Val, nu stiu unde mergi la pescuit dar pot sa-ti spun ca unde merg eu, majoritatea pescarilor sunt "bombari". Nu vad de ce ar trebui ca cei de pe forumul asta sa fie exceptii. Poate multi dintre ei chiar nu folosesc bomba, poate nu. Nu inteleg de ce sa nu recunoastem deschis. Pe de alta parte, detest trecerea directa la pescuitul crapului. Si aici nu ma refer la "sportul" in sine ci la profesionalizarea respectiva. Multi dintre pescari agata pestele dar nu stiu sa-l scoata, isi cumpara scule foarte scumpe dar nu stapanesc mijloacele minime si mai mult decat atat,
nu respecta pestele.
In ceea ce priveste dedublarea de care ma
acuzi, este reala dar nu in totalitate. Faptul ca pescuiesc la bomba este real, chiar daca o folosesc cand altceva nu da rezultate. Te asigur ca si cel care s-a batut ,la propriu, cu Iodi la Cornetu si cel care a eliberat peste prins cu mincioagele la mal de infractori tuciurii, cand era in
euforie sexuala-pestele vreau sa zic

, tot Gica Chioru era. Tot Gica Chioru este si cel care boicoteaza o seama de balti particulare cu preturi prohibite doar asa de-al dracu, fara vreun efect pecuniar la adresa mafiotului respectiv.
Sa sti ca intotdeauna sunt sincer in ceea ce postez.