"mey frati pescari.nu stiu unde ati auzit voi ca un pescar profesionist arunca numai 100 110 metrii la
un concurs.in primul rand tin sa va spun ca am martori.insa nu au calculator din cauza posibilitatilor.am
aruncat cu bomba 120 metrii aproximativ cu 10 sau 20 mai putin asta nu ar fi o problema.dar ca sa iti
spun pe larg aveam o lanseta china telescopica de somn de 4m mai exact 3.9m.si fir de 30 si 35.insa daca
v-ati mai cultiva si voi un pic intra-le artei si ati avea pe cineva sa va dea un sfat ati vedea ca se
poate pune inaintas pe fir.eu am 10 m pe fiecare mulineta.ceea ce inseamna ca arunc fara mila daca ma
intelegi ce vreau sa spun.lanseta este foarte groasa dar in acelasi timp elastica si bomba fir textil si
numai agrafe profesionale.daca stii ce vreau sa zic.asa ca poti ajunge la concluzia ca daca u ti-ai putea
imagina cum ar fi sa arunci cu lanseta gandindu-te ca nu se va rupe te asigur ca si u ai putea sa arunci
foarte departe.cei pe care tu ii vezi ca arunca numai 100 metri la concursuri este pt ca lansetele nu
permit acest lucru(flexibilitate greutate etc.)intereseazate si ai sa vezi.acest raspuns este valabil pt
amandoi.amatorilor.appp:va pot demonstra acest lucru la vara cu cea mai mare placere pe baneasa.daca cei
care m-au vazut vor fi acolo va vor confirma acest lucru pt ca va asigur ma stiu multi din cei ce vin la
ponton sau daca aveti nevoie am si numere de tel de la pescari care pot confirma.si daca va crede-ti mari
pescari ceea ce sigur nu sunte-ti nu va mai permite-ti sa faceti speculatii si alte alea ca degeaba.daca
ar veni din partea unui profesionist ar fi ceva dar asa...."
este reala,sau pescareasca?