3 zile Belgia

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

freecarp
veteran

3 zile Belgia

Mesaj de freecarp » 15 Aug 2006 22:24

Vizita la Razvan
Vineri noaptea 11.08.2006 ma pun pe drum cu un prieten.Directia decisa! Belgia,Razvan.
Am aranjat cu Razvan totul! deci el ne astepta deja pe balta.
Dupa citeva ore de condus,inainte de a se face ziua, ajungem la destinatie.Ne uitam putin prin jur si observam un cort! gata! hai ca am gasit. mergem noi asa inspre cort si strig (asa in surdina) Razvan, Razvan,din pacate nici-o miscare.Mergem mai departe in speranta sa mai gasim un cort, dar degeaba ca asla era singurul. Asa ca inapoi! la intoarcere mai srig odata Razvan Razvan, si-i zic prietenului : ba numai asta poate fi ca masina lui vad ca e aici! si mergand asa inspre masina mea sa ne apucam de descarcat,vedem ca se aprinde o lanterna! cine credeti ca era?Razvan! cu ochi ca cepele, deabea adormise saracu si noi l-am trezit.In fine! sa bucurat pana la urma de venirea noastra (ca nu mai avea ce face)! si ne apucam de descarcat si de montat.Dupa ce am terminat cu toata harababura asta, pe care o cunoasteti toti! ne dam putin parerea despre loc si ne apucam de momit.Lacul este de circa 7-10ha.(apreciat de mine).Un lac fara structuri deosebite, destul de dificil si malul subacvatic foarte abrupt care cadea pana la adancimea de 7-8 m. si cu fundul nisipos.Zona permisa pescuitului sportiv era de circa 100m.
Dupa cateva glume si o gura de visinata, erau si montajele gata de prezentat!.In fata aveam varful unei peninsule(de fapt sindura) unde aveam de gand sa arunc o montura eu si una prietenul, a doua montura o aruncam langa mal.
Imagine
Razvan pescuia la catva metri de noi.Asteptarea a inceput! dar odata cu ea si ploaia si vantul care ne batea din fata.Dupamasa isi face aparitia inca un pescar (pe care Razvan il cunostea) care isi monteaza umbrela in zona NE permisa pescuitului sportiv! si isi arunca montajele in apa.dupa vreo 2 ore vine si il cheama pe Razvan sa-i faca poze ca a prins un crap! la scurt timp dupa acea inca unul si inca unul! a facut baiatul 3 crapi intro dupamasa si noi nimic!! ala pleaca acasa si vine altul dar nu pe acelasi loc. isi monteaza umbrela dupa panoul care indica zona permisa pescuitului sportiv si arunca monturile in apa.Trece noaptea linistita la noi! la el 2 crapi! Bine noi santem Romani cinstiti si nu pescuim in zone nepermise si nici nu am avut locurile momite ca ei.Pe motoul ca pesti sant in toata balta punem boilies noi la haar momim dinou( sa avem si noi un loc momit rgulat) si asteptam dinou.Ziua decurge ca si prima! inafara de ploaie si vant nimic! ba sa nu uit! eu mi-am tras o raceala de numa! nici cainele nu iesea din cort numa cand trebuia!!!!!!
Sedeam afara sub umbrela la povesti si o cafea, dupa care eu ma retrag in cort la caldura! fiind si impins de raceala pe care o simt si acum!!
Dupa o noapte cu furtuna si ploaie afara si cu febra si raceala la mine, incepe sa urle reciverul in cort! pipppippppppppipppppippppp!!!! asa rupt cum eram nici nu stiam ce se intampla si dadeam sa ma ridic auzindul totodata pe prietenul meu stigand Dane ai un FULL RUNN!!! da am auzit ii raspund eu.Ies afara si la scurt timp cu ajutorul lui scot afara un crap comun de toata frumusetea!
Imagine
ii dam desteptarea si lui Razvan, fac pozele cu el ne mai miram putin de frumusetea acestei vietati, dupa care il las sa alunece in elementul lui vital APA.
Imagine
Imagine
Pentru mine a fost o zi implinita! imediat am inceput sa ma simt mai bine!! parca si vremea tindea sa se schimbe in bine.Ziua a decurs cu inca cateva capturi de platica.
Arunc in apa ultimele boilies pe care le aveam si imi opresc doar 4-5 ptr. haar.Dupa normalele povesti si cafea, ne ducem fiecare in cortul lui la culcare.Eu zicandui prietenului meu ca pestele urmator ii apartine lui!
Dupa ceva timp aud iarasi un "piiiiiiiiiip" prietenul merge la bete si zice "numai platica"! ieu ies lasandumi timp. Cand vreu sa pun boilie noua la haar raman uimit! la mine pe galeata unde le-am pus nu mai era nimic! ma uit la Kimi (catelul meu) si el parca imi spunea,din priviri si nevinovat, de ce leai pus acolo!!! ce sa fac?? ii iau un frolic de la el
si pun la haar.Arunc montajul un apa si la culcare.In decursul noptii au mai fost 2-3 platici si nimic alceva.Dimineata ne intalnim la o cafea si tagem concluziile!
Pentru mine a fost un Trip frumos! cu un record personal nou 17,6kg.!! in ciuda Gripei si timpului urat!

Sper sa nu va fi plictisit cu povestea asta ci sa va motivez! multe din visurile noastre se indeplinesc la malul apei!!

FIR INTINS
si numai bine
Dan

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 16 Aug 2006 07:34

frumoasa poveste Dane :D si la urmatoarea iesire sa speram ca luam mai mult ca ma omorat ploaia si vantul acum plus ca mi-am luat o raceala la iesirea aia din cort atunci cu scafandrii aia tocmai cand era potopul ala de ma rupt , fusei la munca azi dar nici chip sa stau frisoane frisoane si iar frisoane^plus si maseaua care ma supara :evil:
Bine ca nu ai spus la lume ce-am facut cu scafandrii aia :mrgreen:

bogdan bv
member

Mesaj de bogdan bv » 16 Aug 2006 10:54

Frumoasa poveste ,nu cred ca ai plictisit pe cineva :D

Cristi-Mosharu
member

.

Mesaj de Cristi-Mosharu » 17 Aug 2006 20:31

Razvan frate...iar te tii de "prostii" ??? :lol: :lol: :lol:
BRAVO frate! ;-)

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 17 Sep 2006 15:39

si iata cum mi-am petrecut iarasi un weekend pe balta :mrgreen: , la aceeasi balta unde te-am dus Dane ;-) am prins 2 crapi , cel oglinda a avut 14,9 kg si cel comun 14,5 kg
http://i24.photobucket.com/albums/c26/r ... G_0454.jpg
Imagine
http://i24.photobucket.com/albums/c26/r ... G_0457.jpg
Imagine
http://i24.photobucket.com/albums/c26/r ... G_0452.jpg
Imagine
http://i24.photobucket.com/albums/c26/r ... G_0451.jpg
Imagine

freecarp
veteran

Mesaj de freecarp » 17 Sep 2006 20:04

frumosi!!!
dale bine de mancare!! ca la anul vreau sa ii prind si eu :mrgreen:

Tilea Gabriel
Moderator

Mesaj de Tilea Gabriel » 17 Sep 2006 20:12

Da , sunt superbi , dar pana ajung eu acolo vor ajunge de record mondial :lol: Fir intins , inca o data .........frumosi pesti