Vantul
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Vantul
Are vantul influenta asupra hranirii crapului? Unii zic ca daca bate vantul mananca crapul, altii zic ca nu, altii zic sa ai vantul in fata. Eu am observat ca daca bate vantul nu se hraneste crapul sau o face prea putin si selectiv. Am vazut asta pe 6 balti de marimi diferite in zone geografice diferite.
Re: Vantul
vantul este o parte foarte importanta la pescuit de crap , trebuie sa te orientezi dupa cum bate vantul , aici la mine am o balta spre ex care e data dreaq rau , de pe locul care il am eu daca nu-mi bate vantul din sud-vest nu prind nici o data nimik in schimb pe alte locuri se prinde si vice versa , totul depinde de orientare si ala care zice ca vantul nu e bun la pescuit e nebun ( poate ala care a zis asa ceva a fost pe furtuna la pescuitAndrey95 scrie:Are vantul influenta asupra hranirii crapului? Unii zic ca daca bate vantul mananca crapul, altii zic ca nu, altii zic sa ai vantul in fata. Eu am observat ca daca bate vantul nu se hraneste crapul sau o face prea putin si selectiv. Am vazut asta pe 6 balti de marimi diferite in zone geografice diferite.

- Cristi-Mosharu
- member
.
Razvane frate..lasa vrajeala asta cu vantul..ca de cate ori te intorci de la pescuit..ne omori cu poze "sexy" pe forum
serios: si daca vantul isi schimba directia de 2-3 ori pe zi..ce draq facem ??? ne mutam..dupa cum bate vantul? hmmm

serios: si daca vantul isi schimba directia de 2-3 ori pe zi..ce draq facem ??? ne mutam..dupa cum bate vantul? hmmm

Auleeeo..pune bre si tu o virgula si apasa tasta caps...ca ma dor ochii cand vad ce desenezi p-aci pe forum...de gramatica nu mai zic...ticu scrie:DIN CITE STIU EU ESTE FOARTE PRIELNIC PESCUITULM LA CRAP DIN CAUZA GALAGIEI CARE LE FAC VALURILE PESTI NE MAI AUZIND ZGOMOTELE EXTERIOARE SE SIMT IN SIGURANTA SI IIPUNE IN MISCARE .(EU PERSONAL AM AVUT CELE MAI MARI SDISFACTI PE VINT)

@Razvan
la tine bate vantul tot timpul
acolo la marea nordului asa e!
teori sant multe!
vantul de sud-vest, care se zice ca e cel mai bun(ptr. ca este un vant cald) si ca influenteaza hranirea crapului!
dar daca nu iti bate din fata nu cred ca te ajuta! (avand in vedere ca curentii se misca in partea opusa)
un vant care vine din nord, nord-vest,nord-est! este un vant rece! dar daca avem o temp de 30°c. cred ca o briza rece nu face rau!
eu personal nu am putut sa zic niciodata ca nu am prins din cauza vantului sau ca vantul ma ajutat!
personal cred ca locul si momeala sant mai principale ca vantul
@Albert
lasa frate gramatica! ca nu santem in forum de invatat limba Romana!!
si cred ca pe crapi nui intereseaza daca stim sa scriem corect sau nu
la tine bate vantul tot timpul

teori sant multe!
vantul de sud-vest, care se zice ca e cel mai bun(ptr. ca este un vant cald) si ca influenteaza hranirea crapului!
dar daca nu iti bate din fata nu cred ca te ajuta! (avand in vedere ca curentii se misca in partea opusa)
un vant care vine din nord, nord-vest,nord-est! este un vant rece! dar daca avem o temp de 30°c. cred ca o briza rece nu face rau!
eu personal nu am putut sa zic niciodata ca nu am prins din cauza vantului sau ca vantul ma ajutat!
personal cred ca locul si momeala sant mai principale ca vantul

@Albert

pe crapi sigur nu, si nici pe mine..da' cand vad prapastii d-alea, ma zgarie pe retina:)Oricum ce i-am scris eu era un sfat , nu un "atac":)freecarp scrie:@Razvan
l@Albert
- Kulcsar Laszlo
- Site editor
Functionabil in Anglia si in partea de vest a continentului, in Salaj nu prea ai tu de-a face cu vanturi de sud-vest, si nici in Romania, crede-ma. Doar in regiunea de sud-vest al tarii, unde se resimt influentele austrului.freecarp scrie: vantul de sud-vest
Alta: La celebrul lac Haromfa vantul de sud sau sud-vest aduce "linistea generala" pe balta pe cand un vant din nord scoate crapiii din apa

Eu zic ca depinde de loc si de regiunea in care te afli; regimul eolian este influentat de formele de relief, care modifica directia si intensitatea vantului.
Ultima oară modificat 12 Sep 2006 20:47 de către Kulcsar Laszlo, modificat 1 dată în total.
Kulcsar Laszlo
-
- member