intrebare pt experti

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

cristinel
member

intrebare pt experti

Mesaj de cristinel » 16 Ian 2007 10:44

cineva a zis,citez:

"mey frati pescari.nu stiu unde ati auzit voi ca un pescar profesionist arunca numai 100 110 metrii la
un concurs.in primul rand tin sa va spun ca am martori.insa nu au calculator din cauza posibilitatilor.am
aruncat cu bomba 120 metrii aproximativ cu 10 sau 20 mai putin asta nu ar fi o problema.dar ca sa iti
spun pe larg aveam o lanseta china telescopica de somn de 4m mai exact 3.9m.si fir de 30 si 35.insa daca
v-ati mai cultiva si voi un pic intra-le artei si ati avea pe cineva sa va dea un sfat ati vedea ca se
poate pune inaintas pe fir.eu am 10 m pe fiecare mulineta.ceea ce inseamna ca arunc fara mila daca ma
intelegi ce vreau sa spun.lanseta este foarte groasa dar in acelasi timp elastica si bomba fir textil si
numai agrafe profesionale.daca stii ce vreau sa zic.asa ca poti ajunge la concluzia ca daca u ti-ai putea
imagina cum ar fi sa arunci cu lanseta gandindu-te ca nu se va rupe te asigur ca si u ai putea sa arunci
foarte departe.cei pe care tu ii vezi ca arunca numai 100 metri la concursuri este pt ca lansetele nu
permit acest lucru(flexibilitate greutate etc.)intereseazate si ai sa vezi.acest raspuns este valabil pt
amandoi.amatorilor.appp:va pot demonstra acest lucru la vara cu cea mai mare placere pe baneasa.daca cei
care m-au vazut vor fi acolo va vor confirma acest lucru pt ca va asigur ma stiu multi din cei ce vin la
ponton sau daca aveti nevoie am si numere de tel de la pescari care pot confirma.si daca va crede-ti mari
pescari ceea ce sigur nu sunte-ti nu va mai permite-ti sa faceti speculatii si alte alea ca degeaba.daca
ar veni din partea unui profesionist ar fi ceva dar asa...."

este reala,sau pescareasca? :roll:

toni
member

Mesaj de toni » 16 Ian 2007 12:32

pai cristinel, noi nu stim cine a zis asta ....

tu ai postat ....

in ceea ce priveste afirmatiile respective, sunt cea mai mare bataie de campii pe care am auzit-o in multa multa vreme ....

nu stiu cat de reala e, pare a fi caterinca intentionata ....

mikecarp
veteran

Mesaj de mikecarp » 16 Ian 2007 12:38

Cine a scris tampenia asta fratilor? Nu are logica,sens,cap sau coada. Dar ma rog fiecare are dreptul la o opinie personala chiar daca este o imbecilitate,nu :?: :shoot:
Carpfishing... A way of life!

Tilea Gabriel
Moderator

Mesaj de Tilea Gabriel » 16 Ian 2007 13:07

Nu imi vine sa cred ce citesc :lol: :lol: :lol: :lol: Cine draku a scris chestia aia mai Cristinel ca mi sa facut rau .Vorba baietilor , asa o imbecilitate mai rar . Daca stii cine este intreaba-l din partea mea cat praf de pusca a folosit pt. lansarea bombei ? :mrgreen:

Doamneeeeeeeeee..............
Powered by two rods

radumatica
veteran

Mesaj de radumatica » 16 Ian 2007 13:50

Parerea mea este ca cel care a facut aceste afirmatii era putin"facut" :lol:
Ce face bautura din om.... :lol:
Practica , pe balta se face!!!

cristinel
member

Mesaj de cristinel » 16 Ian 2007 14:38

a fost postata pe un alt site,nu stiu daca am voie sa dau link.
s-a facut multa caterinca,
eu oricum doream parerea profesionistilor.
am voie sa pun link?

cristinel
member

Mesaj de cristinel » 16 Ian 2007 14:40

tot persoana spune ,citez:

"Cum ajungeti la Scanteia, mergeti spre Baneasa, ati trecut podul pe dedesupt, acela de tren si apoi urmeaza benzinaria Petrom pe dreapta si daca veti fi atent se va face o straduta mica in stanga. Insa nu veti putea traversa pe acolo ci va trebui sa va intoarceti pe celalalt sens de mers, apoi veti face dreapta pe acea straduta ingusta. Este o unitate de jandarmi. Mergeti inainte aproape de capatul baltii si/sau daca ajungeti la capat va intoarceti inapoi 50 metri pana la primul ponton. Sunt niste scari exact unde se termina bazinele. Am dat la nada profesional de capsuni, exact asa se numeste. Firma e profesional, sa nu luati altceva ca nu merge. Am incercat si degeaba, numai la profesional de capsuni, are un mos cu mustata cu un crap imens pe ambalaj/eticheta. Se omogenizeaza cu apa si se intareste in 5 min bolovan de iti spargi capul. Am fost ieri sa vad ce mai este pe acolo insa este apa scazuta si nu da voie pentru ca au bagat puiet insa in Herastrau este 20 ron si era plin (adica in dreapta podului). Acolo unde am dat eu, pe ponton, sunt craci pentru ca paznicul a vazut ca numai eu am prins. Probabil e gropan, nu stiu"

radumatica
veteran

Mesaj de radumatica » 16 Ian 2007 14:49

Cristinel...a fi "profesionist" in arta pescuitului implica foarte multe lucruri si foarte multa inima si patima pusa in ceea ce numim noi pescuit la crap.
Hai sa vorbim despre pescari foarte experimentati,care posteaza pe acest forum si carora este foarte bina sa le cunosti parerea,si altii care nu au o experienta atat de vasta, dar care incearca sa invete la randul lor din aceste postari,ca mai tarziu sa poata pune in practica ceea ce au invatat teoretic :lol:
Practica , pe balta se face!!!

CrocO-dilu
junior member

Mesaj de CrocO-dilu » 16 Ian 2007 15:13

ce sens are sa lansezi peste 100 110 metri daca nu ai cu ce sa momesti la distanta aia.ce aberatii
unde nu e crap vai de bete

cristinel
member

Mesaj de cristinel » 16 Ian 2007 15:36

radumatica scrie:Cristinel...a fi "profesionist" in arta pescuitului implica foarte multe lucruri si foarte multa inima si patima pusa in ceea ce numim noi pescuit la crap.
Hai sa vorbim despre pescari foarte experimentati,care posteaza pe acest forum si carora este foarte bina sa le cunosti parerea,si altii care nu au o experienta atat de vasta, dar care incearca sa invete la randul lor din aceste postari,ca mai tarziu sa poata pune in practica ceea ce au invatat teoretic :lol:
eu sint pescar amator si am pus doar o intrebare,nici nu-l cunosc pe cel care a facut aceste afirmatii.

Scrie răspuns