C&R propunere
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
....
corect :))
Dorin de la doripesco este un bn cunoscul al meu si al familiei mele el este genul de om care cauta profitul cat mai rapid si mai sigur cu cat mai putine batai de cap si cu cat mai putine pierderi de aceea baga remorci de mancare in lacuri in peroadele de varf si prin aceasta metoda isi si creste pestele destul incat sa fie numai bun de dus la metro in crescatoriile lui am ajuns am pescuit dar nu ai ce pescui ca si acolo ca si in lacurile in care mai are peste crapul este satul eu nu suport sa stau la maruntai si de aceea nu stiu daca se prinde caras platica sau alte chesti la Vadu Rosu sa stricat treaba de tot a inceput sa miste cat de cat stiuca si salaul dar nu am vazut exemplare de speriat totusi un loc bun de pescuit mai ales si pt pasionati de pastrav este bun la barajul de la Sita Buzaului este pastrav care depaseste 1 Kg si crap salbatic foarte mult problema este ca barajul este deschis pescuitului numai doua zile pe saptamana si necesita permis vizat la zi.
Acuma vreau sa testez balta goldcarp sa vedem ce o fi shi acolo :))
Fir Intins !!! Traiasca C&R
Dorin de la doripesco este un bn cunoscul al meu si al familiei mele el este genul de om care cauta profitul cat mai rapid si mai sigur cu cat mai putine batai de cap si cu cat mai putine pierderi de aceea baga remorci de mancare in lacuri in peroadele de varf si prin aceasta metoda isi si creste pestele destul incat sa fie numai bun de dus la metro in crescatoriile lui am ajuns am pescuit dar nu ai ce pescui ca si acolo ca si in lacurile in care mai are peste crapul este satul eu nu suport sa stau la maruntai si de aceea nu stiu daca se prinde caras platica sau alte chesti la Vadu Rosu sa stricat treaba de tot a inceput sa miste cat de cat stiuca si salaul dar nu am vazut exemplare de speriat totusi un loc bun de pescuit mai ales si pt pasionati de pastrav este bun la barajul de la Sita Buzaului este pastrav care depaseste 1 Kg si crap salbatic foarte mult problema este ca barajul este deschis pescuitului numai doua zile pe saptamana si necesita permis vizat la zi.
Acuma vreau sa testez balta goldcarp sa vedem ce o fi shi acolo :))
Fir Intins !!! Traiasca C&R
- Vlasin Florin
- maniac
cred ca aceasta teorie nu este corecta , exemplu , in week-end la Dirvari , Mirceaf a scos un crap cu 3(trei ) monturi in bot .
despre faptul ca nu se elibereaza pestele de regula , eu anul trecut pe o balta linga Babadag cind am eliberat doua din cele trei stiuci pe care le-am prins era sa iau bataie de la bastinasii care mai pescuiau pe acolo.
iulian
despre faptul ca nu se elibereaza pestele de regula , eu anul trecut pe o balta linga Babadag cind am eliberat doua din cele trei stiuci pe care le-am prins era sa iau bataie de la bastinasii care mai pescuiau pe acolo.
iulian
@carprom nu glumeste deloc cu dublura capturii...am si eu o experienta similara cu un somn ....la prima prezentare a intrat in niste copaci cazuti in apa...am fortat.am rupt firul...am lansat tot in acelasi loc...la urmatoarea prezentare am fost ... DUR...l-am scos din apa...nici nu-l scosesem din minciog si scapase de carlig...am vazut ca mai avea un carlig in gura...identic cu cele pe care le folosesc eu...avea vreo 5 kg
Despre C@R , cand vezi cat de rare sunt prezentarile incepi serios sa te gandesti cum sa-ti mai faci o zi de pescuit in plus...singura posibilitate este sa eliberam pestii altfel ....o sa mergem la ANTIPA sa vedem crapul.. 

- Vlasin Florin
- maniac

o realizare a naturii mare si o poza cu el pe malul lacului face cit 100 in sufragerie sub poza de nunta