Carti

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Vlad Pavlovici
senior member

Carti

Mesaj de Vlad Pavlovici » 04 Aug 2005 10:08

O intrebare pentru cei care citesc reviste de pescuit: daca ati citit deja intr-o revista articolele unui autor, v-ar interesa sa le vedeti reunite intr-o carte? Ati cumpara cartea? De exemplu, au aparut cateva zeci de articole scrise de Ken Townley si exista si altele, interesante (iar unele foarte avansate), care urmeaza sa fie publicate. Majoritatea se refera la nade si strategii de nadire, probabil domeniul de maxima competenta al lui Ken. Daca ar aparea o “carte de bucate crapiste”, adunand tot acest material vast sub o forma coerenta si structurata, ati da banii pe ea? Sau vi s-ar parea inutil, de vreme ce aveti deja textele in colectia revistei?

Motivul pentru care intreb este, cred, evident: lipsa cartilor de crap! Avem articole de crap in reviste (nu avem o revista de crap, dar ceva literatura exista), avem site-uri, circula casete video, care se pot intelege in buna masura si fara sa fie traduse in romaneste, dar carti de pescuit la crap, ioc. Cu atat mai putin carti specializate, cum ar fi una despre nade si nadire scrisa de Ken Townley. Am multe argumente in favoarea cartilor, dar ceea ce conteaza sunt argumentele voastre.

Verdete Daniel
member

Mesaj de Verdete Daniel » 04 Aug 2005 10:43

Vlad, din punctul meu de vedere cred ca ar fi o treaba foarte buna sa avem o carte (sau mai multe) "crapista".

Foarte, foarte, foarte bine te-ai gandit.

Sper sa o gasim pe tarabe cat mai curand.
Daniel Verdete

Dani Hentiu
maniac

Mesaj de Dani Hentiu » 04 Aug 2005 11:31

sigur ! de ce nu ?
astept!
><)))°>-------- Dani

toni
member

Mesaj de toni » 04 Aug 2005 11:35

da.

Mindru Viorel
member

Mesaj de Mindru Viorel » 04 Aug 2005 11:50

Da, dar cred ca ar trebui sa contina si articole noi.

roger
member

Mesaj de roger » 04 Aug 2005 11:53

Da.As da banii.Si nu numai pentru Townley.Si pentru Paisley si pentru altii.Argumente?Unul singur.
De fiecare data cand citesc Alp ma simt ca pe vremea lu' Ceau'.
La album duminical.Se dadeau desene animate 10 minute.Dupa care trebuia sa astepti inca o saptamana pentru alte 10 minute.

In ceea ce ma priveste sunt amator.

roger
member

Mesaj de roger » 04 Aug 2005 11:54

Da.As da banii.Si nu numai pentru Townley.Si pentru Paisley si pentru altii.Argumente?Unul singur.
De fiecare data cand citesc Alp ma simt ca pe vremea lu' Ceau'.
La album duminical.Se dadeau desene animate 10 minute.Dupa care trebuia sa astepti inca o saptamana pentru alte 10 minute.

In ceea ce ma priveste sunt amator.

XquiZZiT
senior member

Mesaj de XquiZZiT » 04 Aug 2005 12:13

BINEINTZELES. desigur ca eu ash cumpara-o, shi cred ca shi altzii. poate ne vezi pe totzi la 12 noaptea in fatza librariilor cum ashteptam cartea mai rau ca pe o noua aparitzie din seria Harry Potter. :lol: :lol:
Alex Carlan
Fire-ntinse precum corzile de la chitara!!

florioro
veteran

Mesaj de florioro » 04 Aug 2005 12:58

@vlad
Sincer imi doresc din suflet asa ceva. Am toata colectia de Alp pe fotoliul din sufragerie linga canapeaua pe care zac seara , fiacare revista cu semne unde sunt articole despre crap , si sincer nu ma lasa inima sa rup paginile interesante sa mi le pun in ordine intr-un dosar sa-mi fie mai usor cind sunt nevoit sa ma documentez.
Ar fi super.
Daca toate articolele despre pescuitul crapului ar fi ordonate in capitole sa zicem : 1. Localizare , 2. Nade , 3. Strategii de nadire , 4. Monturi si noduri ,etc..... si de ce nu citate din cartzi celebre la care nu avem acces unii dintre noi , ar fi mult mai usor si poate ca vom avea cu totzii ( cei incepatori) de invatzat.

De ce nu te apuci tu de scris o carte despre pescuitul Crapului pentru ca esti un super scriitor si poate mai documentat decit toti ( cei profesionisti ).Nu vreau sa jignesc pe nimeni :oops:
Cind apare cartea????? :D

fbolocan
member

Mesaj de fbolocan » 04 Aug 2005 13:14

Chiar ma batea gandul sa le comand pe afara, dar daca exista un orizont pentru a putea fi cumparate aici, ar fi perfect.
Florin Bolocan

Scrie răspuns