Concursuri locale
Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel
Concursuri locale
Salut !
Cu bunavointa adminului o sa incerc sa deschid acest topic.
As dori , in principal , sa apara aici concursuri de nivel mic sau mediu,cu localizare mai mult in zonele de vest , sud-vest si centrale ale tarii pt ca sunt timisorean.Chiar daca sunt cu premii mici ori simbolice,participarea la aceste concursuri poate fi un bun prilej de a mai invata cate ceva si a cunoaste confrati.
Sunteti organizatori sau doar participanti , informati-ne si pe noi....
Cu bunavointa adminului o sa incerc sa deschid acest topic.
As dori , in principal , sa apara aici concursuri de nivel mic sau mediu,cu localizare mai mult in zonele de vest , sud-vest si centrale ale tarii pt ca sunt timisorean.Chiar daca sunt cu premii mici ori simbolice,participarea la aceste concursuri poate fi un bun prilej de a mai invata cate ceva si a cunoaste confrati.
Sunteti organizatori sau doar participanti , informati-ne si pe noi....
-
- member
- apetrea adrian
- senior member
- Tilea Gabriel
- Moderator
RASPUNS
FELICITATI DORULETZ CIND ESTE PRIMUL CONCURS ?? FACEM ECHIPA?
- Vlasin Florin
- maniac
- Stefanovic
- junior member
Eu cred ca nu am fost inteles bine....
Tot ce doresc este ca aceia care au auzit de un concurs prin zona sau care organizeaza un concurs, sa scrie aici ceva ,de genul:
"se organizeaza concurs la .... persoana de contact cutere cu telefon cutare "
nu vreau sa organizez eu sau sa ma asociez la nici un fel de turneu ,campionat sau altele organizate de terti.
tot ce vreau este sa descoper unde ,cand si cine organizeaza un concurs mai aproape de timisoara,la care sa particip daca pot ...
Tot ce doresc este ca aceia care au auzit de un concurs prin zona sau care organizeaza un concurs, sa scrie aici ceva ,de genul:
"se organizeaza concurs la .... persoana de contact cutere cu telefon cutare "
nu vreau sa organizez eu sau sa ma asociez la nici un fel de turneu ,campionat sau altele organizate de terti.
tot ce vreau este sa descoper unde ,cand si cine organizeaza un concurs mai aproape de timisoara,la care sa particip daca pot ...
- Dan Pop-Coman
- veteran
Anul trecut puteam sa organizam la Topolovat,pe balta mare un concurs de pescuit la crap de vineri pana duminica.Prietenesc,fara bani multi si premii mari,dar am fost prea putini si a picat.Daca ne strangem macar vreo zece echipe,cred ca in acest an putem organiza.Oricum era nasol ca patronul nu prea voia sa ne lase si peste noapte,dar poate reusim sa-l convingem.