Cat ar trebui sa fie taxa de participare?
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
- Iliuta Goean
- maniac
Cat ar trebui sa fie taxa de participare?
Cat considerati ca ar trebui sa fie taxa de participare la Selectia pentru Lotul National ?
O taxa mai mica ar insemna o participare mai larga, o sansa pentru pescarii buni dar cu fonduri limitate.
O taxa mare ar fi un "filtru" ce-i va favoriza pe cei ce dispun de un buget generos.
Comentati si votati.
O taxa mai mica ar insemna o participare mai larga, o sansa pentru pescarii buni dar cu fonduri limitate.
O taxa mare ar fi un "filtru" ce-i va favoriza pe cei ce dispun de un buget generos.
Comentati si votati.
Ultima oară modificat 17 Noi 2005 14:07 de către Iliuta Goean, modificat 1 dată în total.
Nu face ce nu-ti place!
- Dani Hentiu
- maniac
La o selectie nationala nu trebuie sa fii preocupat de premiul cel mare in bani!!!
NU CRED CA EXISTA PREMIU MAI MARE DECAT SA REPREZINTI IN FATA LUMII TARA IN CARE TE-AI NASCUT!!!!!!
Iar daca o faci cu cinste ,onoare si mandrie vei fi recompensat de toti cei carora le bate in piept,inca,o inima de ROMAN! Si nu cred ca asta poate fi asemanat cu orice altceva.
NU CRED CA EXISTA PREMIU MAI MARE DECAT SA REPREZINTI IN FATA LUMII TARA IN CARE TE-AI NASCUT!!!!!!
Iar daca o faci cu cinste ,onoare si mandrie vei fi recompensat de toti cei carora le bate in piept,inca,o inima de ROMAN! Si nu cred ca asta poate fi asemanat cu orice altceva.
Parca lucrul acesta la spus si Mutu dupa jocul cu Finlandadoruletz scrie:La o selectie nationala nu trebuie sa fii preocupat de premiul cel mare in bani!!!

Iti dau dreptate, daca reprezinti tara fao cu mindrie si nu ptr. Bani
- Dan Cotelici
- veteran
Asa cred si eu doruletz.Nu ma duc ca sa castig bani.ma duc ca sa ma calific.Nu are nici o imnportanta pentru mine ca daca intru in primii 18 poate ma aleg si cu niste bani pe langa participare moka la cele 3 manse de calificare.
200 de euro de echipa e suficient.Cei care se califica au de cheltuit in continuare.In orice concurs norocul/ghinionul este un factor important tocmai de aceea suma trebuie sa fie moderata.
200 de euro de echipa e suficient.Cei care se califica au de cheltuit in continuare.In orice concurs norocul/ghinionul este un factor important tocmai de aceea suma trebuie sa fie moderata.
Second BEST is FIRST loser
-
- member
- Dan Cotelici
- veteran
- Iliuta Goean
- maniac
Daca ar fi gratuit ar fi nebunie, s-ar prezenta toti pescarii din Romania posesori de 4 lansete, ar trebui facut concursul pe Dunare, d ela intrarea in tara pana la Marea Neagra.
In plus exista cheltuieli cu balta, cu arbitrii, ceva protocoale si cheltuielile pentru deplasarea echipei la campionat, nu ar fi corect sa fie lasate toate pe seama APCR sau AGVPS
In plus exista cheltuieli cu balta, cu arbitrii, ceva protocoale si cheltuielile pentru deplasarea echipei la campionat, nu ar fi corect sa fie lasate toate pe seama APCR sau AGVPS
Nu face ce nu-ti place!