Cea mai buna alegere

Discutii libere, pe teme de pescuit la crap.
Puteti purta orice fel de polemici in limitele unui limbaj civilizat.
Sunt permise orice subiecte legate de pescuitul crapului.
Vor fi sterse anunturile agresive sau obscene.

Moderatori: mihai florescu, ticu, danr, PIRVU RICHARD, maiden, tudor oprescu, Tilea Gabriel

adi.oprea
veteran

Cea mai buna alegere

Mesaj de adi.oprea » 30 Ian 2007 00:47

Luati in considerare cheltuielile,capturile si aventura.Plecarea din Alba Iulia.Nebuni 4 la nr.

adi.oprea
veteran

Mesaj de adi.oprea » 30 Ian 2007 00:49

Era vorba de Sarulesti,Darvari,Peris sau Delta

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 30 Ian 2007 15:30

adi.oprea scrie:Era vorba de Sarulesti,Darvari,Peris sau Delta
1.daca vrei aventura Delta e cea mai buna
2.daca vrei crapi mari Sarulestiul e cel mai indicat , chiar si pe dunare poti avea surprize dar ceva mai greu parerea mea
3.Peris? din cate am citit si am auzit perisul e ca un lighean rotund plin cu crapi , nici aventura nici satisfactie
4.Darvari , pret/pescuit in opinia mea e cel mai bun din romania si atentie ca si pe Darvari poti avea surprize placute, patronul baltii nea Oana e un tip super

mikecarp
veteran

Mesaj de mikecarp » 30 Ian 2007 18:25

Eu zic asa: Darvariul ramane nr 1 in opinia mea si a multor alti pescari. Este cel mai bun raport calitate-pret-capturi.
Daca urmaresti capturi capitale te sfatuiesc sa alegi Tancabestiul in locul Sarulestiului, deoarece daca nu esti invatat cu ape mari e posibil sa pleci fara nici o captura.Sarulestiul este o apa capricioasa trebuie sa cauti pestele cu barca si sonarul si sa cunosti cat de cat locurile.
Totusi pe Tancabesti nu ai activitatea de pe Darvari.
Carpfishing... A way of life!

cornelserbu
senior member

Mesaj de cornelserbu » 30 Ian 2007 23:01

@ mikecarp

la un pescuit de placere pe tancabesti, sa sti ca poti avea mai mare activitate decat pe darvari, dar trebuie sa ai scule si NADA...nu stiu cine scria pe alt topic, ca-ti trebuie doar creier...garantez ca nu ajunge...sigur, cine are creier, se va duce cu scule si nada adegvate si va prinde si crapi...cine se duce doar cu creierul...scrie poezii si le publica prin revistele de specialitate :lol:

freecarp
veteran

Mesaj de freecarp » 30 Ian 2007 23:41

cornelserbu scrie:@ mikecarp

la un pescuit de placere pe tancabesti, sa sti ca poti avea mai mare activitate decat pe darvari, dar trebuie sa ai scule si NADA...nu stiu cine scria pe alt topic, ca-ti trebuie doar creier...garantez ca nu ajunge...sigur, cine are creier, se va duce cu scule si nada adegvate si va prinde si crapi...cine se duce doar cu creierul...scrie poezii si le publica prin revistele de specialitate :lol:
In textul asta se mai poate adauga cuvintul "tactica buna"!!
in rest este perfect.

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 31 Ian 2007 20:40

cornelserbu scrie:@ mikecarp

adica ce vrei sa sugerezi? cu o lanseta de sa zicem 10 euro nu prinzi crap de 25 kg si cu una de sute de euro prinzi nonstop?
iti garantez eu ca, cu o lanseta de 10 euro stam unu langa altu si prindem acelasi crap ;-)

cornelserbu
senior member

Mesaj de cornelserbu » 31 Ian 2007 21:05

@ razvan

imi garantezi tu...cu ce-mi garantezi, scumpule, cu lanseta aia de 10 euro??? Hai sa fim seriosi, cred ca nici nu sti cati solzi are un crap din Tancabesti !?! :lol: :lol: :lol:

Razvan.D
maniac

Mesaj de Razvan.D » 31 Ian 2007 21:17

Tancabesti? hmmm prea multa reclama pt o balta imbibata cu crapi mari ;-) si ma faci sa-ti dau peste nas cu un filmulet facut acum in luna dec aici in belgia sa-ti arat cum un pusti care dadea dupa rapitor ( da rapitor am zis!!!!!! )cu un bat de 10 euro si a scos fitofag de 35 de kg ;-)
hai sa o lasam cu lansetele si sa spunem alarme :mrgreen:
crezi ca daca ai alarme delkim vin numai crapi de 25 de kg iar daca ai alarme de 2 lei nu vin? scuzami ironia dar nu inteleg dc musai trebuie sa spunem ca trebuie sa avem scule bune ca sa prindem crapi? parerea mea ca a avea scule de bune de firma deja este un moft pt ca, crapii ii prinzi la oricel fel de scule si nade si te rog sa nu ma contrazici ca pescuiesc de la varsta de 10 ani si mi-au trecut prin mana ceva lansete , mulinete , etc etc, nu vreau sa ma dau mare precum ca as fi un pecar foarte foarte bun , eu spun ceea ce am constatat in timp

cornelserbu
senior member

Mesaj de cornelserbu » 31 Ian 2007 21:39

@ Razvan

N-ai cum sa-mi dai peste nas, fiindca-i prea departe marea nordului de marea neagra :lol: in rest ai perfecta dreptate, se poate prinde crap si cu o lanseta de 10 euro si cu o mulineta de 20 de euro si cu o nada de 2 euro/kg (in cazul ultimei, da-mi voie sa ma-ndoiesc), dar eu care pescuiesc de un an juma' , n-am de unde sa stiu...eu am cazut direct in 2006 si am vazut ca nici macar copiii nu mai pescuiau crap cu astfel de scule si mi-am zis c-or fi demodate, asa ca acum pescuiesc numai cu delkim si nimic altceva...vine crapul doar la avertizori...sa vezi si sa nu crezi ! :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns