www.catch-release
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
www.catch-release
Un seit de Internet care doreste sa primeasca cit mai multe voturi pentr. sistemul C&R in Europa. In Germania si alte tari acest sistem este interzis
Va-si ruga pe cit mai multi sa da-ti cite un vot. Singurul lucru ce trebuie sal faceti, este sa klickui-ti pe Eintragen si sa va scrieti Numele sau Nikul jos adresa de e-mail si apoi klick pe Stimme absenden http://www.catch-release.de/
Va Multumesc
Va-si ruga pe cit mai multi sa da-ti cite un vot. Singurul lucru ce trebuie sal faceti, este sa klickui-ti pe Eintragen si sa va scrieti Numele sau Nikul jos adresa de e-mail si apoi klick pe Stimme absenden http://www.catch-release.de/
Va Multumesc
prezentare
Sunt un pescar din Brasov,33 de ani,pescuiesc de pe la 5 ani dar cam de 2 ani am dezertat din randul "baboierilor",rezultat al revistei ALP si al vostru,moderatorilor si colegilor de "breasla" din www.crap.ro,care cu rabdare impartasesc din experienta lor si altora si pun impreuna umarul la schimbarea mentalitatii pescarului roman,nu neaparat de crap.
Sculele mele nu se compara nici pe departe cu ce citesc pe aici dar au trecut de stadiul de "obor" si cum asta imi permit deocamdata,sunt multumit de ele.Pescuiesc si la boilles de aprox. doua sezoane,in majoritatea cazurilor de cumparat,cu rezultate mediocre dar am prins, ceea ce este mai important . Datorita cunostintelor acumulate din revista si de la voi din sezonul urmator trec la nivelul urmator,boillesurile home-made,poate reusesc sa-mi imbunatatesc recordul personal,crap de 5 kg. la Dumbravita si la Vadu Rosum
Sculele mele nu se compara nici pe departe cu ce citesc pe aici dar au trecut de stadiul de "obor" si cum asta imi permit deocamdata,sunt multumit de ele.Pescuiesc si la boilles de aprox. doua sezoane,in majoritatea cazurilor de cumparat,cu rezultate mediocre dar am prins, ceea ce este mai important . Datorita cunostintelor acumulate din revista si de la voi din sezonul urmator trec la nivelul urmator,boillesurile home-made,poate reusesc sa-mi imbunatatesc recordul personal,crap de 5 kg. la Dumbravita si la Vadu Rosum
-
- veteran
Nu e, dar te-am mutat la prezentari, jos pe pagina Forumului.Schumi scrie:se pare ca nu e nimeni in comitetul de primire
@ cornel rosioru si schumi va multumesc.
Poate unii se gindesc de ce ar vota ptr. Germania sau alte tari ca doar in Romania se practica, iar restul nu ii intereseaza.
Nu uitati ca Romania va intra in 2007 in UE, si poate ve-ti merge in alte tari la pescuit. Ve-ti prinde peste, il veti elibera si daca va vede cineva va costa 800.
Acesta este si motivul de ce Germania nu poate organiza concursuri