Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
-
ClaudiuC
- new member
- Mesaje: 23
- Membru din: 15 Iun 2003 15:16
Mesaj
de ClaudiuC » 14 Ian 2004 13:57
Stie cineva cum se poate scapa de gustul neplacut al grasimii carnii de crap dupa ce e scoasa de la congelator?
-
Musaro Adriano
- veteran
- Mesaje: 705
- Membru din: 29 Ian 2003 15:02
- Localitate: torino italy
Mesaj
de Musaro Adriano » 14 Ian 2004 15:13
Da, :? trebuie sal cumperi proaspat de la pescherie,sau chiar viu de la metro!!

adri
-
Gigi Duru
- junior member
- Mesaje: 85
- Membru din: 14 Mai 2003 19:47
- Localitate: Covasna
Mesaj
de Gigi Duru » 16 Ian 2004 09:55
Dupa ce l-ai decongelat,lasa-l in apa cu otzet,apoi prepara-l in combinatzie cu diferite sosuri aromate.Astfel vezi daca merita incercat shi altceva.In cel mai rau caz fa-l ciorba

-
Musaro Adriano
- veteran
- Mesaje: 705
- Membru din: 29 Ian 2003 15:02
- Localitate: torino italy
Mesaj
de Musaro Adriano » 17 Ian 2004 02:59
da,bravo... asa in sfarsit mananci ceva care are gust de otet si de sosuri.
peste are un gust finut si de obicei nu prea se condimentasa.
Probasa sal lasi cateva ora in apa cu bicarbonat, sa vezi ca o sa mearga.
adri.