i-a cerut sa nu faca asta, firma s-a conformat. Chiar patronul firmei (userul korda.ro) iti confirma asta mai sus, citeste!
Nicio firma din Romania nu poate pretinde ca e Korda, Fox, Nutrabaits, Nash sau mai stiu eu cine fara acordul firmei respective. Despre asta e vorba.
Daca eu mi-as face un username cu numele tau, ai vedea vreo problema?
-
florioro
- veteran
-
DRAGA DOMNULE DANR,
Cred ca cititi printre randuri , nu tot ce incerc sa va explic gratis.
Eu nu am spus de nici un EUR 1 nici de EUR 2, ma bucur ca ati auzit de ele , daca vreti sa intelegeti ce v-am spus bine , daca nu ........... continuati afacerile in continuare cum le stiti sau mai bine lasati-i pe altii.
Eu unul nu mai dau nici o consulatie gratis. Pentru mai multe detalii pe privat.
-
danr
- Site Admin
te faci ca nu intelegi
inainte, china koreea ( daiwa shimano banax etc ) etc aduse din vest veneau cu 20 % taxe, neavand provenienta UE certificata prin eur
acum nemaicontand provenienta vin fara taxe daca sunt luate din UE
reducere sau nu ?
in orice caz, m-am saturat de discutia asta, va urez fire intinse si succese celor care sunt in afacere
-
korda.ro
- new member
Asa cum spunea si Danr discutia noastra se intinde prea mult.
Propun sa-i lasam pe altii sa traga concluziile acestui topic.
Pana una-alta pe site-ul nostru au fost afisate rezultatele tragerii la sorti in urma careia 5 dintre comenzile facute de dvs. beneficiaza de 50% reducere.
-
ticu
- Moderator
-
Ma bag si eu,nu inteleg toate vorbele si polemicele astea arucate din stinga in dreapta vreti sa revoltionati magazinele on line tocmai aici pe crap.ro

dupa ce ca se profita de bunatatea moderatorilorsi lasa pe toata lumea sa vinda produse noi si sa-si faca reclama gratuita pe saitul lor tot alti sar de cur in sus ca este scump ,nu stiu daca a fost obligat cineva sa cumpere, nu cred,piata este libera fiecare cumpara de unde vrea daca nu cauta in alta parte.Mergeti pe C R A P M A N I A si spuneti cam scump magazinul SENZOR, apucativa sa vindeti si mai dati si lincul sa vedeti cum sintei luati la suturi si primiti si avertisment ca ati vazut foarte bine, vorba lui Vlasin Florin (AM AJUNS CA OILE FARA CONDUCATOR)
Cu stima ticu

:
-
mikecarp
- veteran
@Vlad Pavlovici,
Imi cer scuze ptr ca te-am jignit si retrag tot ce am spus la adresa ta.
Sper sa-mi accepti scuzele.
Carpfishing... A way of life!
-
chirica
- new member
mikecarp scrie:Vlad Pavlovici scrie:mikecarp scrie:@ danr,
Referitor la V.Pavlovici mi s-a parut un gest josnic ce a facut cu e-mail-ul trimis celor de la Korda UK.
Mikecarp, vorbesti prostii.
N-am scris nimic la Korda. In urma discutiilor de pe forum, am facut ceea ce puteai sa faci si tu. M-am interesat daca si-au deschis sucursala in Romania, de vreme ce a aparut cineva care semneaza Korda Developments Romania. Mi-au spus ca nu, dimpotriva, stiau ca exista o firma din Romania care face asta si ii cerusera DEJA sa elimine orice confuzie.
Userul korda.ro poate sa confirme ce mi-a spus in particular, ca a semna drept Korda Developments Romania a fost o greseala din partea lui. Asta s-a corectat si despre asta a fost toata discutia. O spune si el mai sus.
In rest, firma din Bistrita poate sa vanda orice marfa vrea, la orice pret, iar tu poti sa cumperi de la ea fara probleme. Nici libertatea ei de a vinde, nici a ta de a cumpara n-au fost afectate.
Da un telefon la Korda, inainte sa arunci cu noroi in altii.
Vad ca te contrazici singur.
Nu inteleg cu ce te-a deranjat faptul ca s-a semnat cum s-a semnat, dar se pare ca deranjul a fost la protejatul tau, la care de cate ori merg de atatea ori te gasesc pe acolo.
M-a deranjat ca te-ai transformat in justitiar acolo unde nu aveai nici un interes.(teoretic)
CINE E PROTEJATUL LUI PAVLOVICI?
UNDE IL GASESTI DE FIECARE DATA?