C&R propunere

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

HackBv
member

....

Mesaj de HackBv » 09 Sep 2005 23:38

corect :))
Dorin de la doripesco este un bn cunoscul al meu si al familiei mele el este genul de om care cauta profitul cat mai rapid si mai sigur cu cat mai putine batai de cap si cu cat mai putine pierderi de aceea baga remorci de mancare in lacuri in peroadele de varf si prin aceasta metoda isi si creste pestele destul incat sa fie numai bun de dus la metro in crescatoriile lui am ajuns am pescuit dar nu ai ce pescui ca si acolo ca si in lacurile in care mai are peste crapul este satul eu nu suport sa stau la maruntai si de aceea nu stiu daca se prinde caras platica sau alte chesti la Vadu Rosu sa stricat treaba de tot a inceput sa miste cat de cat stiuca si salaul dar nu am vazut exemplare de speriat totusi un loc bun de pescuit mai ales si pt pasionati de pastrav este bun la barajul de la Sita Buzaului este pastrav care depaseste 1 Kg si crap salbatic foarte mult problema este ca barajul este deschis pescuitului numai doua zile pe saptamana si necesita permis vizat la zi.

Acuma vreau sa testez balta goldcarp sa vedem ce o fi shi acolo :))

Fir Intins !!! Traiasca C&R

Vlasin Florin
maniac

Mesaj de Vlasin Florin » 18 Oct 2005 10:12

:D am avut dicutii cu alti pescari de pe balta ,cum ca pestele eliberat alarmeaza restul pestilor si pescuitu e compromis.........

iulian
member

Mesaj de iulian » 18 Oct 2005 11:57

cred ca aceasta teorie nu este corecta , exemplu , in week-end la Dirvari , Mirceaf a scos un crap cu 3(trei ) monturi in bot .
despre faptul ca nu se elibereaza pestele de regula , eu anul trecut pe o balta linga Babadag cind am eliberat doua din cele trei stiuci pe care le-am prins era sa iau bataie de la bastinasii care mai pescuiau pe acolo.

iulian

carprom
maniac

Mesaj de carprom » 18 Oct 2005 13:15

vlasin florin scrie::D am avut dicutii cu alti pescari de pe balta ,cum ca pestele eliberat alarmeaza restul pestilor si pescuitu e compromis.........
:shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Eu am prins un Crap de doua ori in timp de 6 ore :!:

RazvanV
veteran

Mesaj de RazvanV » 18 Oct 2005 13:32

carprom scrie: Eu am prins un Crap de doua ori in timp de 6 ore :!:
Era amnezic sau poate avea o varsta ceva mai inaintata (peste 10kg) :lol:

XquiZZiT
senior member

Mesaj de XquiZZiT » 18 Oct 2005 14:41

sau poate masochist, shi ii placea durerea...
Alex Carlan
Fire-ntinse precum corzile de la chitara!!

carpriver
senior member

Mesaj de carpriver » 18 Oct 2005 15:43

@carprom nu glumeste deloc cu dublura capturii...am si eu o experienta similara cu un somn ....la prima prezentare a intrat in niste copaci cazuti in apa...am fortat.am rupt firul...am lansat tot in acelasi loc...la urmatoarea prezentare am fost ... DUR...l-am scos din apa...nici nu-l scosesem din minciog si scapase de carlig...am vazut ca mai avea un carlig in gura...identic cu cele pe care le folosesc eu...avea vreo 5 kg :lol: Despre C@R , cand vezi cat de rare sunt prezentarile incepi serios sa te gandesti cum sa-ti mai faci o zi de pescuit in plus...singura posibilitate este sa eliberam pestii altfel ....o sa mergem la ANTIPA sa vedem crapul.. :lol:

RazvanV
veteran

Mesaj de RazvanV » 18 Oct 2005 15:52

`carpriver scrie:....o sa mergem la ANTIPA sa vedem crapul.. :lol:
Nu-ti fa griji, crapul aduce multi bani, deci are cina sa-i poarte de grija. Mai rau stau alte specii, mai putin "comerciale".
Ca sa nu ma intelegi gresit sa sti ca sunt adeptul C&R total (indiferent de specie, locatie, dimensiune....).

carpriver
senior member

Mesaj de carpriver » 18 Oct 2005 16:39

OK RAZVAN...dar cati ajung aici...sa constientizeze C@R ? Pe lacuri.....fac altii legile ,normal pt. ca este un bussines...dar pe raurile mari... :?: am avut zile in care am eliberat tot ce am prins cu toate ca erau de dimensiuni legale....si-am ramas cu speranta..si sper :lol:

Vlasin Florin
maniac

Mesaj de Vlasin Florin » 19 Oct 2005 11:18

:idea: daca eliberezi un crap esti timpit zic uni,daca pleci acasa cu juvelnicu plin de ciortani esti pescar.....,daca mai au si icre dubla lovitura,sunt inca tinar poate o sa ajung sa vad si la alti ca un crap 10 kg e
o realizare a naturii mare si o poza cu el pe malul lacului face cit 100 in sufragerie sub poza de nunta

Scrie răspuns