Polemica !!!

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
Vizitator

Mesaj de Vizitator » 08 Iun 2004 14:59

Iliuta - bine ca plec de joi si pina duminica ca nu mai are nici un chichirez . :lol: :lol: . Mai rideam - mai glumeam - ne simteam bine ca baietii . Asta era cool la Forum - plus ca la cita caterinca am bagat si eu si altii pe site - sa stii ca am raspuns cel putin 1-2 ori serios la fiecare intrebare la care ma gindeam ca pot veni cu ceva nou . Asta e ! Pacat !! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

SF
senior member

Mesaj de SF » 08 Iun 2004 15:02

Draga Catta,titlul topicului este "Polemica",asa ca aici trebuie sa polemizezi ceva.Ma intelegi?

Fir Intins!!!

Radu Sima
member

Mesaj de Radu Sima » 08 Iun 2004 17:47

Eu nu imi inchipui un forum de pescuit(adica pentru pescari care sint marea majoritate a utilizatorilor),unde sa fie interzisa caterinca :!: Pai ce pescari sint aia care nu stiu de gluma. :?: Inca nu imi imaginez cum va fii in momentul cind voi avea ceva de spus sau o caterinca ceva ,sa caut coltisorul regulamentar(intitulat poate "LOC DE FACUT GLUME ,BANCURI ,CATERINCI" ) in care sa scriu si apoi ,ca sa nu scriu degeaba sa il anunt si pe ala caruia i se adresa gluma sa ii spun unde am scris-o,parca asi vrea sa fumez intr-o gradinita ,iar educatoarea ma trimite la fumuar dojenindu-ma:D :oops:

ps nu va suparati e numai o parere :D
Radu Sima aka Dolphin
www.drcrap.ro

danr
Site Admin

Mesaj de danr » 08 Iun 2004 19:13

nu se supara nimeni
daca raspunzi la obiect, poti sa presari raspunsul cu glume, normal
sau sa le "plantezi ", ca e un subiect la moda
nu cred ca a spus cineva ca glumele sunt interzise intr-un mesaj, atat timp cat este un mesaj care aduce informatii si nu schimba subiectul discutiei
dar cand o discutie despre pescuit se transforma intr-o discutie gen urzica nu mi se mai pare normal

carpkiller
veteran

Mesaj de carpkiller » 11 Iun 2004 02:25

@danr O sa zici ca sunt obsedat, dar de ce mi-ai sters mesajul ala in care-l intrebam pe Nutza dc. pescuieste in cada sau dc planteaza cu planorul, era la subiect !! :D :D :D :D :D :P
P.S. Acest forum are si va avea de suferit din cauza lipsei persoanelor de sex feminin !!!! :cry: :cry: :shock: :shock:

danr
Site Admin

Mesaj de danr » 11 Iun 2004 09:48

am senzatia ca ti-a raspuns Iliuta si ti-a spus ca ti l-a sters el pt. ca ai folosit un limbaj necivilizat
in afara de asta, nu cred ca era nici la subiect

carpkiller
veteran

Mesaj de carpkiller » 19 Iun 2004 12:33

Mi-ai sters mesajul ala fara sens, era un topic fara interes ptr. public, iar omul ala chiar merita ce i-am scris. De cand i-am raspuns lui north hunter pe forum am mai vorbit cu el si este un om super de treaba. Recunosc ca m-a bufnit rasul cand am citit ce scria individul ala...mihaiV parca, ce sa zic misto de grdinita hai sa vorbim in romana ca asta este francez si nu pricepe.

danr
Site Admin

Mesaj de danr » 19 Iun 2004 15:04

ambele mesaje erau rupte din context, iar al tau nu putea ramane acolo daca l-am sters pe al lui Mihai, pentru ca era raspuns la mesajul lui
si in afara de asta, ai raspuns intr-un ton agresiv, ceea ce nu este ok chiar daca ai avea dreptate sau nu
daca mesajul cuiva vi se pare deplasat, imi scrieti mie si-l sterg eu, nu ne apucam iarasi sa ne certam pe forum

carpkiller
veteran

Mesaj de carpkiller » 19 Iun 2004 18:27

Da, ai dreptate, stiam ca nu este in concordanta cu reguluile forumului, dar pe moment m-am enervat. Hunter asta pare sa fie un om de treaba !

Iliuta Goean
maniac

Mesaj de Iliuta Goean » 19 Iun 2004 21:24

vezi ca thierry intelege bine romana
Nu face ce nu-ti place!

Scrie răspuns