rugaminte

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

Scrie răspuns
GABRIEL RAICAN
new member

rugaminte

Mesaj de GABRIEL RAICAN » 13 Sep 2006 10:47

Sunt nou venit pe acest forum si as dori daca se poate sa i-mi spuneti citeva tehnici pentru pescuitul la crap si caras[cum se leaga cel mai bine cirligele pe relon,cum se realizeaza un forfat bun,ce cirlige ar trebui sa folosesc,ce momeala,ect.]
Locuiesc in IALOMITA,sunt un mare pasionat al pescuitului,sunt inconjurat de mute balti,am scule de pescuit,dar de foarte multe ori nu am prins pesti mai mari de 1kg.,desi ceilalti pescari de linga mine au prins capturi de 5,7,10kg.sau cite 20-30kg.peste.AM vrut sa obtin informatii de la dinsii,dar nu vor sa-si destainuie tehnicile,deaceea am apelat la dumneavoastra poate o sa reusesc totusi pina la venirea iernii sa prind ceva.
Cu stima si respect
GABRIEL RAICAN[/b]

obletel
junior member

Mesaj de obletel » 13 Sep 2006 11:49

Citeste pe acest forum tot ce s-a scris despre pescuitul crapului si apoi, daca mai ai neclaritati pune intrebari.
OBLETEL

Andrey95
junior member

Mesaj de Andrey95 » 13 Sep 2006 12:32

Despre carlige ar trebui sa la incerci: daca se agata in unghie sunt bune daca nu, nu. Ca momeala poti folosi porumb dulce sau cu diferite arome, rame negre sau de cultura, pentru crap si rosii pentru caras, viermi sau pelete. Despre partea cu prinsul pestilor citeste in topicul meu "Ce se intampla?".

dinu profesoru
senior member

monturi

Mesaj de dinu profesoru » 09 Oct 2006 19:41

incearca sa cumperi colectia Aventuri la pescuit din ultimii 3 ani si ai sa gasesti material destul si de buna calitate dar trebuie interpretat selectiv in functie de unde si ce pescuim...fir intins

Dan Pop-Coman
veteran

Mesaj de Dan Pop-Coman » 09 Oct 2006 19:46

Pt. cei ce nu au colectia Avp si sunt interesati,pot intr-a pe forumul Avp si o pot comanda.

dinu profesoru
senior member

Mesaj de dinu profesoru » 10 Oct 2006 20:51

dane ai vreo adresa concreta,sunt unele numere pe care nu le am si as dori sa le comand.Multumesc

Dan Pop-Coman
veteran

Mesaj de Dan Pop-Coman » 10 Oct 2006 20:58

Nu am nici o adresa concreta .Am intr-at intr-o zi pe forumul AVP si am vazut anuntul.Incearca sa suni la 021-3116178.Eu am toata colectia.

Scrie răspuns