Din pacate a trecut si saptamana asta!
o saptamana cu surprize placute si neplacute!
Sambata dimineata am ajuns la locul intalniri, dupa o scurta imbratisare cu partenerul de pescuit(nu va ganditi la prostii

ce sa spun! un lac de circa 5oo ha. cu 2 zone de pescuit pe timp de noapte,foarte promitator!din pacate era ocupat unde am fi vrut noi sa pescuim! si baieti nici nu aveau de gand sa plece

dupa ceva discutii, am decis sa mergem inapoi pe raul SAONE! din pacate asa a trecut timpul pana luni dimineata! cand am aruncat monturile in apa.
ziua a trecut cu 2 capturi! 9,5 si 10 kg. crap comun. seara am vazut ca nivelul apei a crescut putin. fara sa ne facem prea mari ginduri,mergem la culcare. din cauza ca apa cresctea in continuare a trebuit sa ne mutam rod-podurile si sa abandonam la pescuit!
dimineata, apa ameninta sa intre in corturi! asa ca ce sa facem?? inpachetam si ne mutam la un lac.
dupa cateva consultatii am hotarat si locul unde sa mergem!
un lac de circa 25-30 ha.
ne instalam corturile si ne pregatim lansetele. dupa ce ne aruncam prima montura in apa, ca din nimic, incepe un vant care atingea(dupa spusele unora pescari) 130-140 km/h. pe lac se aflau niste copii care invatau sa navigheze cu barcute cu panze! vantul batea inspre malul nostru si facea niste valuri de aproape 1m. toate barcutele loveau in mal si noi nu mai stiam la care sa fugim sa ii ajutam! in timp ce scoteam copii si barcutele pe mal, vantul mi-a rupt winter skinul de la cort si ne-a rasturnat rod pod-urile. dupa ce am terminat cu copii eram obligati sa ne tinem corturile sa nu le zboare vantul. dupa circa 45min. sa linistit vintul si am putut continua partida de pescuit, care a durat pana sambata.
o partida care ne-a adus in total 4 amuri un comun si 2 oglinda, pesti intre 10 si 20 kg.
eu am luat la acest lac: 1 amur de 10 kg.si un comun de 19kg. plus cei 2 de pe raul SAONE!
colegul a luat 3 amuri, dintre care unul de 20kg. si 2 oglinda.
cu toate evenimentele meteo, pe care mama natura ni le-a dat, a fost pentru mine o partida de nota 10. o saptamana unde am putut vedea din nou ce hoby frumos am.
fir intins si numai bine
Dan
poze o sa urmeze.