Belgia 2008
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- George Iorga
- maniac
perioada de prohibitie difera de la pesti la pesti ,spre ex acum e interzis sa dai la rapitor pana in septembrie pe orice fel de balta,fluviu etc etc,la crap perioada de prohibitie este din 15 aprilie pana pe 31 mai si este interzis pescuitul pe balti care nu au legatura cu canalele dar pe canalele si fluviile navigabile pescuiesti 365 din 365 de zile ,pestii se iau acasa si aici stati linsititi dar cei mai multi sant esticiiiorga george scrie:Stati ca eu n-am priceput ,"...tot anul" ...adica nu au perioada de prohibitie ?

@Dan Cotelici
permisul costa intra-devar 50 de euro pt un an de zile dar numai pe partea flamanda a belgiei ,daca vrei sa dai si pe partea walona a belgiei iti trebuie alt permis ceva mai ieftin fata de cel flamand(40euro)deci sa zicem 90 de euro permisul pt toata belgia ,dar personal nu imi trebuiesc 2 permise deoarece avem mai multe locuri in partea flamanda cunoscute pt crapii care se afla acolo iar pe partea walona singurul loc interesant este fluviul meusse care ascunde niste crapi formidabili ,avem si pe partea flamanda o bucata din fluviul meusse unde la fel se prind crapi frumosi
De ce este asa de mare diferenta intre pescuitul de zi si cel de noapte?Razvan.D scrie: sant balti ale statului ,se pescuieste cu permis normal pe care-l poti cumpara de la posta 15 euro platesti numai pt pescuitul pe timp de zi si 50 de euro zi+noapte
Nu vad logica.
Totul pentru crap
www.crap.com.ro
www.crap.com.ro
Cred ca de chitre sa nu plateasca salarii mai mari la paznici sa ii puna sa alerge pe balta si noaptea.
Foarte ciudat..
Foarte ciudat..

Totul pentru crap
www.crap.com.ro
www.crap.com.ro
- alex_mures
- veteran
- alex_mures
- veteran