Abonamentul pe Greaca este de 200 USD la cursul zilei + 1 milion de lei. Plata se face integral in lei. Eu am abonament pe aceasta balta, am avut si anul trecut si sunt extrem de multumit. In cadrul abonamentului poti sa pescuiesti 2 zile + 1 noapte pe saptamana, ai standul tau, luminat, cu priza 220V, umbrar cu acoperis de stuf (foarte important vara, cand la 40 grade afara, sub umbrar e racoare). Balta este extrem de curata, paznicii sunt extrem de politicosi, ceea ce este cam rar. Langa fiecare stand sunt cosuri de gunoi, WC-uri din 100 in 100 de metri. Cosurile de gunoi sunt golite de 2 ori pe zi. Ti se pune la dispozitie gratar, tu vii doar cu fripturica de acasa. Oamenii sunt mai mult decat Ok (atat Fane cat si George Mihaila) insa, ca orice om care a investit mult (timp, bani, nervi, etc.) pare ciudat celor ce pescuiesc acolo ocazional. Multi se pling cand vin paznicii (tot de 2 ori pe zi) si verifica minciogurile si arunca toata ciortanica sub 1 Kg. Nu e o balta usoara, prima parte e plina de agataturi, insa cu siguranta are si exemplare capitale (poza de pe
www.crap.ro de la e-album, Galeria 2 << Niki record personal 16Kg>> e facuta pe aceasta balta) si ciortani. Partea a 2-a a baltii este super Ok, nu agata, deci scapi de griji.
Eu o recomand cu mare caldura tuturor cunoscutilor mei. Nu am vreun interes, pur si simplu imi place mie acolo. Imi permit sa stau de sambata dimineata pana duminca seara linistit, cu familia (sotia + 2 copii), nu mi s-a furat absolut nimic in 2 ani de zile, sunt tratat mai mult decat civilizat daca tratez si eu la fel, nu imi trebuie nimic mai mult. O socoteala aritmetica simpla mi-a aratat ca pretul abonamentului este mai mult decat justificat, pescuitul pentru mine fiind deja o boala (anul trecut din martie si pana in noimbrie am ratat 3 week-end-uri). In plus, nu am intalnit inca o alta balta in Romania unde sa am conditii cat de cat similare de confort (anul acesta doritorilor li se construiesc/inchiriaza casute, aflate in imediata vecinatate a standului).
Nu fac reclama, spun un adevar. Nu am postat nici macar o data o recomandare pentru firma sau marca x sau y sau balta z. Am intervenit pentru ca am vazut cu ochii mei cat s-a muncit si se munceste pe aceasta balta si ce oameni sunt cei de acolo si mi s-a parut incorect sa citesc aprecieri si comentarii facute de unii care nici macar nu au calcat pe acolo!
Iliuta, daca i-ai spune lui Raduta ca ai un prieten care vrea sa-si faca abonament pe Sarulesti, dar nu stie cum merge balta, i-ar permite sa vina sa pescuiasca unde vrea el
fara sa-i ia un leu? Uite, eu l-am rugat pe George Mihaila pentru un prieten si exact asta s-a intamplat. A venit, a pescuit, a prins, a luat pestele si roman fiind nu mai dat nici un semn de viata. Nici merci, nici f...-n k..., ca asa-i romanul, ti-am mai zis eu, face afaceri gen "cat dai tu sa castig eu..." Cand nu accepti se supara si zice ca esti nemernic!
PS: din greseala am scris + 2 mil in loc de 1 mil si am corectat